Teret@n@

1. i da pravi bilderi kenjaju navece Xd

2. malo se raspitaj kao se pravi ajvar nema masti u njemu

Ни мени није јасно зашто ајвар има масти, уља има, али само у траговима...

3. Danas su neki momci u teretani komentarisali dok sam radio cucanj."Nogice ko cackalice a dize nas dvojicu" xD ceo dan se smejem :D

4. lololol 'Slim Shady'

5. Ima takvih dosta, ja sam sa jednim izgubio opkladu. Ne sjecam se sta je tacno bilo, ali znam da je izbacio 50kg preko onoga sto sam rekao da ne moze,

6. Ma ja uopste nemam tanke noge,ali sam neobicno gradjen,tipa panzer tenk mini verzija...xD
    Imam i pozeljne i nepozeljne mase,ali nikad nisam nesto posebno aktivirao listove(pumpao ih) pa onda listovi zaostaju za butinama jbg. Nick je ovaj sto slusam eminema,ali nisam slim. :) Ima ih, ja sam umal izgubio opkladu zato sto nisam verovao da neko cija je ruka kao noga od stolice moze da uradi preko 2 sklekova na jednoj ruci,a decko uradio 14! :D

7. A i ja imam problem sa tankim listovima, a velike butine, to je vise stvar genetike.

8. Pa meni to i jese ljepše nekako je proporcionalno

9. i da pravi bilderi kenjaju navece

'ladno sam sinoć kenjao, pa sam onda došao ovde i to pročitao. :D

lololol 'Slim Shady'

Hahahaha, dobar.

Pa meni to i jese ljepše nekako je proporcionalno

Jeste, slažem se. Ja imam ogromne listove, genetski sam obdaren u listovima k'o retko ko. Momci koji bilduju nekoliko godina nemaju listove kao ja (kud nemam leđa monstruozna). Butine su mi jake i čvrste, pogotovo vanjska glava. Nisu preterano velike, ali su ok za konja od 190cm.

10. Да не замре тема само да напишем да сам јуче био у теретани :Д

11. ja nisam bio dva dana, pek'o sam rakiju XD

12. CS, jebi se, sretniče jedan!! U utorak sam imao zadnji trening, jer sam se razboleo, tako da nisam bio u juče i u četvrtak. Izludio sam više bez jebenih tegova...

13. U utorak sam imao zadnji trening, jer sam se razboleo, tako da nisam bio u juče i u četvrtak.

Ја већ три дана скидам температуру... Имам осећај да не могу три склека да урадим...

14. Jbg ja sutra startam opet, nisam se odmorio ni malo, ali sam se pozelio zeljeza!

15. Jeste li koristili burnere i koji je najbolji?

16. ja ih nikad nisam koristio, tako da nemam pojma

17. Skocko koristio je jedan moj drugar i solidno mu je pomoglo samo sto naravno moras da nastavis da se pridrzavas ishrane nakon sto prestanes da pijes inace se brzi vrati ako oces raspitacu se sta je tacno uzimao? Uzeo bi i ja koji komad nego grejanje pojede sve novce....

18. Raspitaj se, pa da isprobamo. :)

19. Bitnija je ishrana.Tek kad sredis ishranu mozes da ubacis sagorevac jer u suprotnom bacas pare.Nisam neki fan jer za te pare mozes da uzmes nesto korisnije. Kad je skidanje slaufa sa stomaka u pitanju bitan je kontinuitet dobre ishrane. Rotacije UH ce dati sjajne rezlultate,ali samo ako ih se budemo pridzavali najmanje 2 meseca. Nekoliko ciklusa keto dijete ili prosto napraviti sebi rezim koji ti odgovara i vezbati.Ima ljudi koji izdrze keto 2 meseca i spadnu ispod 10% bf.
    Koristio sam kofein+l-karnitin pre trcanja. Jeftino,ali radi posao...:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.