Teret@n@

1. A ako me na ulici debeli mamlaz obori i padne preko mene, šta da mu radim u parteru?

Pa trudices se da ga podignes samo ako si lud.Samo mu "objasnis" koliko moze da ga zaboli nesto i sam ce se potruditi da ustane.Uvrnes zglob sake,stopalo,polomis mu samo jedan prst ili iscasis rame,zabijes prste u medju rebarne misice i stisnes,ili oko grkljana...mozes da smislis 1000 stvari.Kod samoodbrane najbitnija je kreativnost i adaptacija!Poluge koje rade na protivnicima koji stoje,podjednako rade i na onima koji leze.;) samo moras malo drugacije da pristupis.
    Ja sam pristalica onoga "shoot the first thing on sight".

2. lololol shady brate, pitao sam te to zato što nijedna veština od one tri koje si nabrojao ne uključuje borbu u parteru, a i to treba da se zna pored stand-up borbe.
    A u ovoj situaciji sa debeljkom, mislim da bi najizvodljivija bila gogoplata ili triangl, pošto pada na mene :)

3. Погледајте ви момци Руски систем (Система), па да видите ша је вештина, а не ови Јудејци пичкице... :)

4. Руски систем за шта?

5. Руски систем за шта?

http://en.wikipedia.org/wiki/Systema
    Тако се зове, Система, ми га зовемо руски систем.

6. murbi

Kod mene u teretani trenira Milan Jovanovic Strongman, nisam jos video veceg coveka, a kad radi cucaj desava se osudacija u tegovima za ostale vezbe :)

Мурби, питај Милана Животињу за Владу Вилењака. Ја сам присуствовао кад га је Влада малтетриао на Врежинском базену, Стронгмен ћутао као пичкица.

После га Влада јурио кроз парк Светог Саве и изгурао му мерцедеса на сред булевара, Милан се сакрио у жбуње.

Милан је крупан али муда су му као суво грожђе.

7. ja sam isto čuo tu priču za milana i tog lika...valjda je ovaj rekao za tog lika da je bio tad drogiran i da zbog toga nije hteo da ga prebije...
    daj neke detalje tinkeru ako si prisustvovo

8. Које детаље, написах горе шта је било. Већ сам једном то написао лично Милану, који се курчио. Кад је схватио да сам био присутан почео је да прича за Владу да је био надрогиран и имао пиштољ, истина је да је Милан Стронгмен трчао као Усеин Болт, спашавао живу главу.

После кад сам се видео са Владом рекао сам му шта је Милан писао, вероватно га још није срео, никоме не желим оно што ће му Влада урадити кад га нахвата.

Ко зна Стронгмена слободно нека му пастује овај мој комнет, ја ћу га упутити на Владу.

9. Тај Милан Јовановић је.... много ограничен човек. Мисим, браво, био си шампион Србије, поставио неке рекорде, свака част за то, то не оспоравам. Ал много кења и лаже човек, писао је брдо прича како се тукао док је радио у секјуритију у УСА, наравно то нико не може да потврди, ценим да је пола измислио. Полу писмен, кад одвали нешто једва жив остане, покушава нешто да мудрује а појма о животу нема. Фали му она друга компонента, која није физичка.

У ал напљува човека..... ал шта ћеш.

10. pa detalje jebemu sve....oko čega su se popičkali pa ga ovaj napao na bazenu?
    E sad šta će da mu uradi kad ga navata....jebiga, sumnjam da mu može nešto, mož ovaj da bude pičkica kolko oće al ako jednom zadalami...

11. Polupismen, Laki, piše se spojeno :)

12. Влада Вилењак или Влада Бик, лик са невероватном физичком снагом, рођен за фајт, са веома мало разума, напада као психо..нико у граду не сме да му се замери.

Влада га је на базену малтретирао чисто што га је овај нервирао, ја сам играо у тројци са Владом против Милана и још неке двојице...Влада га је пребијао док га је чувао а Милан није смео фаул да тражи.

После га је Влада јурио кроз парк а Милан бежао као спринтер, без разлога, реално, Влада нема превише разума и није му потребан разлог.

13. Tinkeru, jesi ti baš siguran da je to sve tako bilo?

14. jel taj sa snimka taj vlada bik? realno bar ovde na snimku ga je strongmen dobio

15. Замисли да се са овим гледаш сваки дан и да се поздрављате оно лупкањем у плећку ЂЕ СИ БРАТЕ

16. Браво Пезосе магио

17. Браво Пезосе магио

Ozbiljno Pezose, nadam se da trolujes.

18. impressionism

Tinkeru, jesi ti baš siguran da je to sve tako bilo?

Присуствовао. Кажем, нађите Стронгмена на фејсу и питајте га ово што сам рекао.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.