Teret@n@

1. 8х2 на 95% реалног макса. Значи спржио сам се

А шта си очекивао? Па по свакој могућој теорији тренинга снаге не треба радити више од 2 или 3 серије на 90%+.

2. Belo meso ide od 450 pa navise,a teletina je skuplja,ne znam tacno koliko.Kilo mlevenog je 600.A pastrmke sam nasao od nekog lika za 400.:D
    impressionism a sta ako ti kazem da neki treneri preporucuju 8 serija po 3 ponavljanja kao idealan trening snage?i to sve preko 90% maxa! ;) + 3 pomocne vezbe.
    Jer je snaga uciva vestina,kolicina misicne mase igra manju ulogu nego CNS...

3. Thazz, uzimaj file u Tušu, na onu njihovu člansku karticu, kad su akcije znaju da spuste na oko 5,5-6 kermi.

Tuš? Ček, je l' to neki lanac marketa? Jebote, gdje ja živim kad nisam nikad čuo za to. Ima li u Banjaluci, lolo? Znam da je prije za 4.5 do 5 km na akciji bio file u Hiperkortu, sad nema. Jes' da je bio žilav k'o da žvaćem krokodila, al' meso je meso.

4. Знам ја шта је снага, али чак и Луи Симонс, главни баја у Вестсајд Барбелу, изумитељ многих контроверзних метода тренинга сматра да се када идеш преко 90% треба ограничити на 2 или 3 серије. Кажем чак и он, јер они у Вестсајду сваке недеље покушавају да оборе рекорд, иду преко 100%. Сад вероватно има неких метода од 8 серија на 90%, ал ја за то не знам. Мени звучи претешко.

5. Aj i ja malo da se ubacim, posto sam i upucen u cene mesa koliko nisam upucen u suplemente :) :

U Nisu: Mleveno rostiljsko 500 din/kg, Pileci file 550 din kg, Junetina 750 din/kg, Tunjevina od 90 din (ove sumnjive marke Aro, Mercator, Rial...) pa do 250 za Rio Mare u maslinovom ulju...

Sto se tice soje pre neki dan sam je prvi put kuvao, pokusavajuci da napravim neko jelo i dobio 30-tak pljeskavica za mog psa (jedino se njemu djaju :) ), sustina - taj miris kuvane soje me je potsetio na identican miris sa kojim se srecem kad god prodjem pored neke cevabdzinice u Nisu.

► Da li je neko koristio belanac u prahu, 300g 840 din, 80g proteina/100g?

6. Tuš? Ček, je l' to neki lanac marketa? Jebote, gdje ja živim kad nisam nikad čuo za to. Ima li u Banjaluci, lolo?

Ma da bre, oni slovenački hipermarketi, kontam da ima u BL sigurno (ima u Tešnju, jbt!), prijaviš se tamo, dobiješ člansku karticu, i kad su tako te akcije na nju kupuješ jeftinije, dosta jeftinije (ja jednom ufatio file na 4,5 marke) a meso im je odlično, uvjek svježe, nijednom nisam naletio da ne valja.

7. Ma da bre, oni slovenački hipermarketi, kontam da ima u BL sigurno (ima u Tešnju, jbt!), prijaviš se tamo, dobiješ člansku karticu, i kad su tako te akcije na nju kupuješ jeftinije, dosta jeftinije (ja jednom ufatio file na 4,5 marke) a meso im je odlično, uvjek svježe, nijednom nisam naletio da ne valja.

СВЕ ЈЕ ТО ЈУДЕОМАСОНСКА ЗАВЕРА! ПРИМИЋЕТЕ ЖИГ ЗВЕРИ И ИЋИЋЕТЕ У ПАКАО ЗБОГ БЕЛОГ МЕСА!!!!111

8. a dje ima uzeti taj bijelanjac u prahu?

9. U prodavnicama zdrave hrane (rinfuz) i u Swisslion Takovo prodajnim lokalima (firmirano pakovanje od 300g)

10. Синтол, значи сто посто. Овај је гори смарач од оног Валентина.

11. Postoji nešto u BB-u što se zove proporcija...

12. Majko mila draga isusova....

13. Мени звучи претешко.

Ne mozes da zamislis dok ne probas.;) :D ako je bodyweight vezba,onda gledas da ne mozes vise od 5 ponavljanja. Pauze 3 min izmedju setova. Probaj(al nemoj da probas benchpress!),jedno pakleno iskustvo.Narednih 5 dana si ko rasrafljen...:D

14. Нећу. Цепам Вендлера, и лепо ми је.

15. Наравно да је тешко, то је и циљ лоло.

16. Našo sam svoj dnevnik rada, tačnije jedan list iz njega, kaže
    dan treninga - utorak
    datum - 6.7.2010.
    vreme 13.25
    i sad idu redom vježbe u serijama, zapisana težina i broj ponavljanja (trening je za noge bio) i posljednja vježba "LISTOVI(do otkaza)" četvrti set je bio sa 170 kila, 40 podizanja na prste. Jesam bio životinja jbt....

17. ХАхахахахахха КИКА :Д

18. Ишао сам код њега у теретану, какав цар ...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.