u pezosu pre neki dan bilo u parku kod skole postavili sipku za zgibove, i das 400din i treba samo da se uhvatis za sipku i da visis 100 sekundi, nagrada 20e
drugar i jos dva lika jedini za ceo dan koji su uspeli hahah, a nista ne radis, samo se obesis na sipku.....ja mislim da je preko 300 likova pokusalo...a za devojke 80 sekundi
Ja bih rekao bilo koji Whey da uzmeš nećeš pogrešiti. Ali polako idi, ako tek krećeš da vežbaš nećeš imati nekog efekta ako ne znaš i druge važne stvari. Prouči malo kad da piješ, šta da jedeš, koliko da vežbaš, inače će to biti samo bacanje para.
Ja bih rekao bilo koji Whey da uzmeš nećeš pogrešiti. Ali polako idi, ako tek krećeš da vežbaš nećeš imati nekog efekta ako ne znaš i druge važne stvari. Prouči malo kad da piješ, šta da jedeš, koliko da vežbaš, inače će to biti samo bacanje para.
treniram par meseci, 80 iz benca mogu lagano a imam 70 kila jer sam opao.. a to je za moj uzrast i dovoljno lolo
dal si zyzz fazon jamajka :'(
ahaha tebra, a mi smo klinci, ložane jbg,znaš kako to ide
nek mi sad bolje bude on idol nego koleman lolo
znam da je ovaj umro jer se trovao svim i svačim ali do jaja je fiziku imao iako je nekako pederast bio učkur
E vako da vas pitam, imam problem sa levim kolenom. Mogu da se spustim u čučanj maks do 90 stepeni. Kada odem niže osećam oštru bol znači ko da me ubada neko u koleno. Ša to more biti?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
u pezosu pre neki dan bilo u parku kod skole postavili sipku za zgibove, i das 400din i treba samo da se uhvatis za sipku i da visis 100 sekundi, nagrada 20e
drugar i jos dva lika jedini za ceo dan koji su uspeli hahah, a nista ne radis, samo se obesis na sipku.....ja mislim da je preko 300 likova pokusalo...a za devojke 80 sekundi
Idi bre Pezose, morao sam da probam odmah. Reko 100 sekundi, pičkin dim. Izdržao 65, prsti pootpadaše jebote.
Ја издржао, ево сад пробах, а притом сам тек доша' са тренинга
Pričao mi je ortak da je to bilo na Jun festu, kaže da je nije stabilna šipka, okreće se, kliza... Niko nije uzeo pare.
Ja 126 izdržao u septembru prošle god kada sam tek počinjao sa treninzima.
Za 5 iz fizičkog trebalo 120 sekundi.
Терате ме да и ја пробам, саћу.
А није тешко реално, е сад ако се окреће шипка и клизи, то је друго...
Pa to ti kažem, masa likova misli da će lagano i puknu pare. Nisu oni retardirani, znaju koliko ljudi vežba.
da da bilo na jun festu hteli ortaci da idu na kraju nista... zavisi od mnogo faktora zilavost je tu presudna
https://www.youtube.com/watch?v=pSHjTRCQxIw
Meni je za trbusnjake, koje i ne radim nesto preterano iskreno, ovo najteza vezba. 105 kila i četnički kazan od guzice su učinili svoje.
Богами ја свега 60 секудни успео. Хват ми је један од слабости.
Plank je sjajna vežba. A hvat zavisi stvarno od mnogo faktora i kad nije štelovana šipka.
Koji protein u Pansportu uzeti ?
dal si zyzz fazon jamajka :'(
Samo šunke i pavlake, nemoj te droge u venu piti.
treniram par meseci, 80 iz benca mogu lagano a imam 70 kila jer sam opao.. a to je za moj uzrast i dovoljno lolo
ahaha tebra, a mi smo klinci, ložane jbg,znaš kako to ide
nek mi sad bolje bude on idol nego koleman lolo
znam da je ovaj umro jer se trovao svim i svačim ali do jaja je fiziku imao iako je nekako pederast bio učkur
E vako da vas pitam, imam problem sa levim kolenom. Mogu da se spustim u čučanj maks do 90 stepeni. Kada odem niže osećam oštru bol znači ko da me ubada neko u koleno. Ša to more biti?
Bugari
pa radi ga onda do 90 stepeni, ko da je bitno.. ako te boli onda nemoj da ga diras za dzabe da sjebes