Teret@n@

1. Сланина може да буде опасна по срце ако је главна балкинг храна :в ако си костур и треба ти масе - млеко и леб, ја не знам дал постоји нешто лакше и економичније.

2. Matori to su cinjenice, svi se razocarase zbog ta 2 kg, ali tako je kako je. . . Uzimajte Whey od poznatijih proizvodjaca i nema greske.

I pijete ga ujutru i posle treninga, ne pred spavanje. . .

3. Kao prvo hleb je zlo, to se prvo izbaci iz upotrebe kada se krene sa vezbanjem. . .300 gr. integralnog pirinca, 150 ovsene, 1 L mleka, 50 gr. dextroze posle treninga resavaju problem sa UH. Za coveka od 80 do 100 kg. Nema jeftinijeg nacina za masu, a zdravijeg.

4. Реално кад погледам, ја сам љеб избачио из употребе ево пола године...
    Нисам тотално јер понекад поједем бијело у лепињу неђе, деси се и кући да нешто једем са љебом, али оно, не конзумирам га ка' што сам зна...

Па добро, веј и не треба увече пит', требало би казеин кад смо већ код њега, јер се споро отпушта, пити веј тада би било бачање пара али ај...

Сланина може да буде опасна по срце ако је главна балкинг храна :в ако си костур и треба ти масе - млеко и леб, ја не знам дал постоји нешто лакше и економичније.

МОЖЕ :Д

Одавно нисам јео ону бијелу скроз што се криви кад је режеш, па голу са љебом, пође ми вода на уста :Д

5. meni baš legne vai uveče mada mi prema senzibilitetu više leži satrijani

6. Ја у току тренинга Сатрианиа ка' течне амино киселине

7. i ja sam prije dvajes godina kada sam zdravo živio... satrijanija, neka vi vai, đaolova je on rabota.

8. Ko ima pare, kazein, a ja npr. 150 gr. ela sir umutim sa 0.5 L mleka i sakom badema i sit do ujutru. To mi je inace uvek poslednji obrok.

9. Kao prvo hleb je zlo

Ја не знам да ли је то свеопшта завера "фитнес индустије" или којег год лобија, али неке ствари измичу здравом разуму. Погледајмо само појам хлеба у антрополошком домену кроз историју. И не само ово, има ту још доста девијација. Ајде, разумем ја про ББ, али то је сасвим друга прича и сасвим друге околности које се не односе на нас, "регуларне" вежбаче, тема је сувише широка да би сад улазио у то.
    Мада тупим ја киту много, хоћу све да поставим логички и у контексту па испада да сам сировина необразована :D

10. http://www.bodybuilding.com/store/bsn/aminox.html Sa ovim amino sam najzadovoljniji ubedljivo u toku treninga.

11. Ма није, Лаки, у праву си, али ми сви тупимо нешто ка' про бодибилдери, а у ствари смо го курац и само млатимо празну сламу... На страну то што ћу ове године ја да освојим Мр Олимпиа :Д

12. Realno smo veliki lebojedi, ali lebac koji mi jedemo je haos, ko ima kinte za neki fensi hleb od celog zrna i sl. samo napred, medjutim opet je zdravije i jeftinije skuvati ujutru integralni pirinac i cepati po porciju uz meso i druge obroke umesto hleba.

13. Kad jedem hleb, trudim se da uzmem neki sa semenkama, od heljdinog brašna itd, ne zbog BB tripa, nego zato što je beli pun raznih sranja.
    Ela sir uzmem ponekad, ali ga na malo mesta ima.

14. Ja sam brat od ovoga morona čiji je profil a pošto on ne umije da napiše normalno ja ću.

Meni treba da nabacim masu, nije potreban čist mišić samo masu jer sam oko 53 kila na 170.

Ja sam počo baš jako da jedem ova 2 dana, po 5 obroka dnevno imam, Pojeo sam jedno kilo piletine, 2,3 hamburgera , doručkujem jaja, pice itd.

Sad pošto ja pojma nemam što radim oće li mi ovo pomoć da nabacim masu ?

15. Nije neka nauka, moraš dobro da jedeš, ali i da paziš da ne dobiješ mnogo masti sa tom kilažom. Imaš dosta saveta o ishrani na ovoj temi ako te ne mrzi da čitaš.

16. Holesterol & Rock`n Roll

17. Promasio si malo sajt, napravi nalog na exyu-fitness.com/forum

Za prof. mrmoljka: Kada je najbolje u toku dana konzumirati mlecne proizvode? Da li je u redu da zadnji obrok bude 100g domaceg kozjeg sira, 500ml mleka i orasasti plodovi (omega6) ?

18. У реду је, то ћу ти и ја рећ' без доктора :Д

19. Ja ne znam koji mi je kurac?!!
    Elem danas završih sedmonedeljni Milanov http://www.strongbench.com program koji mi je baš vrhunski legao. I po programu ja sam trebao sa 112,5 da odem na 132,5 , činjenica je da sam malo slabije jeo ovih mesec i po ali sam očekivao bar 120+ i ja danas krenem sve u fulu i dodjoh do 107,5 koje jedva izvacih, stavio sam 112,5 nema šanse! Tresem se ko Japan! Koji mi je jebeni kurac?! Pucao me adrenalin pred trening baš dosta al ne verujem da je od toga, to samo može da pomogne...
    Sutra uzimam kilo testa i po kile deke i pucam se u glavu ludu dumrem!!!

20. Нисам га никад радио али сама помисао да за мање од два месеца бенч скочи за 20+ кила, хм, па и на хемији би то било тешко. Опет, можда и може, Милан је то зна ваљда шта пише, осим ако није решио да узме неке паре па лагао јел.
    И како то да нигде нема рада на леђима у овом програму, нити бицепса (да, бицепса, бицепс је стабилизатор у пресовима), ипак смо ми ро дизачи, мора све да буде јако.
    Опет можда је ово програм за опремљене лоло, само претпоставка, гарант негде каже у клиповима да је за све..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.