U jbt!!! :D pa kako se naranis,cime bogte?!:D ja sam drzao na 3000 dok sam bulkao i to jedva!ali iz dobrih namirnica.sad sam na definisanju i idem oko 2 do 2500(nekad imam 6. obrok,nekad ne),ne racunajuci prezderavanja kad odem na slavu,rostilj,rodjendan ili slicne dogadjaje.:/ al dobro,za 2 meseca cu nadam se svuci sa 12% na oko 6% bf. i onda ocu da se zajebavam sa ovim beachobody programima uz moje modifikacije.zanimljivo mi to da radim.
Jel jede neko sojine šnicle? Imaju oko 50% proteina, nemaju loših masti i relativno su jeftine.
Ja juče jeo, imaju ukus ko pravo meso.
Šta kažete, jel ima neke koristi od toga za razvoj mišićne mase? Kontam da ne može škoditi :D
Соја има 50% протеина кад није спремљена, тј. дехидрирана. После кад је ставиш у воду, она се накупи воде, треба да се наједеш ко стока да би унео можда 30 грама протеина. Плус што има естроген.
Соја има 50% протеина кад није спремљена, тј. дехидрирана. После кад је ставиш у воду, она се накупи воде, треба да се наједеш ко стока да би унео можда 30 грама протеина. Плус што има естроген.
Objasnio čovek.
U jbt!!! :D pa kako se naranis,cime bogte?!:D ja sam drzao na 3000 dok sam bulkao i to jedva!ali iz dobrih namirnica.sad sam na definisanju i idem oko 2 do 2500
Jeb'o te on, ima 120 kg, može obojicu da nas pohasa za jedan dan.
Pa to ako ne znas da spremas soju.;) Ako je isprzis lepo ili ispohujes ona izgubi dosta te vode koju nakupi kuvanjem,a i treba da se iscedi nakon 5 minuta u kljucaloj vodi pa se onda sprema kao i meso da bi proteini mogli da se svare i apsorbuju.:D
Pa to ako ne znas da spremas soju.;) Ako je isprzis lepo ili ispohujes ona izgubi dosta te vode koju nakupi kuvanjem,a i treba da se iscedi nakon 5 minuta u kljucaloj vodi pa se onda sprema kao i meso da bi proteini mogli da se svare i apsorbuju.:D
Матори, да је јебеш, остане доста воде у њој... :)
Јел сте гледали малопре ону мајмунчину од Сапа код Амиџића? Ако је намештено, што највероватније и јесте, онда ок, ал ако није, бају треба подхитно слати на хоспитализацију.
U jbt!!! :D pa kako se naranis,cime bogte?!:D ja sam drzao na 3000 dok sam bulkao i to jedva!ali iz dobrih namirnica.sad sam na definisanju i idem oko 2 do 2500(nekad imam 6. obrok,nekad ne),ne racunajuci prezderavanja kad odem na slavu,rostilj,rodjendan ili slicne dogadjaje.:/ al dobro,za 2 meseca cu nadam se svuci sa 12% na oko 6% bf. i onda ocu da se zajebavam sa ovim beachobody programima uz moje modifikacije.zanimljivo mi to da radim.
Ja juče jeo, imaju ukus ko pravo meso.
Šta kažete, jel ima neke koristi od toga za razvoj mišićne mase? Kontam da ne može škoditi :D
Objasnio čovek.
Jeb'o te on, ima 120 kg, može obojicu da nas pohasa za jedan dan.
I onda skapiraš da soja ne sadrži sve aminokiseline.
i uz svu tu muku lakse kupiti pravo meso
Криза ударила, цена меса скаче..... држава дуради нешто.
Znao sam da ima neka caka s tom sojom. Previše dobro je zvučalo.
Матори, да је јебеш, остане доста воде у њој... :)
Brate,bas bi voleo da upoznam coeka,da vidim kak'a je to zver.:D
Svarog,ja bi jeo samo meso da imam love dovoljno,al posto nemam,onda mora i soja ponekad...:P
Znamo.
Капирам матори потпуно, месо поскупело два пута у року од 10 дана... Хаос... Јефтиније те дође да хасаш веј за ручак него месо... :)
Ček, kol'ko su kod vas u Srbiji kilo teletine i pilećeg filea? Kod nas file malo slabiji od 570 dindži po kili.
Јел сте гледали малопре ону мајмунчину од Сапа код Амиџића? Ако је намештено, што највероватније и јесте, онда ок, ал ако није, бају треба подхитно слати на хоспитализацију.
Код мене у месари филе је сад око 700, прасетина исто око 700, телетина више, ал не знам колико...
lol :D ko mi je kriv kad citiram...:D
Jeftinije mi dodje kg pastrmki nego kila belog mesa...:D bem ti drzavu!
ОЦАД САМО РИБА И СОЈА!!!!11
Opa, znači i kod Skočka i mene će skoro cene da skoče. Leptejebo, kako je krenulo više će se isplatiti biti pajdoman nego sportista.
Боље узимајте 20 кила меса сад, па замрзавајте док не поскупи. Не зајебавам се.
Thazz, uzimaj file u Tušu, na onu njihovu člansku karticu, kad su akcije znaju da spuste na oko 5,5-6 kermi.