Teret@n@

1. E, sad koje su dobre vezbe za misice koji se koriste prilikom trcanja?

Trčanje.

Hahahaha, DCX bacio kobjasn.

Онда сам само два дана трчао по неких можда 5км, ухватила ме упала најстрашнија била, растурала ме, и тако сам под упалом трчао на пријемном и истрчао за око 13 секунди, дакле ако сам ја поправио са само два дана трчања спринт на сто метара, нема што него узми и трчи и ово што ти је рекао инпресионисм, спринтај узбрдо ако имаш ђе, трчи уз степенице, али не да прескачеш него сваку степеницу нагази, пробај и да идеш по који спрат на једну ногу да скакућеш, и поправићеш лагано :)

SMarko, mislim da bi ti bilo pametnije da odeš da mi odabereš definiciju nego što savjetuješ ovdje da odjednom trči pet jebenih kilometara u komadu za kondiciju. :D Svaka tebi čast i na 15 sekudni, jer bi meni trebalo duplo, ali nije dobar savet. To što si se popravio za dve sekunde nije dalekosežno i možda ima XXX razloga što si bio brži. Pa i ja sam brže trčao kad sam jurio bus kacam se vrać'o iz škole, nego kad me keva pošalje po 'lebac.
    'vako, da ti objasni neko ko trčanje mrzi kol'ko i penetriranje vlastitog čmara aluminijskom šipkom od strane polupijanog Kvazimoda. Moja trenutna je kondicija takva da bi me na 100 m pobedio i puž. Ali ljeta gospodnjeg 2011. sam bio u opasnoj kondiciji. Živim blizu školskog terena i na njemu sam trčao prvo jednom sedmično, pa tri puta sedmično. Eh, sad, trčao sam u fazonu dva kruga, pa tri kruga polako hodam, ali bez stajanja. Za sedmicu dve sam bio u stanju da trčim šest krugova u komadu i to solidnom brzinom. U međuvremenu sam hodao, ali vreme hodanja nisam produžavao, dakle uvek tri kruga. Nakon mesec dana ovoga po 2-3 puta sedmično sam došao na 10 krugova trčanja i tri kruga hodanja. Posle toga sam prešao na sprint/hod. Tu sam išao sprint pola kruga/hod dva kruga. Kasnije sam povećavao broj sprinteva i dužinu istih. Hodanje je uglavnom bilo dva kruga, nekad malo više. Sprinteve sam radio maksimalno dva puta sedmično, eventualno sam nekad treći put ubacio i taj trčanje/hod režim u kombinaciju. Uvek sam napredao, dakle SVAKI trening je bio ili jedan krug više, ako ne odjednom, onda u više ''serija''. Tipa imam da otrčim šest puta i šest puta prohodam, pa nekad napravim sedam tih ''serija''. Dakle, uvek jedan sprint više, ili duže vreme provdeno sprintajući. Sprintovi su mi daleko više odgovarali i te treninge sam čak voleo.

Nisam merio baš brzinu, ali sam se poboljšao. Trčanje mi je donelo da mogu duže vremena trčati, dok sam iz sprinta bolje startao, iz hoda, ili iz mesta. Koliko sam se procentualno ubrzao ne znam, ali rezultati su bili dobri, pogotovo ako uzmemo kakvu sam kondiciju pre toga imao. Treninzi su mi bili brutalni, kao što rekoh UVEK sam za nešto napredovao (progresivno opterećenje), nekad je znalo dolaziti skoro i da peglam, al' jebiga, vredi. Nemoj trčati sad jebeni maraton od jedno, nema 'leba od toga. U postepenom je ključ.

2. http://www.youtube.com/watch?v=MNte5pRNsa4&feature=share

OĆU OVAKAV PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

3. Нисам му ја река' да трчи 5км, него сам река' да сам ја трча' тако отприлике, не знам ни сам кол'ко је било, али суштина је да му за спринтеве треба да тренира спринтеве, јебига, што друго, видиш да оће одма' да се побољша :)

4. Онда сам само два дана трчао по неких можда 5км, ухватила ме упала најстрашнија била, растурала ме, и тако сам под упалом трчао на пријемном и истрчао за око 13 секунди, дакле ако сам ја поправио са само два дана трчања спринт на сто метара, нема што него узми и трчи

Dobro, nisi doslovno, al' si mu implicitno stavio do znanja da ako je tebi radilo nema razloga da njemu ne pomogne i da radi isto. :)
    Sa'će Marvelos doći da mi jebe kevu jer opet ''napadam'' ljude na temi. :D

Š'o se generalno tiče kardio treninga, kao bivši plivač moram reći da je plivanje zaista najlepši kardio. Dobar je i bajs, al' trčanje nikako. Barem za mene. Znam dvojicu ortaka koji svršavaju na trčanje. Meni ne ide, da ga jebem.

5. Smatram da su ljudi koji vole trčanje po stadionu poremećeni. Mislim da nijednom nisam odradio istu rutu dva dana zaredom, pa poludio bih. Najviše volim po šumi da trčim, još ako je neravan teren ko kod mene na brdu - milina. Beograd mi je idealan grad za trčanja, uzbrdo, nizbrdo, stepenice, stazice, parikići, nešto se dešava, zanimljivo, da ti elan. Ono na stadionu je ispiranje mozga.
    Mada, bajs je zakon.

6. Ма бре, не нападаш ме :))
    Али пази, он неће кардио итд, он оће да у што краћем року добије што бољу оцјену у школи :)

Оно, свакако мора да трчи и да спринта да би се поправио :)

Пливање је мајка иначе, да имам базен, не бих се вадио из њега, ове године сам био на море пар пута пошто јелте нисам неки љубитељ, и први пут (обично уђем у воду два пута по пет минута) останем у води неких сат ипо, два, тако нешто, убијем се од пливања, али је вода била топла...
    Следећих пута кад сам био вода била хладнија, и како ја ухватим да пливам мало брже, одма' ми креће грч у десно стопало, јебем ли га...

7. Ovo što Skočko kaže. Ništa gore nego da trčiš u krug. Ja ni na traci u teretani ne mogu. Nema šanse bre idi u kurac smorim se, uzmem trčim do okolnih sela kroz šume i brda, osećam se ko uruk-hai, milina lololol

8. А што се тиче трчања на једно мјесто, и ја бих полудио, брате, није то то, не бих мога', нема шансе...

9. Skočko, gde trčiš u Beogradu? Oću da probam :)

10. Ma kojem crnom Beogradu, ja sam otalen 350 km....

11. Živim blizu školskog terena i na njemu sam trčao prvo jednom sedmično, pa tri puta sedmično.

Smatram da su ljudi koji vole trčanje po stadionu poremećeni.

Ništa gore nego da trčiš u krug.

http://www.theantiliberalzone.com/wp-content/uploads/2012/06/middle-finger1.jpg

12. Jao brate!Dajte i meni jedan ovakav park za vezbanje! :D
    Thazz dobar si princip koristio.
    Jebes trcanje,ja nisam taj tip koji ce da trci na gradskom svaki dan po 20 krugova.Pih,prso bi davnih dana.Kad trcim trcim predgradjem,uzbrdo,nizbrdo,kroz sumarak,uz kanal,nema saobracaja.Milina. :D

13. Dok sam radio kondicione pripreme, uglavnom sam trčao po parku ovde kod KBC-a. Park je ogromna prokletinja i na jednom delu imaš dve paralelne staze odvojene nekim cvećem po sredini, taman da ubaciš malo varijabli u celu priču.

Trčao sam cikcak, kao na treningu, pa sprint, pa normano, pa sprint, pa normalno. Znači, menjaš, simuliraš utakmicu (pošto sam se ja spremao za fudbal). Isto tako, sebi zacrtaš u glavu na koliko procenata trčiš. Kažeš, npr: sad ću sprint na 60%, pa na 70%, onda negde kažeš daj da mu jebem mater sa 90%. Nikad ne idite na 100%, ja sam bar imao loša iskustva, jer je tih 100% kao dušu da vadiš i još ako je loš teren, možeš da se sjebeš na najmanju neravninu. Znači, postepeno se diže kondicija i kod sprintovanja.

Meni je najviše prijalo trčanje rano ujutru, tipa 3 sata. Tad imam najviše snage, da mu jebeš mater.

14. sprint na 60%

Oksimoron?

15. Zagrevanje Taze, zagrevanje. Nećeš k'o manijak da muneš dvesta na sat u prvom krugu.

16. Zagrejavanje je zagrejavanje, trčkaranje, džoging. Ali sprint na 60%? No, sir!

Nećeš k'o manijak da muneš dvesta na sat u prvom krugu.

Pit'o bi' te ja kad dođeš na stadion, a ono ti se prisere pre nego što si poč'o da trčiš. 200 na sat dok se vratim do wc šolje (ne podjebavam, stvarno mi se desilo).

17. ololo prisralo ti se na treningu, šta?

18. Pa da, taman što sam doš'o do terena. K'o š'o sam napis'o gore, sva sreća pa živim na 15 m od tog terena, inače bi bilo veselo. Nezagrejan sam tutnjao da obgrlim šolju.

19. koja scena sunce ti jbm hahahahah

20. Thazz istraumirao forumase,svi na psiho terapiji,nema ko da pita ni da komentarise.:D
    Zgadio im zivote puste.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.