Teret@n@

1. Ja poslje treninga ne biram sta jedem, nije do para vise je do truda neda mi se spremati.
    I sto mrzis catlera toliko

2. jbg lakse mi jaja pripremiti

3. odo na kavu napisacu vam sta jedem u citavom danu mozda jos nesto treba popraviti ;)

4. Ja poslje treninga ne biram sta jedem, nije do para vise je do truda neda mi se spremati.

Brate, ovo ti je najvažniji obrok u danu, pored onog ujutro. Tu bi baš trebao da paziš šta unosiš.

I sto mrzis catlera toliko

Ne mrzim ga, poštujem ga kao bildera, ali je nakurčen. Vodi svog ''rep countera'' u teretanu, kad se smije izgleda kao da kenja beton, promoviše svoje Ferarije i Hamere i vile od 10 miliona dolara. I voli one male retardirane miševe koje naziva psima. Previše mi je nadrkan i nadmen. Kai Greene i Ronnie Coleman su mi ipak daleko draži od njega. Zapravo, gotovo svako mi je draži od Cutlera (iako ne poričem da je vrhunski bilder).

5. A sta mislis o tunjevini ili siru u obroku poslje treninga?

6. A sta mislis o tunjevini ili siru u obroku poslje treninga?

Tunjevina i nemasni sir su odični izvori proteina, ali su loši za posle treninga jer sadrže previše masti.

7. jbt sto se ti masti toliko bojis ;)
    Ja imam dobru genetiku lako dobijam na masi. A posto dobro treniram i radim cesto i na selu, cak i u sumi, jednostavno trosim previse kalorija da bi morao paziti na masti iz posnog sira, tunjevine, malo majonze, zumanjaca, jogurta ili sl. :)

8. jbt sto se ti masti toliko bojis ;)

Možda zato što svaki bilder, svaka kolumna, studija... kaže da se masti ne uzimaju u obroku nakon treninga? I ne zbog toga što će otići u salo, jer organizam je u katabolizmu tako da su šanse da ode u salo veoma male, već zato što masti sprečavaju druga dva krucijalna nutrijenta (protein i UH) da uđu u krv kada su najviše potrebni.

9. Ljubomorni smo, eto šta mislimo.

10. spletom srecnih okolnosti

Што бих ја волео да и мене снађе тај сплет околности... :)

11. Thazz Dugg
    Znam ja to sve ali mi je nekako bio smjesan taj tvoj strah od masti.
    evo dansnji obrok:
    100 gr piletine
    10 bjelanjaka
    3 osrednja krompira
    100 gr svjezeg sira

12. Ljubomorni smo, eto šta mislimo.

+1

Што бих ја волео да и мене снађе тај сплет околности... :)

+1

Znam ja to sve ali mi je nekako bio smjesan taj tvoj strah od masti.

A meni je smešno što ti kažeš da to sve znaš, a opet jedeš majonez i ajvar. I pročitaj ponovo moj zadnji post, nije u pitanju strah od masti, već usporavanje nutrijenata.

13. А шта фали ајвару??? :)

14. А шта фали ајвару??? :)

Masan je, domaći. Dobro, nije sad opasan kao čista mast, ali posle treninga bi se trebao izbegavati.
    A i ja sam malo nadrkan, bolestan sam, jebem ti prehladu i sve, zato ''zvučim'' ko jebeni drski kreten. Danas i sutra ništa od treninga, pa sam lud. :D
    Inače, pravi bilderi jedu domaći kečap, a ne ajvar! :D

15. Купих неку књигу о анатомији пливања, описане су вежбе за све мишићне групе на телу. Пише да ако су ти изражене лопатице, зупчасти мишић ти није јак. Има вежба како да га ојачаш, станеш у склек, само на лактовима и тако задржиш колико можеш. Јел зна још неку вежбу за то, пошто су мени лопатице мало испале. :)

16. Da vam se pohvalim, sutra počinjem trenirati u teretani :D :D

17. malo se raspitaj kao se pravi ajvar nema masti u njemu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.