Šta znam, možda je i do godina.
Al kontam da je taj mentalitet, samo se nabildaj i sve će ti krenut u životu, cure će krenut da skaču na tebe, itd... donekle prevaziđen.
a što se tiče loženja na teretanu, čista sirotinjska spika. to ti je kada nemaš nikakav karakter kao osoba, kada si totalno nezanimljiv i niko te ni po čemu ne pamti, pa ti teretana dođe kao zamena za ličnost. i samo sereš i sereš o teretani.
Kako su bila lijepa vremena kad su se ljudi ložili na teretanu.
Kreni sa sklekovima i zgibovima i radi vežbe pravilno, nauči to sve, nije teško https://www.youtube.com/watch?v=qu1pqo-dbXM
I ako ćeš da jedeš hemije, a nemoj jer nema potrebe, nauči šta i kako.
Ако си почетник, крени на тзв. Стрит Воркаут, то кад докторираш онда у теретану.
Kako su bila lijepa vremena kad su se ljudi ložili na teretanu.
Прекини да живиш у јебеним брдима Босне и сиђи међу људе, јебо те Реддит да те јебо, данас се људи ложе на теретану више него икад.
krv ti jebem, kako je bedan naslov ove teme. kada vidim nešto ovako, u meni se budi želja za gaženjem autora po lobanji i uspostavljanjem dominacije.
Šta znam, možda je i do godina.
Al kontam da je taj mentalitet, samo se nabildaj i sve će ti krenut u životu, cure će krenut da skaču na tebe, itd... donekle prevaziđen.
a što se tiče loženja na teretanu, čista sirotinjska spika. to ti je kada nemaš nikakav karakter kao osoba, kada si totalno nezanimljiv i niko te ni po čemu ne pamti, pa ti teretana dođe kao zamena za ličnost. i samo sereš i sereš o teretani.
То је ок Месни нарезче, ал најјачи ликови су они 175 и иду у теретану, аххахаха.
Ову тему треба исчитати мало, да видимо размишљања о теретани од пре 15 година, што тад није било популарно толико.