А прво сам ставио у књиге, ал онда се сетих то је програм, мада и друге књиге су у ствари програми, али јебеш га, шта је урађено урађено је, нема назад!11
Ја лоше одрадио данас, био сам уморан, мало спавао, урадио чучањ, али њега сам добро одрадио, после требао искорак и прегибе ал реко не могу, око колена сам осећао жигање, одрадио трбух на крају. Доста.
Мени су можда првих пар тренинга били мучни, али са новим режимом који сам почео да радим пре месец и нешто, недељно сам укупно радио 270 искорака. Сада је то мање.
Доста Лаки, доста... Ја урадим по 4 серије јер ме фино погађа, али брате оћу крв да испишам док урадим задње двије серије, а отприлике држим двије бучице по 20 кила, па не знам која ми је мука прије је ли то што ме дланови боле, то што ми се плаче од муке, то што ми се повраћа, то што ме боле ноге или што ћу да крепам :))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Да се вратимо у стварност :) ставио сам на прву страну армстронгов програм за згибове, од опреме потребно само вратило.
Radio sam taj Armstrongov program prošle godine, stvarno je dobar.
hi hi hi
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jh4whKZP8hk
kako će da polomi kičmu ovaj slatko
Е овога сам видио прије неђе, само сам се прекрстио и наставио даље
Taj je na sigurnom putu za Snap City.
Dobro je da si ga dodao, sad kad je dva puta u prvom postu veće su šanse da će ga neko videti :)
А прво сам ставио у књиге, ал онда се сетих то је програм, мада и друге књиге су у ствари програми, али јебеш га, шта је урађено урађено је, нема назад!11
Налећех на неки програм за одраз, можда некоме треба :)
https://www.dropbox.com/s/pv4v86r004q8fcg/Air_Alert4.pdf
Ja sam čitao po forumima da je ovaj Air Alert smrt za kolena :/
Inače danas mi je bio poslednji trening u teretani u sledeće 2 nedelje. Al' sam zato pocepao grudi.
Ја лоше одрадио данас, био сам уморан, мало спавао, урадио чучањ, али њега сам добро одрадио, после требао искорак и прегибе ал реко не могу, око колена сам осећао жигање, одрадио трбух на крају. Доста.
Мени је искорак вјежба од које ми се у исто вријеме буквално плаче и повраћа док је радим.
Što? lol
zato što je plač maike božije, kako moš da pitaš što? radiš li iskorak?
Radim ali mi nešto ne pada TOLIKO teško...
meni je jedna od najmučnijih vežbi
Зато што одрадиш прво чучањ крвнички, а онда узмеш бучице и шеташ по дворишту са њима и оћеш да издахнеш, ето зато...
Мени су можда првих пар тренинга били мучни, али са новим режимом који сам почео да радим пре месец и нешто, недељно сам укупно радио 270 искорака. Сада је то мање.
Uradim i ja čučanj pre iskoraka. Posle legnem na strunjaču. lolo
Ali ono uradim....
Доста Лаки, доста... Ја урадим по 4 серије јер ме фино погађа, али брате оћу крв да испишам док урадим задње двије серије, а отприлике држим двије бучице по 20 кила, па не знам која ми је мука прије је ли то што ме дланови боле, то што ми се плаче од муке, то што ми се повраћа, то што ме боле ноге или што ћу да крепам :))