Teret@n@

1. Ја имам пролив и гасове од монохидрата

2. Ma ozbiljno ti kazem, ja od piletine prosviram strasno.

3. Кацмо код хвата, овог месеца сам једном напунио шипку и откључао на пар секунди око 300кг, путања била можда 2,3 сантима. Онда сам се запитао како људи то повуку са пода уопште...

4. Sto si to radio, uzeleo si se povrede :) ?
    Kod mene u teretani bi bio predmet zajebancije narednih mesec dana, mislim da bi ljudi poceli i od kuce da ti donose tegove da imas jos da stavis :)

5. Ја имам пролив и гасове од монохидрата

E ovo, brate. Prva dva-tri meseca mi nije bilo ništa, onda sam počeo da kenjam po pet puta dnevno dok nisam batalio. Eno stoji mi pola kantice jedno 7-8 meseci da ga nisam pipnuo.

6. Лоло хтео да осетим тежину у рукама, тестирам хват, нема ту места повреди. А баш ти је хајванска скупина тамо, јел имате уопште 300кг у теретани...

7. Barbell shrugs или слијегање раменима са шипком.

8. To je bila proslosezonska teretana, imalo je oko 650 kg tegova, sad idem u jednu u komsiluku za koju ne moram da palim kola + 800 din clanarina (500 din manje nego u prvoj) ali zato dobro ako ima 250kg tegova, a jedan radnik profesor umetnosti koji se izjasnjava da ne zna nista o teretanama samo cuva smenu a drugi zavrsio dif, morao sam da ga zajebavam malko :) : Pitam ga da li moze da mi astistira pri vecim tezinama u powerliftingu i da mi nadgleda formu, a on gleda levo desno i klima neodlucno glavom: "Pa da, tu sam valjda da pomognem..."

9. Kako sam se grdno zajebao kad sam kupovao prve tegove. Kako sam samo zelen bio. Vidio oglas 2 bucice po 15kg, nove, dosta povoljne. Kostale 95KM plus postarina 18KM. Kad skontam i nisu povoljne...

Kad je to stiglo, ogroman paket, ja se izgubio. Unutra su plasticni tegovi punjeni pijeskom nekim ili cim. Teg od 2.5kg je velicine kao desetka zeljezna. Sipke su obicne cijevi sa navojem i plasticnom drskom. Da im milosnu majku kinesku. Osiguraci su od plastike najfutavije. Jedan mi je pukao dok sam stezao, a drugi sam polomio kad sam se iznervirao sto je prvi pukao pa bacio teg od 15kg. Sad mi je samo jedna sipka u funkciji.

Jebote sta bih sad mogao uzeti za te pare majko mila a to je bilo prosle godine u januaru. Moj savjet: Nikad ne kupujte plasticne tegove proizvodjaca PHYSIONICS jer ce vas to kostati ko petra kajgana.

Sad ih pokusavam uvaliti, ali nema naivaca kao ja.

10. СМарко
    Ја имам пролив и гасове од монохидрата

Ne razmutiš ga kako valja pa se on ne rastvori kako valja pa ti prodre u crijeva.

11. Врло могућо, виђећу што могу да учиним! :)

12. Kupio sam ova zdrava hrana gomna, pa me zanima jel sam napravio dobar izbor. Pazarih brazilski orah, suve kajsije, šljive i grožđe. Ovsene me smorile, imam osećaj da jedem papir.. E sad, problem je što ja nzm kako da ih jedem, da li uz obrok ili posebno između obroka i koja količina je idealna

Ajde Arle, pokaži se lolol

13. To ti je odlicno sto se tice vitamina, minerala, zdravih ulja i prostih secera ali nista ti tu ne menja kompleksne ugljene hidrate iz ovsenih.

14. Ovsene me smorile, imam osećaj da jedem papir..

Probaj heljdu, cijena je otprilike ista, a ukus bolji, osim toga nije prerađena kao zobene pahuljice, a brzo se skuva, za tren... Sadrži sve esencijalne aminokiseline (važno), a nema ni glutena (manje važno).

15. Znači da cepam heljdu sa ovim. Kako se kombinuju, negde sam čitao da te žitarice koje se jedu ujutru zapravo i ne daju energiju i da je to sve mit kojim se prodaju silni kornfleksi i ostali eldepe proizvodi po maksiju. Znači, da li njih kombinovati sa mesom kao vid UH, ili kao poseban, manji obrok između glavnih?

16. Marvel nemaš pojma! Mrzi me sad da ti pišem, pitaj me na vosu.

17. http://31.media.tumblr.com/636d40ed264d8db332fc47b872b98e27/tumblr_mlra0n6YtP1rbghkmo1_500.gif
    ovaj gif je našao bačje al neće da kači da ne misle ljudi kako on sluša ovu ustašku grupu koja kolje srpsku nejač a ja sam okačio jer slušam ovu ustašku grupu koja kolje srpsku nejač

18. Занима ме мишљење око овог мог недељног програма, ваља ли, шта да убачим још и тако та гомна. Значи имам 102 кила, висок сам 194цм. Циљ ми је да до пролећа изгубим ово салиште око стомака и да набацим мишићну масу.

Понедељак:
    Груди: Бенч, Коси бенч, Пуловер
    Бицепс: Прегиб шипком, Прегиб бучицама, Прегиб на лат машини, Скотова клупа

Уторак:
    Леђа: Лат машина напред и назад, Веслање д.котур, Веслање у предклону, Вучење бучицама
    Трицепс: Потисак са чела, Потисак на лат машини, Потисак бучицама иза глоове

Среда:
    Рамена: Потисак иза глоове, Потисак испред глоове, Летење на бучицама, Усправно веслање
    Ноге: Чучањ у искораку, Екстензија, Преса

Четвртак: Кружни тренинг

Све радим у 4 серије (15-12-10-10). Трбушњаке радим на сваком тренингу, 3 серије по 50.

Петак, субота и недеља - кардио тренинг, углавном трчање око 45 минута, уз трбушњаке и склекове.

19. Пар грешака у старту...
    За скидање сала ти је програм скоро па небитан, ајде да не кажем да је небитан, али не значи ни 20% колико ти значи исхрана....
    Да скидаш сало и добијаш мишиће одједном, мислим да нећеш моћ' осим ако се не убодеш у гузицу.
    Нека ме исправи неко ако гријешим :)

Него скреши ти угљене хидрате и почни да трчиш полако :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.