Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nema šta da se spemuje i polemiše na ovako glupu temu.
U zabludi si ako misliš da samo u teretani možeš da se uradiš i da budeš razvijen i krupan
Možeš da budeš razvijen, nećeš sigurno da ostaneš retardiran. Opet kažem, različiti ciljevi - različite vežbe. Svako radi kako mu odgovara.
Kuzmane, ja nisam video da si ti na ovoj temi dao neki savet. Samo prozivaš i ironično odgovaraš.
Bilo bi glupo da ih daje. Zar ne? 3,4 meseca u treningu i 200cm sa 80 kg mu to ne daju za pravo. Nek spemuje i polemiše kolko mu je volja samo da ne deli savete jer bi bilo loše kad bi neko to poslušao.
Mislim, idem i ja u teretanu, tu i tamo postavim pitanje u vezi ishrane, određenih vežbi... Al' kuzman samo kenja.
Kad je kuzman. trololololoo
Ne. I dalje ne valja. U ovoj recenici ima prilicno zabluda...
Treba samo dodati jos literature na prvu stranicu i moze slobodno katanac na temu.
Stalno zaboravim. L@ki dodaj crossfit maual i Burn the fat feed the muscle-Tom Venuto.Te dve knjige vredi procitati!
http://www.quickmeme.com/meme/3uz5qu/
Pa znaš kako ja sam tek počeo da vežbam i možda jesam loš trenutno al' sam dosta bolji nego što sam bio kad sam krenuo da vežbam, al' da li je tvoje mesto da pričaš o tome koji godinama vežbaš a ravan si početniku?
Kuzmane, za ovo možeš dobiti ban. :)
Dobro, nije ni bitno, povlačim izjavu. Vežbajte kako hoćete.
za šta kad je slika skinuta sa foruma ? lo
Kuzmane, ja izgledam najbolje od svih na ovoj temi, ali to ne znači da znam najviše. Kao što ni obrnuto ne važi, ne važi ni za drugi kraj spektruma.
Nema veze što je skinuta sa foruma, bez njegovog odobrenja nemaš pravo da koristiš sliku na kojoj se on nalazi. :)
Nisi u pravu.
kapune ajde?
hahahaha vetre znamo da si bred pit.
elem naravno da ne znači to ali sigurno bih pre slušao savete nekoga ko izgleda kao neko ko vežba nego nekoga ko je sušta suprotnost.
Додао сам 4, те твоје две и две по мом избору, хтео см још ал ми комп запуцава мртву му мајку јебем.
Mene zanima gde ima jeftina kavurma i čvarci?... I propadanje mišične mase. Posle koliko od prilike vidno nestaje (msm kad ne vežbaš) i da li je istina da samo grčenjem nekih mišića možeš da sprečiš artrofiju(a da nije na nekom nano nivou). I čuo sam da se nešto povećana doza proteina treba unositi i kad ne vežbaš, ako želiš da mišićna masa ostane, što mi nije logično.
Ja smatram da dosta znam sto se tice treninga a pogotovo ishrane, daleko od toga da mislim da sam popio svu pamet ovoga sveta ali verujem da dosta znam i sto je najvaznije svakog dana sve vise ucim. Da se osvrnem na kuzmana (hehe). Moje iskustvo u teretani je sveukupno oko tri godine stim sto mi je trening sve do prethodnih 4-5 meseci bio koncipiran kao podrska kik boksu koji sam trenirao, tako da nisam isao preterano na hipertrofiju misica, nakon pojave lipoma(masnih tkiva) na nogama koji su mi se sirili od udaraca prestao sam da treniram. Napravio sam pauzu od nekih godinu i po i pre 4-5 meseca sam poceo opet da treniram. Prvih mesec dana sam se vracao u formu, sledeci sam isao na hipertrofiju a poslednja tri meseca sam se posvetio snazi. Sve sam to shvatio preozbiljno i poceo dosta da se informisem i saznajem nove sisteme treninga i usavrsavam pl tehniku. Planiram da se takmicim u poverliftingu tako da sam vec isplanirao trening za celu sledecu godinu. Trenutno treniram po 5/3/1 sistemu koji je bazicna osnova za sve liftove u septembru prelazim na Smolovljev sq sistem a nakon toga na Arcidijev kritikal bench sistem posle svih tih sistema ide nedelju dana dl a nakon toga malo hipertrofije i priperema za takmicenje. Sledece nedelje kacim neki od liftova. Mozes li i ti to uraditi? Ili si pak radiji za ferku? M?
http://www.dodaj.rs/f/22/wK/2A4FcNu9/dsc0562.jpg eo i slika, verujem da nije tako lose s obzirom da me izgled preterano i ne zanima...
Sasvim OK. Mozda malo jos vrat da pojacas ali dobar si.