Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
šta zna prove šta je nečural
Ја понекад одгледам неки тако клип да бих боље кренуо на тренинг, нпр прије неђе сам гледа' Фил Хита сасвим случајно оно на олимпију како држи говор и како прича да му је жена преживјела рак дојке, да се сама борила док је он по уговору морао да представља по свијету овај спорт итд и баш ми га било жао, не знам зашто, али сам се нешто потпалио тај тренинг и унаказио сам руке у пм :))
То је то... Људи мисле да је СРЕЂЕНА исхрана ако је само здрава храна, типа месо, пиринач итд, а не рачунају калорије које носи та храна са собом.
НЕМА МАСЕ БЕЗ УГЉЕНИХ ХИДРАТА ЕЈ
ХАХХААХАХА :Д
Него, речите ви мени, са колико кила нпр радите онај дворучни прегиб са шипком за бицепс?
Серије, не максимум
Sa 35kg, 3 serije po 10. Jednorucno sa 20kg.
Не оптерећујем се баш тежинама за бицепс, урадим са празном шипком (20кг) дворучно 2х како ми дође, рецимо 12 или 20 понављања, јер ме мрзи на крају тренинга да пакујем тегове, онда хамер 1 серија са 10кг х 12 и 1 серија са 20/25 или 30кг х 6-8. Затим лежећи на косој клупи 3х колко могу са 8 и 10кг, дроп сетови. Ето, то сам радио летос, одлична пумпа се добије.
Малопре ми је нешто слично рекао Саша Димитријевић (боди билдери знају ко је у питању), код њега у теретану идем. Он ми каже да је велики успех ако дода 2 кила чисте мишићне масе за годину дана.
И за ово ми је рекао да је могуће, ако се користе поред суплемената и стероиди, ако тај режим примењујеш први пут у животу и ако имаш мање од 30 година 8Макисимум 35) да можеш да додаш 7-8 кила мишићне масе, а остало што се дода су маст и вода.
Унаказих груди, уф, уф јој мама, задовољан тренингом максимално! :)
Е, да, мој овај брат је радио бицепс са 58 кила на задњи тренинг, још мало ће му бит' јачи бицепс него чучањ :Д
Čuo sam za Sašu Dimitrijevića. Jedan moj poznanik se takmičio s njim, dobri su. Tačno je to što je on rekao, ali ne kapiraš šta ide uz mišiće.
Ključne reči, Fendere, su: muscle glycogen i carb loading. Guglaj to za početak.
Знам шта је гликоген, без гуглања. Гликоген је полисахарид који се састоји од више повезаних молекула глукозе. Остало ћу сад да прочитам, чисто да мало доучим органску хемију.
Koji si ti bog!
Serije? Sa dobrom formom? Dosta mlogo...
Да, са одличном формом, јеба му пас матер. Али мислим да и поред тога што му гађа бицепс погађа и подлактицу и јавља се бол у лакту... :)
Svaka cast! Ima tu kila da se mi razumijemo. Gadja to sve jer je tesko lolol
skot klupa , 12x30kg, 10x35kg, 8x40kg
Stojeći? On mora da ima zverske podlaktice i hvat prvenstveno, a kamo li biceps.
Stigla oprema
http://img42.imageshack.us/img42/3756/3r07.jpg
Dolazi tuna mlevenaa.
E jel moguće da od ovsenih prdim ko mazga?
Dobar i mix, mislim da bih i ja mogao toliko izvuci. Podsjeti me to sad da jedno vrijeme u teretani nismo imali skot klupe jer je gazda prodao i onda smo to radili na onoj multi spravi za ledja i zajebancije. Rekord teretane je bio 20kg u seriji jer je sprava imala toliko bezvezan prenos. Ja serije radio sa jednom plocom od 5kg, kad se okurazim onda dodam jos dodatak onaj od 2.5kg. Bila Technogymova sprava...
Па 'нако, мислим да су мање него моје... Има хват јак, али чо'ека ради адреналин, то ниђе нисте виђели, не умијем да вам опишем ту појаву :)
Ja od piletine lolol
Ne, ozbiljno, imam osećaj da me od ovsenih muče gasovi, sabijaju lolo
Evo sutra i prekosutra ih neću jesti pa da vidim.