Ишао сам два месеца у теретану, од неке празне бенч шипке, догурао сам до 50кг, али нема се кинте, па сам наставио кући са склековима.
За лето бих покушао да наместим неки бенч у дворишту, па ако неко има искуства са тим, како да наместим тегове? Шипку имам, само ми требају тегови, контам од 5 и 10кг, па ме занима од лега је најбоље урадити их.
Tip gradje? lol :D imas 3 tipa gradje,a to su endomorf,ektomorf i mezomorf i to nema veze sa teretanom!
Dobro, izvini što nisam nacrtao, znam za 3 tipa tela. Mislio sam ako ti treba samo neka izdržljivost, žilavost, štagod, ako ne ciljaš na to da budeš veći, odnosno bilderski građen i razvijen. Je l' sada bolje?
Jebote većina vas uđe na temu samo da traži zamerke tuđim postovima (ne mislim na Arlovskog, on dobro savetuje).
možeš da budeš odlično građen i krupan uz badivejt vežbanje, znam dosta momaka koji odlično izgledaju a vežbaju samo na vratilima, jednostavno im to leži više od teretane ništa čudno
Ne mogu da vidim Provironov post, kačio sam ja tog matorog pre nekoliko strana, evo ga klip.
http://youtu.be/eiFmIGDTD-8
Komentari su obrisani zato što su spem, za razliku od 90% ove teme što nije spem.
Ишао сам два месеца у теретану, од неке празне бенч шипке, догурао сам до 50кг, али нема се кинте, па сам наставио кући са склековима.
За лето бих покушао да наместим неки бенч у дворишту, па ако неко има искуства са тим, како да наместим тегове? Шипку имам, само ми требају тегови, контам од 5 и 10кг, па ме занима од лега је најбоље урадити их.
Ako si vec pocetnik,dovoljni su ti sklekovi.Ali ako vec hoces mozes da sipas beton u felne i uzmes neku sipku jos i eto tega.
Implying that ako nisi početnik nisu ti dovoljni sklekovi.
dovoljni su sklekovi ako oćeš da se baviš profesionalnim baletanstvom
Kuzman zna, jer je i on baletan...
A čime se ti baviš kad nisi za operacionim stolom dok te operišu od humora?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FJtrtS7MHYk
uziiivancija
kakva zver ima 95 kila na nekih 174cm visine i to izgleda tako proporcionalno da bi zajebao većinu bildera daleko veće visine
Ne klasicni sklekovi,ali da,cak i ako nisi pocetnik nisu ti neophodni tegovi. Ako decko radi bench sa 50 kg, verovatno da jeste pocetnik...
Sve zavisi od toga šta uopšte planiraš da postigneš. Možeš ti ceo život da ne uđeš u teretanu ako ti odgovara taj tip građe itd.
Tip gradje? lol :D imas 3 tipa gradje,a to su endomorf,ektomorf i mezomorf i to nema veze sa teretanom!
nekome za svoje telo više odgovara bodyweight vežbe da radi a nekome teretana naravno da postoji razlika
Koji ste kuzmani, blam me.
sve je dobro dok nismo arlo zdrava hrana
Dobro, izvini što nisam nacrtao, znam za 3 tipa tela. Mislio sam ako ti treba samo neka izdržljivost, žilavost, štagod, ako ne ciljaš na to da budeš veći, odnosno bilderski građen i razvijen. Je l' sada bolje?
Jebote većina vas uđe na temu samo da traži zamerke tuđim postovima (ne mislim na Arlovskog, on dobro savetuje).
Tema zrela za katanac.
možeš da budeš odlično građen i krupan uz badivejt vežbanje, znam dosta momaka koji odlično izgledaju a vežbaju samo na vratilima, jednostavno im to leži više od teretane ništa čudno
A i o ovome je bilo dosta polemike ranije, npr. kad je kačena ona fotka što je Kostić drži. 'Ajde nećemo da spamujemo temu.