Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne kontam.
Najveći deo bombardovanja su izvršili RAF i FAF.
Inače, ima snimak na kome on hoda ranjen u grudi samo, vode ga u ambulantna kola kasnije, a na slikama je pogođen i u glavu, nači verovatno je bilo po kratkom postupku čim su isključili kamere.
Gadafijev greh je bio sto je hteo postenu raspodelu dobrobiti.Poceo je da kuje zlatni dinar i srebrni dirham i hteo je da trguje naftom samo u zlatu a ne u dolarima koji ameri odstampaju kolko im kad treba bez ikakvog pokrica. Svaki slobodarski vladar biva likvidiran zasto sto nece u svetsku vladu i globalnu kontrolu sveta
Ево, ја ћу да будем искрен, значи оно. Искрено да кажем
заболе ме курац.
Objasnio čovek sve.
http://www.youtube.com/watch?v=q5RmcZMgl5A
A i ovde kraće
http://www.youtube.com/watch?v=RuCC2GA9RHc&NR=1
Voleo bih da mi neko ovo pojasni...
Ako mislite da će Ameri dobiti naftna polja zbog pomoći u akciji, ta priča mi ne pije vodu...
I kod nas je štošta državno i ako ti misliš da bi ovi naši govnari išta odbili amerima da eksplicitno zatraže grdno se varaš. Sve bi to otišlo gde treba a da ameri ni dinara ne plate, dobili bi sa sve mašnom na srebrnom poslužavniku i to tako da mi bundžije ili ne saznamo ništa ili da mislimo da je to ekonomsko-politički potez veka ili čak da živimo u uverenju da je to šta god da je otišlo u bratski kazahstan.
Ili kao što kaže jedan pajtaš računovođa: "Ako knjige vodiš dovoljno kreativno ništa nije nemoguće, što onaj koji stražari više očekuje goluba to ćeš ti lakše da proneseš slona"
Siroma' čovek. Eh, ljudi, neljudi...
Ako mislite da će Ameri dobiti naftna polja zbog pomoći u akciji, ta priča mi ne pije vodu...
Au burazeru, ulepša mi ovaj usran dan. Pa da li ti stvarno misliš da Ameri nisu dovoljno sposobni da izvezu naftu iz države koju su sad uništili i na čijoj su sad čelu, da se tako izrazim, njihovi ljudi?! Ta jebena alava stoka bi iz Kine iznela naftu. Čime će je izvoziti? Čime 'oćeš! Ako treba, kombijima će ići preko Afrike gore do Sinaja i preći u Aziju i onda pičiti gore do Beringovog moreuza i njega preći i onda preko Kanade dole do svoje usrane države, samo da se dokopaju nafte. Nemam živaca da ti dalje objašnjavam, iako sam sve bitno objasnio.
Имали су бесплатно здравство, школство, енергију, нафту, возили су џипове од по 4000 кубика, купали су се у нафти. Сада ће своју нафту да увозе преко америчких посредника и да плаћају таксе на њу.
ЗА МЕНЕ ГАДАФИ ОДАВНО НИЈЕ ВИШЕ ПУКОВНИК ОН ЈЕ ЂЕНЕРАЛ.
ДА ЈЕ ПРАВОСЛАВАЦ ПА И ВОЈВОДА ДА БУДЕ
ИЗАБРАО ЈЕ ЦАРСТВО НЕБЕСКО
Pitam upućenije ljude da objasne... Ništa tu nema loše...
Ништа мање није мртав од Чаушескуа.
Potpuno netačno GESerb, Čaušesku je mrtviji.
ne znam ko je pisao mrzi me da citiram. Neko na prvoj strani je rekao nesto tipa da niko nije pobegao amerima na koga su se oni namerili i da su dobili sve ratove...
Faktički jedini rat u zadnji rat od drugog sv. rata u kojem su pobedili, ono da su jebali mater je bio zalivski rat, a u ostalim ratovima su manje vise popusili kurčinu. Avganistan, Irak, Libija, Vijetnam, Koreja, Jugoslavija. Da li su u ijednom od tih ratova onako mamojebački razbili protivnika da nisu mogli da mrdnu buljom?
Генијалан линк, Аурора. 'Ајде 'вако..није ништа мање мртвији од његовог сина.
preduzeća koja se bave time? Pa zar pobunjenicima nije u cilju da oni
i dalje izvoze naftu, sva ta postrojenja su tamo državna...
Ako mislite da će Ameri dobiti naftna polja zbog pomoći u akciji, ta
priča mi ne pije vodu...
pa, stavice nećog svojeg čoveka na vlast... To ti je neokolonizacija...
Добро, немојте сада како је зла Америка све урадила и међународна кваксонска ложа у Старом Сланкамену..
ma trebao je bre da lansira one projektile (balističke jelda?) na francusku i englesku pa bi se ameri usrali, samo kad bi pripretio nuklearnim naouružanjem, ali njega su ljudi tj vojska izdala... A ne naoružanje
Смејем се а плакао бих
http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Један тип рече у коментару да би волео да му ово пусте на сахрани. Ја бих волео да ово чујем док будемо испраћали Ђенерала. Надам се да ће Пинк преносити сахрану.
Да, баш смо их разгузили '99.
Биће сахрана?