Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tenks dcxe :D btw jedva se branim i sad, a tek sa ipodom + visina + budzenje + sto imam masu, pa necu da budem pretanak kao ostali sesnaestogodisnjaci...znaci carli sheen ce leciti komplekse od mene, a tek ostali :D
Džaba. Šta god da uradiš, nikada nećeš biti kul kao naš Renato.
Јел има нека замена за контракоси бенч, пошто сам променио теретану, па немам сад контракоси, а био ми је у програму...
probaj da radis kao sklekove, samo sto podignes noge, tako da se drzis samo rukama ako mozes...
Znači džabe mi sav trening combat sambo-a, renato kad baci taj kroše nema ni blokade ni eskivaže, ima da prođem ko Sonnen sad protiv Silve.
Mogao bi da probaš da radiš na rimskoj klupi ili tako nečemu, kod mene ima neko sranje koje nije iskrivljeno ko rimska klupa nego je skroz pravo i onda podigneš jednu stranu na stalak, imaš nekoliko nivoa visine, zaglaviš noge i bez problema radiš, samo ti treba spoter ako radiš sa šipkom, čisto da ono, ne pogineš.
Е кад све већ ту да питам још нешто.
Помињали су се шејкови у овој причи, како они треба да изгледају? Можда је глупо питање, али бих вол'о да знам. :)
Олололо изливи тестостерона, каналисани доста залудно лоло
Хвала :)
Можда изгледа као глуп одговор, али изгледају као шејк. :)
Što više liči na blato to je šejkić bolji. Ništa ne testira snagu volje i odlučnost bildera početnika kao što to rade šejkovi.
Сад си ти испао паметан, а ја глуп.
http://graphics8.nytimes.com/images/2007/10/18/fashion/18phys.1.jpg
Сад ми је јасније о чему се ради... Хвала! :)
Ovako, ako misliš na izgled flaše. :)
http://factor4health.com/images/medium/blender_MED.jpg
A sastavom... dekstroza, whey, i onda dodaješ ako si pri parama kreatin, bcaa, glutamin, zma, kurac, palac. Pola toga jednom rekreativcu i ne treba, makar ne u fazi sticanja mase.
+1
Kod mene je u bivšoj teretani jedan baja nosio neku krivu klupu za trbušnjake po teretani i onda radio na njoj. To je valjda ta rimska klupa. Inače, da eto kažem nešto - od svih varijacija benča, sa šipkom i bučicom, daleko mi je najbolji ravni benč bučicama. Onda kontrakosi bučicama.
Ti si zapravo mrtav, samo ti Renato još nije rekao. Renato menja Noris Čaka kad ovaj jebe.
alo bilderčići idite jebite nešto nemoj da šaljete svoje gole slike jedni drugima,
http://www.youtube.com/watch?v=-h5IuEOueF0
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/16772381/Renato+Henc+renatohenc.jpg
ЈЕБОТЕ САЛЕ ПОПОВИЋ!!!
Jao Renato, batali taj testoseron kojim se špricaš u nadi da ćeš da se nabilduješ, i da uspeš opet neće pičke kod tebe, osećaju da nisi alfa mužijak i te fore. Mada možda te usere pa sjebeš hormone i pojačaš lučenje estrogena, onda ćeš moći konačno da vidiš sisu. Možda sjebeš i Pamelu, ko zna lolo
Inace,sportista je Yuri van Gelder.Jedan od favorita na OI ove godine,bar mojih favorita. :D i pogledajte neki klip slobodno,malo igzuglajte,a Renata ostavite na miru,ne moze decko da jebe od vas kuje i da pravi stence. ;)
Kolko biste rekli, ako idem 5 puta nedeljno, da je previse (ili premalo) serija i vezbi za jedan trening? Prvesntveno mislim na ledja. 6 vezbi, svaka po 4 serije (ne pijem nista od suplementacije, nema se para)
+15 minuta hiit trcanja 4 puta nedeljno