Teret@n@

1. @ smarko; @pisem

air alert nije smrt za kolena, uglavnom su to pisali oni koji su poceli da ga rade da bi za 15 dana mogli da nabiju odraz (sto mu i jeste primarna svrha) da bi kucali sa linije penala, a to je cista nebuloza. Poznat jeste ali je u velikoj meri precenjen, rade se vezbe koje gadjaju samo noge, dok za povecavanje odraza treba citava muskulatura da se razvije pogotovo torzo. Sto se tice pliometrije,odraza i opsteg nabijanja kondicije i izdrzljivosti ima mnogo kvalitetnijih programa.

2. Ja danas vrhunski odradio čučanj začinjeno sa novim rekordom, zatim dobro jutro pa hodanje sa iskorakom, i na kraju se dokrajčih farmerovim hodom. Jedan od jačih treninga, leđa kamena.

3. Koliko ti je rekord?

4. Pa nije nešto za bravo, tek sam relativno na početku al dobro ide, kad se budem ugojio još koje kilo sve će to biti dosta bolje. Jel uzimao neko opremu preko "goodlift-a"? Trebaju mi bandaži, jel ima možda negde kod nas?

5. Al mu pocrvene glooova.

6. Mene zanima šta jede ovaj lik?! Ne mogu da verujem da ima ovu kilažu uz sigurno veliku pozadinu sa aas a opet ovu snagu. Kapiram da je na čistom mesu uz brdo uh jedino pred trening, ili ne. Serem. Nemam pojma...

7. Ај у 100 еура да се исповраћа' после овога или се преврнуо ка' кокошка? :Д

8. Sećam se pre par godina, Aragorn je imao post vezan za ovakve likove. To je prosto genetika, jebeš ga. Takođe, to je i dokaz da nije mišićna masa glavni generator snage, već CNS. Sigurno je da ne može svako sa 82-3 kila ovoliko dizati, bez obzira na doping i ishranu. Sve u svemu, liku zaista kapa do poda. Pogledajte na vrhuncu lifta kakve su mu ruke - biceps samo što ne pukne, a ruke samo što se ne otkinu u ramenima.

9. Ipak mi je ovaj čovek najveća Institucija kad je powerlifting u pitanju!
    http://www.youtube.com/watch?v=k7fidjMVUzg

10. to je i dokaz da nije mišićna masa glavni generator snage, već CNS

šta je CNS?

11. ja mislio neka međunarodna oznaka za masu,težinu blabla, il taj neki rad...

12. http://www.youtube.com/watch?v=oR7w_JvwGrU

EDIT: Arlo, znam nekoliko ljudi koji su preko ovog sajta kupovali i nisu imali problema. Samo se plaća dostava i veoma je pouzdamo. Barem je bilo pre tipa 3-4 godine.

13. Pa za taj sajt sam i pitao.loloo
    Nego mi je cimanje to, mislio sam da nema neki naš što preprodaje...Raspitaću se pa ako nema naručiću od njih.

14. Jes', sad videh. :D
    Elem, pouzdani su. Čak sam čuo i da se pojavljuju fejkovi i ovih majica, baš iz razloga što su skupe i što nema kod nas direktno da se kupi. Moje je mišljenje da je mnogo pouzdanije uzeti direktno preko Čeha, tako da slobodno možeš razmišljati o naručivanju od njih.

15. Jel taj Aragornov post bio na exyu? Odo da tražim...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.