Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Глуп спорт, све неко развлачење..као кад се клици из основне побију. Барем мени неуком тако изгледа.
БРАВО СКОЧКО ПЛОДИТЕЉУ!!!!22
Мислиоче, то сам и ја мислио за половину борилачких спортова, ал су ме разуверили. Само тако изгледа нама неукима :)
Неуспешна учи мата :)) а онда кам бек, РО ДИ ЈО.
А што се тиче за вежбаче, па, ајде нек буде, Дони Томпсон, Стен Ефердинг, Кирк Карвоски, а резерве Вендлер, Марк Бел, Миша Коклајев, Дерек Паундстон, Пуђановски, и сви одавде чисто из радозналости лоло.
Nisam dobro uhvatio kimono za rever, im'o lik neko raspadnuto kimono, kurčina kontakt.... Zato me je i uhvatio pizdun al neka je, ne bi me razljutio. Ostalo je još minut borbe do kraja, ovo je prekid zbog full-ipona: napravio sam ipon i u prvom dijelu, i u džudou i u parteru i to se onda tako prekine.
Dobar Skocko,dobar.Smejao sam se dok sam gledao kako je lik pokusavao da te pomeri,iskrivio se ko mucenik.Dominacija bre! Dok sam ja trenirao jiujutsu mi smo koristili i kolena i laktove u borbama,ali samo u telo.:/
Juce me zvao dugar da mu pomognem nesto malo oko sparinga, jer nije imao nikoga od njegovih.A on je osvojio zlato kod nas i srebro na evropskom u tekvondu pre neku godinu.Iseko me na snicle...U zivotu se neko sa mnom nije tako igrao.:(
U ovoj federaciji IJJF to je zabranjeno, ovo je tradicionalna jujitsa, ali ima jedan savez u Hrvatskoj koji je u nekoj divljoj federaciji i oni rade full contact jujitsu, klasični mma samo u kimonima, pa to na kraju ne liči ninašta, imaš dva lika koji mlataraju naokolo rukama i nogama jedan drugog ne tresnu po nosu više slučajno no planirano. Ovako si ograničen na haito, zabranjeno ti je direktno u facu (samo sa obije strane glave). Čak je i to dovoljno da se polomi ušna školjka, izbije kutnjak i napravi potres mozga (prvo znam na ličnom iskustvu a drugo sam počinio jednom seljaninu sa Pala prije određenog vremena). Udara se od pojasa na gore, u džudou važe ista pravila sem što se borba poslije ipona nastavlja u parteru (u džudou se na iponu staje).
I da, moram pod hitno da kupim novo kimono, ovaj je takmičarski džudo kimono pravljen za svetska prvenstva, tkanje od 950g/m2, ko jebeni oklop da imam na sebi....
Ја данас обилазио једну теретану у коју сам полагао наде, неко склониште, поред школе, ко катакомба бре, очекивао сам неку хардкорчину, ал сам се разочарао. Празно, нема никог, све чисто, све уредно, само стоји једна девојчица и пита "Изволите?". Ја обишао мало лево десно и кад сам схватио да нема сталка за чучањ, побегох. Пу.
Kod mene u teretani trenira Milan Jovanovic Strongman, nisam jos video veceg coveka, a kad radi cucaj desava se osudacija u tegovima za ostale vezbe :)
Kad sam vodio druga iz Nemacke sa mnom u teretanu, kaze kod njih svaki treci tolki, garantovano ne osecaju -500e mesecno za suplemente i hemijicu.
Зар он не живи у Мајамију?
Скочимиш, какав је ово спорт бре? :)) Као да се ударате чвргама. Зезам се, добри сте
Дони Томпсон? Зашто Дони Томпсон? Не волем Дони Томпсон. Дони Томпсон геј.
Auuuu, urniše Skočko. :)) Mrvica, duša. Svaka čast. :D
Osim mene.
Pogledaj Krav magu, pogotovo military style, pa da vidiš šta je prava vještina. :))
Krav maga i Silat ako oces nekog brzo da resis muke ovog zivota.
Muay thai da lomis kolenima lobanje i seces laktovima glavudze.
BJJ da lomis ljudima ruke i noge, a mozes i da ih gusis po nekad, ono, sto da ne.
Parkour da mozes efikasno da pobegnes ko picka.
To je baš KM military koji sam spomenuo. Brutalno, brutalno! Pedeset načina da ubiješ čoveka sa M-16 puškom, bez ispaljenog metka. Policijski stil je ''blaži'' i svodi se na onesposobljavanje i hapšenje protivnika.
+1
Дони изгледа као супер лик, позитива, искусан, године тренинга иза њега, свашта можеш да научиш, најјачи чучањ на свету 1300 фунти, највећи тотал на свету 3000 фунти.
Realni aikido,muay thai,wing chun.Ne moras da budes majstor,bitno je samo da dobro poznajes sva 3 i boli te uvo,nemas cega da se plasis.
A ako me na ulici debeli mamlaz obori i padne preko mene, šta da mu radim u parteru?
Да, са егзоскелетом и лажним чучњем. Не кажем ја да он није прејак, ал радије бих упознао Коана :)