Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=VpLLq6WEDNo
Имаш на прошлој страни мој пост за тинејџере и које вежбе утичу на раст. Једи свињетину слободно, али немој да се гушиш у масти. :)
Ma ja za 2 meseca punim devetn'es, sa rastom sam, verovatno, zavrsio, ali mi Kinez izgleda kao da zna znanje- poštovaću ga :D
Pa piju whey jedno milion puta dnevno, pojedu više kila mesa, ribe, jedu jaja k'o nezdravi. Ronnie Coleman je samo posle treninga pio šest merica Sinte (180gr wheya).
Po tebi, ali u svim BB/PL krugovima naturalci su oni koji ne koriste doping.
Vežbe ne utiču na rast.
Једно глупо питање - одакле им паре???
Е јебига, онда онај кинез сере. :)
Od sponzora.
Данас кад сам се намештао на кавезу испод шипке , једна страна ми склизне раније неочекивано , 80 кила ми сецнуло руку , замало све да се преврне али сам исконтролисао и вратио је.Са руком за чудо није ништа ...
U redu ljudi isao sam u teretanu 2 puta po pola godine ali odustajao iz nepoznatih razloga.
Kasnije sam trenirao Jiu-Jutsu i to mi je dosta povecalo snagu.Na vrhuncu sam mogao 60 sklekova po seriji a o trbusnjacima da ne pricam.Ipak kako su to vezbe snage,dovelo je do toga da izgledam poput Adrijena Brodija,glumac u predatoru.A cilj mi je da nabacim misicnu masu kao Dzekmen u X-menu.Ovo su poredjenja samo da biste shvatili.
Trenutno imam 18 godina tako da svestan sam da za ovako nesto treba dosta vremena.Mislim da su godine u pitanju.E sada: U ponedeljak idem kod nutricioniste pa ce mi napisati rezim ishrane za ovako nesto.Sto je mnogo lakse jer mi za ceo mesec izvuce sta kad da jedem.
Voleo bih da mi neko ovde napise program za vezbanje u teretani ako ga ne mrzi ili da me uputi na neki dobar sajt.Svestan sam da je i kardio veoma vazan i ne mrzi me da radim.
PS Nadam se da ce neko procitati :)
Метни слику тих да видимо како изгледају. :)
Gdje su tvoje slike svarog, jesi li ih postavljao ?
shonedboj Ako hoces masu nemoj sa kardiom pretjerivati, ja bi ga na tvome mjestu izbacio skroz. A kad nabacis masu onda rukaj kardio da se definises. To ti govorim iz iskustva citavo ljeto sam trcao ko konj, spremao sam se za policisku akademiju. I masa je otisla u kurac, msm nije mi se kurac povecao nego sam izgubio 10 kila. Sad sam pet vec vratio, ali u cemu je fazon u tome da kardio trosi misic, i usporice ti napredovanje. Kardio ubaci ako pocnes dobijati stomak ili tako nesto.
http://3.bp.blogspot.com/_hpgX-yqoglg/TDjC-cE3mUI/AAAAAAAAEVo/mUK75j95CPc/s400/adrien-brody-shirtless.jpg
http://www.pollsb.com/photos/o/176994-hugh_jackman.jpg
Laki kad si vec spomenuo tako nesto da ispricam i ja sta se meni desilo juce:
Uzeo magarac kuci da radim triceps i posto imam samo ravni bendz, sjedem na solicu i uzmem bucicu od 30 kila prebacim je iz glave i prevrnem se djuture sa tegom i stolicom. Srecom da sam ga uspio nekako baciti da mi je ostao iza glave ne vjerujem da bi sad ovo pisao.
shonedboj i da sto bacas pare na nutricionistu, imas internet nadam se i malo mozga i uradi to sam. Nece ti ni on napisati nesto od cega ces dobiti ekstra rezultate, a kad sam skontas sta i kako bice ti puno bolje.
У праву је, не треба ти нутрициониста... :)
i da brate ako hoces ovako nesto napraviti spremi se na 3 godine teretane
Ma treba mu godina al da se krne špricom ko i ovaj gore.
Ma taj nutricionista je burazerov kolega posto su obojica doktori pa ce mi za dz sve odraditi.Nikada ne bih koristio steroide ili takve stvari.Amino kiseline,proteini su ok.Samo treba para i za to.Hvala bodibilder na proceni.Nadam se da cu istrajati.
Samo istraj ;) ja guram vec dvije godine samo sam se ovo ljetos prebacio malo na izdrzljivost i sad opet masa.
bobibilder, јел си ти нов на теми? Нисам те нешто виђао... :)