Teret@n@

1. Сварог aham tebe

2. Истина је, радим тај програм. Вежбам кући, тако да не могу да се истински посветим сваком мишићу посебно. Волео бих када би ме неко упутио или направио програм...

3. Pomogao bih ti ja koliko mogu ali moram znati sa cime raspolazes kuci...

4. Aerobne ili anaerobne, šta je bolje za skidanje sala, prednosti i mane ?!

5. CSmOnstrum
    Aerobne ili anaerobne, šta je bolje za skidanje sala, prednosti i mane ?!

Videli smo i prvi put ocigledno mi koji smo ovde ne znamo ili necemo da ti kazemo sacekaj da dodje neko drugi...

6. Ok, nemo se ljutiš ;)

7. CSmOnstrum, жао ми је, али ту нисам стручњак. :)
    Bojan extream, имам неке тегиће, могу да их спојим и добијем по 7 кг за сваку руку, имам шипку за згибове, вијачу, неко говно за раме што се савија, оно што се стиска за шаку и подлактицу, оно за склекове, да не савијаш зглоб, оно што се растеже. Питај шта не разумеш, да ти поставим слику... :)

8. http://www.semaforul.ro/Handler.ashx?ProdusId=37868&PhotoId=1 Говно жешће, једна од глупљих ствари на које сам бацио паре.

9. jebes ga ja to prvi put vidim u zivotu aj sacu ja probati nesto da smislim pa ti javaljam

10. sta god da imas program nije dobar

11. ja sam sebi povario klupu
    napravio vratilo
    napravio ono za prpadanja imam tegova 100 a nista nije napravljeno da bi bilo teg
    pa jbg snadji se i ti

12. Како си направио оно за пропадања???

13. zašto ne ideš u teretanu dođe te jeftinije nego da kupiuješ tegove

14. evo jedna ideja za tegove dvije feluge od auta nalijes ih betonom svaka ima po 25 kg

15. kurac ne mogu da smislim neki valjan program mogao bih u neke vezbe da te uputim koje mozes raditi sa tim sa cime raspolazes ako oces?

16. zašto ne ideš u teretanu dođe te jeftinije nego da kupiuješ tegove

Право да ти кажем - не знам ни сам. Сачекаћу још који месец. Не дајем паре за тегове, имам два комада од по два кила (то ми кева купила, истриповала се жена да је то мени довољно...:)), два од четири и два за руке од кило. Е сад, ја узмем тај за руке, тај од два и тај од четири, и спојим их, и то је мени сасвим довољно. Засада. А после, вероватно ћу кренути у теретану. :)

17. ono za ptopadanja jebiga lako probusio zid i zavrnuo sa drzge strane
    nabacicu ti slike

18. Aerobne ili anaerobne, šta je bolje za skidanje sala, prednosti i mane ?!

Brate, pa pisali smo o ovome milion puta... Za skidanje sala su najbolje sređena ishrana i aerobne (kardio) aktivnosti u kombinaciji sa tegovima. Npr. kardio ujutro na prazan stomak, trening sa tegovima uveče. HIIT je najbolji metod skidanja sala, to je trčanje (kardio), mada se u BB krugovima vodi kao anaerobni.

19. Дугг, ај леба ти, направи ми програм по данима, не иде овако...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.