Teret@n@

1. Šta je pičke, nea me par mjeseci i odma rasulo? A? :D

2. Д О Б Р О Д О Ш ' О !

3. E a sad da rešimo misteriju kifle.

4. Kifla je mrtav, živio Skočko!

Eo đe ja radim treninge, sirotinjsko dijete!

http://img577.imageshack.us/img577/1218/fxcam1344974300546.jpg

5. To ti je sve što imaš od tegova?
    Meni recimo nikad ne uspeva sam da treniram, kad odem u teretanu znam da nema smisla da ne treniram i onda treniram, ali kući sve namestim spremim se i posle 2 serije izgubim volju potpuno.

6. Ima vamo još, ne vidi se od kimona, 2x20, 4x10, 4x5 i gomila nekih sitnih, od 0.5 kg do 2.5 kg.... Otprilike 170 kila tegova, nema potrebe za više s obzirom da mi je ovo u sali za jujitsu.

EDIT: plus još jedna ravna šipka i jedna EZ. I one male za bučice ne znam ni ja koliko.

7. То ти је сиротињско, бем ли ти сунце твоје, стидио би се кад бих ти посла' моје мјесто ђе тренирам, еееееее :)

Дакле, стварно имамо ону машину, купио овај друг, вратило, разбој, склекови на пропадање, трбушни итд...
    А ово остало, имам 4 блока и имам даску на коју сам ставио сунђер и излијепио га траком, то ми је клупа, тег за бенч ми је направљен од чепова за електроде, то ми ћале некога смота' да ми вари и тако то, бучице су ми од нечега из електропривреде, додуше то добро изгледа, заварено, префарбано итд... :)

ЕДИТ: И имам тег који сам направио од двије плоче по 10 кила, то од друга узели, а шипка на коју је то је од аутобуса она изнутра :)

8. Pa dobro, ti si trve, jbg :D

Viš da su mi bugarske vreće napravljene, ručni rad, kad god završim sa njima budem garav ko ciganče :D

9. Олд скул :Д
    Јебеш ти ове направице модерне и гомна, ја сам прави мудоња са мојим накарадним справама и теговима :Д

10. Јебеш ти ове направице модерне и гомна

+1
    Vratilo, razboj, podesiva klupa, olimpijska šipka, bučice do 50 kg, i jedno 200-300 kg tegova u pločama i bog te veselio. Više ti ne treba ako si kreativan i znaš da radiš sa tim.

11. Kao i obicno,lepo kaze Thazz,ali meni dosta:vratilo,razboj i karike...:D mada prija nekad i sa sipkom raditi.

12. Al lijepo je ponekad i na spravi odraditi izolaciju, nea šta.

13. moracu i ja svoju teretanu uslikati pa okaciti
    a evo jebe me rame vec 4 mijesec ima centimetar prasine po spravama i s centimetra sala po stomaku i devedeset i koju kilu imam

14. дркам га сваки дан по 4 пута,напуцо сам киту,бетон разбија! звали ме из ЈКП Путеви Ужице да радим ко хилтовка!

15. Koji ovo kurac laminat? Pa to bi kod nas u teretani popucalo... Odmah. Praksa je da se tegovi nakon triceps potisaka iznad glave bacaju. Da ne pričam o jednoručnim veslanjima, potiscima... :D Ova crvena bolje izgleda.

Radije bih trenirao sa ljudima iz ove teme (doduše ne sa Renatom ili oni Vaslinabuljarom) u prašnjavom podrumu, nego u America Gold's gym.

16. И ја сам више готивио црвену, ал јеби га, идиоти који раде тамо не могу да се смисле да ли да ми дају месечну или не, с обзиром да сам малолетан, па ми докурчило да плаћам сваки тренинг 250 динара, а и ова фенси ми је ближа, имам 3 минута пешке до ње.

17. http://www.2shared.com/document/k65nIYrO/RC_Teretana_program.html
    Valja li ovaj program?
    Ako nekom nije problem da pogleda, dovoljno i jedan ciklus, samo izgleda kao da ima mnogo, ali iskroluješ čas do vežbi.

18. Вала и ти свашта налазиш :)) Наш како, уочавам ту један велики проблем, код тебе, и не само код тебе код масе људи. Људи и не почну да вежбају, или почну, и не дају шансу оном програму који раде да да резултате, типа раде месец дана ако не и краће и прелазе на други, тражи се неко "магично решење", као да ће баш следећи програм направити неку велику разлику, тражи се неки заобилазни пут и у том трагању се губи додир са основама. Узмеш разуман програм који одговара твојим захтевима, потребама и тераш минимум 6 месеци, бар код почетника. Саће неко рећи "тело се брзо навикне на одређену рутину .,,, " курац! Ако нешто не радиш дуже времена не можеш ни да знаш да ли даје резултате.

Ај сад лепо, решио сам да пробам да помогнем (ако хоћеш наравно). Колко година имаш, висина, тежина, колико дуго вежбаш, кои ти је циљ, шта и како си радио/вежбао до сад?

Ово са процентима подсећа на поверлифтинг методе, али има сувише асистент вежби и понављања, ја не бих тако радио ако ми је циљ маса или снага.

19. Pazi, trenutno treniram Američki fudbal, ovo sam dobio kao plan za teretanu, pa rek'o da pitam nekog znalca je l' valja, a piše da je cilj snaga i izdržljivost.
    A inače ja nikad nisam radio po planu (u par navrata sam pokušao, ali nisu mi odgovarali zbog ograničenih sprava u teretani), sad to što sam tražio neke planove je jer se nisam osećao lepo kad sam u teretani čekao radnika da mi kaže koje vežbe da radim, plus počeli su da rade neki ljudi sumnjivog znanja jedno vreme. Sad trenutno ne idem u teretanu, ali planiram da počnem od septembra.

Treniram u teretani već 2 godine, sa previše prekida i previše zajebavanja. Skapirao sam poentu teretane tek pre nekih 7-8 meseci (radim zbog sebe, ne zbog drugih, nije važna kilaža već forma, itd.) e i trenirao sam lepo 5 meseci (i par meseci pre toga), ali zbog komplikacija i Američkog fudbala sam prestao pre 3 meseca.
    Imao sam 78 kilograma, ali sam dosta smršao u zadnjih par meseci dok nisam trenirao te sam sad oko 70-ak, ali se nisam merio. Visok sam 186 centimetara a želim da budem težak 80 kilograma i proporcionalan u svakom smislu.
    Takođe, želeo bih da radim kvalitetno listove, jer sam ih uvek zapostavljao a oni su vrlo moćni mišići.
    Uz to bih želeo i da pozdravim sve u studiju, mamu i tatu i sve koji me poznaju.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.