Teret@n@

1. ja bi ovo probao ladno

2. Pa vidis,da ne bude da ja sad kenjam,ovo je naucna cinjenica koju verovatno malo ko ovde zna.U toku snosaja Lajdigove celije u testisima luce najvise testosterona,tako da je najvisi nivo testosterona u telu pre svrsavanje.Tako da zvuci legitimno ako neko vezba u toku seksa,ali telo u tom trenutku je u drugom rezimu,rezimu katabolizma tako da se taj testosteron ne moze iskorostiti za bildanje,vec je njegova funkcija malo drugacija i vezana je sa malim belim ljudima.:P Veoma bitno imati redovan seks da bi pospesili lucenje AAS...:D postoji nekoliko strategija pospesivanja lucenja vise anabolika hranom,ali ni jedna nije dokazana,mada meni se neke cine sasvim ispravnim.
    Da ne bidne da prosipam pamet,al ono kao fun fact,sto da ne.

3. Ja hteo da objasnim to za režim, al me mrzelo. I lučenje AAS ne postoji, može samo da bude lučenje testosterona, jer AAS su steroidi, sintetički hormoni :)

4. e ljudi, celog leta sam radio iskljucivo sklekove i trbusnjake, bajs jedva da sam i vadio iz podruma..e sad, treba da trčimo iz fizičkog za ocenu. Ja jedva izdzogiram jednu atletsku stazu. E, sad koje su dobre vezbe za misice koji se koriste prilikom trcanja? Bilo bi jos bolje kad bi ste imali neki trening program ili nesto, mogu da uradim mnogo vise sklekova kad radim po programu nego ovako...kada smo skakali za ocenu prosle godine, koristio sam ovaj trening, pa sam poceo opet...

5. Ниси оставио довољно информација. Идеш ли у теретану? Шта значи трчање? Ако хоћеш да поправиш спринт, тренинг снаге ту помаже доста, ал треба и вежбати сам спринт. Помажу много спринтеви узбрдо ако имаш прикладну узбрдицу.

Ако хоћеш издржљивост за неких 800м у школи или тако нешто, не гине ти доста трчања и рада на кондицији. О "програму" таквог тренинга не знам ништа :)

6. Бајс може мало да помогне, али не може да замени трчање.

7. A, da, zaboravio sam na sve te informacije..Imam 16 godina, 184cm i 87kg. Ne idem u teretanu jer nemam vremena, a u zajecaru imamo 2 teretane koje su daleko od mene. Do skole mi treba 20 minuta intenzivnog pesacenja. Pod trcanjem mislim na stometarski sprint..

8. Znaš, teško da ovde bilo ko zna mnogo o tome. Možda se i nađe neko ko ima pojma, ali bolje potraži negde drugde na netu informacije. Verovatno bi ti pomoglo vežbanje samog sprinta, ko što rekoh, i sprintevi uzbrdo, uz malo džogiranja, čučnjeva, trbušnjaka, ali ne bih da te dezinformišem, jer stvarno ne znam o čemu pričam.

9. kej, hvala u svakom slucaju :)

10. Ево, ја ћу да ти помогнем мало...
    Прије него ли сам уписа' диф, трча' сам 100 метара нешто преко 15 секунди јер прије тога нисам трча' сто година, јелте...
    Онда сам само два дана трчао по неких можда 5км, ухватила ме упала најстрашнија била, растурала ме, и тако сам под упалом трчао на пријемном и истрчао за око 13 секунди, дакле ако сам ја поправио са само два дана трчања спринт на сто метара, нема што него узми и трчи и ово што ти је рекао инпресионисм, спринтај узбрдо ако имаш ђе, трчи уз степенице, али не да прескачеш него сваку степеницу нагази, пробај и да идеш по који спрат на једну ногу да скакућеш, и поправићеш лагано :)

11. E, sad koje su dobre vezbe za misice koji se koriste prilikom trcanja?

Trčanje.

12. ДЦИКС је то објаснио много краће од мене :))

13. Već su bila postavljana ovakva pitanja pa me to nervira, ono kad je neko pitao koje vežbe da radi da bi više skakao u dalj. Pa jebote skači u dalj. Ne postoji vežba koja će da ti pomogne više za neku aktivnost od te same aktivnosti. Naravno sprintevi uzbrdo, stepenice, tribine, skokovi na jednoj nozi su fenomenalne vežbe i mogu mnogo da pomognu ali za to treba vremena, a pošto kaže da radi kao pripremu za školu, verujem da će ocenjivanje uskoro.

14. Čučanj pomaže za sve! Ali kad već ne ide u teretanu, bolje da bar prazne čučnjeve ubaci u program :)

15. Чак и yа просту, природну радњу као што је трчање треба добра техника :)), наравно, током векова се та наша исконска одлика дегенерисала па већина трче ко пловке.

http://www.youtube.com/watch?v=6BmtGNjm7BE&feature=related

16. pa dobro samo trcanje, ali to dizanje stamine dzogiranjem trazi dosta vremena, koga ja nemam jer sad pocinju svi da pitaju(moram da ucim dosta), pa mi je trebalo nesto brze i efikasnije od dzogiranja..radim 2x dnevno ovu p90x polimetriju(sem petkom, tad ne radim nista) + one sklekove isto 2 puta dnevno, zivim u zgradi tako da cu da ubacim trcanje i skakanje uz stepenice npr kad se vracam iz skole + jos 2 puta, valjda ce mi biti dovoljno do ponedeljka..cucnjeve radim malo, vise u vidu zagrevanja za trbusnjake, to cu samo da povecam...i ko sto je red: hvala :)

17. Не гоји се прасе уочи божића. Ништа нећеш урадити до понедељка :)

18. Ubači tu i trbušnjake, malo da krv prostruji i kroz njih, trebaće ti :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.