Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Паундстоун краљ , Катлер ко свиња изгледа овде.И не верујем да Паундстон уопште има офф сезону , он је мање више увек овакав ... и то је кул ...
Viđao sam na par evenata da je imao finu definiciju, ništa spektakularno al se primjeti da je pazio.
HAHAHHA Vidi Cultera HAHAHAHHA !!
Ли зна да се умасти прописно у офу , мада и тада му ништа не фали , бар по мени :))
http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=372296.0;attach=409141;image
Нешто сам мењао програм вежбања, па реших да вас питам да ли ваља чему:
Понедељак/Петак:
груди
ноге
раме
трбушњаци
леђа
трбушњаци
груди
Иначе, ортак ми дао мало његовог Елит Веја... Јеботе живот, ја не знам како неко оно може да пије! Одвратно!
mislim da se uopste nebi bunio da imam ovo sa prve tri slike :D
Meni se ovaj tvoj program uopste ne svidja i bas bi volio da vidim kako uspijes u jednom treningu uraditi biceps, triceps, ledje i trbusnjake. Na sta jebote lice ti treninzi i koliko stvarno pogodis bilo koji misic na taj nacin.
Jbt meni ovo izgleda kao da se zajebavas grudi i noge zajedno XD
Možda radi grudi okačen o dovratak kao šišmiš?
moze biti
E da vas pitam nesto imam veliki problem nije vezeano za temu:
Ovako izgubio sam sifru za mejl i sad ne mgu potvrditionu poruku da bi mogao dalje pisati definicije(znaci ima vec tri mjeseca). E sad ima li ko kakvu ideju kako da to rijesim, mogu li profil prebaciti na neku drugu adresu?
Naravno, ideš na 'izmena profila'.
a jbt ne vjerujem da sam gledao i da to nisam skotao
I sad neka neko kaze da bilderi nisu glupi...
Imam jedno pitanje vezano za skidanje mase. Kako najlakše da skinem stomak (znači samo da ga maknem, pločice i ispupčeni pupak me ne interesuju). Na ovaj korak sam se riješio zato što me svi zbog stomačića zajebavaju i upiru prstima (to najviše boli, dvaput su mi tako probušili trbuh) a konobari me kad uđem u kafanu pitaju "Da pogodim, Vi ćete... Stomakliju? Ahahahaha..." Usta im se...
Трол? :)
Kakav trol, ne, to za ispupčeni pupak sam se zajebavao, al kolko to stvarno grdno izgleda, čini mi se da se to dešava od prećeranog dizanja prekomjerne težine. Ili tako nešto. :)
Stvarno bi' da skinem stomačić, to sam ozbiljno pitao i fokusirajte se na taj dio priče. :)
Evo upravo sam sredio noževe i ostalu opremu za prasiće jerbo počinje sezona pa bi ja to mogao da ti odradim. Nači, skidam stomake a čvarke koje dobijem od otfikarenog "viška" delimo fifti-fifti, može?
Средиш исхрану, појачаш интезитет вежбања, трчиш, трчиш и трчиш. И то је то! :)
e a jel ti stvarno radis po ovom programu?
Јел си мене питао? :)
Aerobne ili anaerobne, šta je bolje za skidanje sala, prednosti i mane ?