Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Malo mi neobicno da Skocko trazi savet ili je ovo samo kukanje.:P Ja bas ne mislim da su borci kruti,to zavisi od coeka do coeka. Prelistaj Tatsolinov Relax into streatch,meni je dosta pomoglo,a ako si citao i probao,onda ne znam.:/ ima on jos nekih knjiga na temi istezanja,usvakom slucaju nece da skodi da prelistas,kad vec imas za dzabe u pdf-u.;)
U mojoj praksi se pokazalo da su kosarkasi generalno najnefleksibilniji sportisti,jer istezu listove i eventualno kvadriceps.Ili ih mozda prosto treniraju nesposobni ljudi.
Ma i kukam a i tražim savjet, sve sam probao al' ništa ne pomaže, pa reko' možda ima neko nešto novo da ponudi.
Само да се захвалим на одговорима, пробаћу само да појачам исхрану па вам јављам резултате за неколико недеља. А ако је већ проблем тај слаб мишићни тонус онда јебига :)
lol :D Care,misicni tonus kontrolise deo malog mozga,nedelje tu slabo znace...;)
Skocko,pa probaj to sto sam ti napisao,ako vec nisi.;)
Ima nekih prilicno naprednih strategija za razvoj fleksibilnosti,mada tebi kao borcu i ne treba preterano.Treba ti taman da mozes da izvedes sve udarce rukama i nogama,sve preko toga je negativno.:/
Мени најјаче :)
26. Čist peškir, dug trening.
Смарко, набилдова ли се више? :)
alo bilderi
jel iko ovdje imaoiskustva sa uzimanjem hemije ne mislim na suplemete nego na hemiju?
P.S. ne mislim se bosti samo pitam
Ако мислиш на стероиде, не верујем да ико овде јесте, али имаш доста информација о томе по интернету ако те занима. А ако желиш да их користиш, проведи једно годину дана детаљно истражујући све у вези њих, како би тачно знао шта радиш. Прекопај интернет, а успут потражи и неку литературу у вези тога, има је.
Jel jede neko sojine šnicle? Imaju oko 50% proteina, nemaju loših masti i relativno su jeftine.
Ja juče jeo, imaju ukus ko pravo meso.
Šta kažete, jel ima neke koristi od toga za razvoj mišićne mase? Kontam da ne može škoditi :D
Nešto ja tu sumnjam u soju, jebemliga, kažu da fitoestrogeni ne utiču baš najbolje na muškarce, a i 99% današnje soje je genetski modifikovana.... Kud sadrži previše pitične kiseline, ima mnogo inhibitora enzima probave pa ti tako smanjuje razgradnju bjelančevina.... Jebem li ga.
A i realno kad sagledaš - da to valja Švabo bi jeo svaki dan, ne bi derao kobasice, koljenice, kupus i pivu.... :D
I ja kontam da ima puno GM soje, ali s čim Matijević i ovi ostali hrane svinje? Nekako mi je svo to kupovno meso sumnjivo, em mi nema isti ukus kao ono što ćale zakolje em je skupo u pičku materinu. A ovo domaće nestane već u aprilu, treba se nekako snaći do zime :D
Zato ne jedemo svinje opaaaaa
Ja sam bas skoro probao te sojine snicle.Nisu lose,ali ja sam ih jeo relativno kratko da bi na mene imale neki negativan uticaj.Ako ih dobro spremis ukusne su.Kao sto si i sam rekao,nemaju losih masti,tako da su dobra zamena za meso,ali stoji sto Skocko kaze,soja je danas jako nepouzdana. Moram se informisati malo detaljnije.
Mada, med i orasi svako jutro puna saka pa mozes i estrogen da pijes,nece ti nista biti...:D ako nadjem neko istrazivanje o soji postavicu za sve zainteresovane.
Da ne bude zabune - nije to loše s vremena na vrijeme pojesti, taman posla, i ja ih jedem ponekad ali dugotrajno koristiti - radije ne bih.
Mozda za jedan obrok nedeljno? Koliki vremenski razmak podrazumevas pod "s vremena na vreme"? I zanima me koliko kcal unosis dnevno?Radoznao sam da vidim kolika ti je potrosnja sa 6h treninga dnevno.:D
Тек данас сам се психички опоравио од тешког бенчинга у среду. Ишло је 8х2 на 95% реалног макса. Значи спржио сам се, среда, четвртак ништа нисам могао да радим сем да лежим и гледам тв, ал и то са смањеном концетрацијом, пробам да читам нешто нема теорије не држи ме концентрација ни мало. Додуше то ми се дешава после сваког тешког тренинга али ово је био репрезентативни пример тих ефеката.
Ево данас некако и могу штошта ментално да обрадим олололо
Ево данас некако и могу штошта ментално да обрадим олололо
Pretrenirao si se. Odmori par dana, spavaj po danu ako možeš, noću redovan san, lepo jedi, ako mo'š da te neko izmasira, nek te izmasira. Bićeš dobar za par dana.
Mozda za jedan obrok nedeljno? Koliki vremenski razmak podrazumevas pod "s vremena na vreme"? I zanima me koliko kcal unosis dnevno?Radoznao sam da vidim kolika ti je potrosnja sa 6h treninga dnevno.:D
Ja je lično jedem možda jednom u dva mjeseca a s vremena na vrijeme je bi bilo jednom sedmično ili u dvije sedmice, tako nekako... A unosim otprilike 4200, tako nekako....
EDIT: Sada sam na režimu smanjivanja kilaže, maksimum mi je bio 4700 i malo preko, na tom nivou nit dobijam nit mršam.