Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I evo ti jos jedan savjet za masu drzi se ovih vjezbi cucanj, mrtvo dizanje, ravni bendz i zgibovi sto siri hvat sa opterecenjem . I nedaj da te neko zastrasi da ces sjebati kicmu velikim tezinama na mrtvom dizanju, radi pravilno i neboj se.
Jesam davno nesto kenjao i sad ova kisurina nema se sta raditi pa malo.
E, drago mi je da je ovaj lik bodibilder došao u ovu temu ponovo. Palo mi je na pamet prije par dana da ne bi bilo loše da ga pozovemo da diskutuje pošto je rekao da ima petogodišnje iskustvo i prije je pisao jedan jako dobar post ovde, ali nisam znao da li je aktivan na Vukajliji, a bio sam lenj da ga sam tražim i cimam, a i da zamolim nekog drugog da to uradi.
Sve što je rekao apsolutno podržavam (osim kardio da se potpuno izbaci - jednom sedmično ok, zbog kondicije). Ako mislite da kondicija ne dolazi od jednog treninga sedmično, varate se. Osetio sam na sebi. I da, bodibilderu, daj skloni taj ružni avatar. :D
Dobro ne znam bas da sam rekao da imam petogodisnje iskustvo al aj. XD A meni se kardio zgadio, pa mozda i pretjerujem malo. Šta je reci ne volis ga?
Ljudi, čoveku je nik boBibilder :)
Da XD bob mi je nadimak jes malo seljacki, al nisam ga ja sebi dao.
Kotler otac ne seri :D
grdna li coveka! xD
kardio ima mnoge beneficije,tako da potpuno izbegavanje nije bas dobro,ali ne treba ni preterivati ako hoces da se utovis...;)
A jbg kazem da sam pretjerivao :p ali ne moze ni bilo kakv kardio recimo trcanje a duge staze i nije bas ok. Bolji su kraci treninzi jaceg intenziteta recimo trcanje uz brdo, sprintanje...
Сутра идем први пут. Ће да будем на телевизор.
gdje ides?
Сутра ћу подићи први тег у животу. Додуше, са много скромнијим амбицијама од већине која се запути.
Nisam ni ja imao velikih ambicija, ali su se povecavale kako sam napredovao ;)
To ti je kao kad odes na jedno pivo (kao ja sinoc) pa dodjes kuci ne mozes vrata naci
Одлично поређење.
Za 6 meseci će biti ovaj rad lolo
http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60
Mortal Kombat rulzzz !!!
Znam im svaku napamet :D
A jebeš mu mater, ja i jesam malo ćorav, tako da je moguće da sam se zajebao malo. :D
Samo Miloš Šarčev, samo Kai Greene. :D
To ti je kao kad odes na jedno pivo (kao ja sinoc) pa dodjes kuci ne mozes vrata naci
+1
Opet, +1
Sta radite na dan odmora od teretane?Ishrana?Istezanje?Kardio?
Na dan odmora odmaras, skupljas energiju, Dan kad radis kardio nemoj nikako racunati kao da si odmarao.
Али могао би да дан који се одмара посвети истезању, и то је неки вид опуштања, мајку му... :)