Ubistvo Gadafija - Laž ili istina?

1. Онај Мађар им је показао.

2. Gadafi? To se jede?

Nemam comentar, sem da su u ovoj godinu urokali i Gandalfa, ovaj Gadafija i Bin Ladena, uhvatili Karadžića... Baš onako, zanimljiva godina, mislim što se ovaj rokanja i hvatanja tiče...

3. Запамтиће нас Америка док постоји. Разбили смо их к'о дете звечку. Оборили смо им авијон! И наша два смо оборили.
    Клинтону и Блеру смо направили песму у којима смо им рекли да су сисе. Наше вође су умрле у затвору ал ми смо тако тели а не они! Певали смо кад је пао Светски трговински центар.

И ми и крајишници са нама који су се привремено преселили у околину београда. И косовари са нама. Нек нас запамте! И данас их јебемо на Косову. Отимамо им пушке. Голоруки!

Сутра ће и оних стотињак Дон Кихота доле да попију сузавац или метак и неће нас бити на Косову. Ал оно је наше срце. Ми ћемо им псовати мајку америчку јер их добисмо у свим ратовима. Од Книна преко Сарајева до Призрена. Кацмо расни. За 100 година остаће нас довољно да станемо под крушку. Е па ОНИ ће да стану под маслачак.
    У ИНАТ!

4. Aj objasnite mi kako će to amerikanci da uzmu naftu iz Libije? Kupiće preduzeća koja se bave time? Pa zar pobunjenicima nije u cilju da oni i dalje izvoze naftu, sva ta postrojenja su tamo državna...

Мања откупна цена нафте, јефтинија приватизација тих либијских нафтних компанија и сличне ствари бураз....

Да ли је Гадафи убијен или не, појма немам, знам да су причали и да су га убили пре једно два месеца... Можда има неколико живота форе, ко ће га знати....
    У борби њега и Амера на његовој сам страни, али лично, далеко ми је важније питање Србије и њени проблеми него Гадафи.... Свака њему част што је од Либије направио државу сасвим солидне економске моћи, али мислим да питање Гадафија не би требало да буде на насловној страни наших новина јер имамо и ми доста наших проблема....

5. И НАШ ЂОКОВИЋ МОЖЕ ДА НОСИ НА ПЕНИСУ ЊИХОВОГ РОДИКА!

6. Који ће бре курац једној Либији нафта?

7. Шта ће нафта било коме сем Америци?

8. Ево долар већ скаче.
    Акције на Вол стриту расту.
    Баца се у страну што је индекс раста запослености негативан

Баш је лепо што су га побуњеници данас нашли и "у борби" лишили живота са десетинама рафала у телу и удараца кундацима и попишали да га пече ако је жив. И вукли га к'о комунисти монархисте '45 по улицама.

И наши властодршци треба да дају миг кфору да искористи помпу и да поруши барикаде. Ко ће још да чита о три србина из Призрена што их данас убише албанци.

Терориста је пао. Најзначајнији тренутак у историји. За овај месец.

9. Мајку им америчку, енглеску и француску.

10. pa pazi, da li su u jugoslaviji bili efektivni kao u zalivskom ratu? Da li su bili na našoj zemlji? Ništa, samo su nadletali i bombardovali. A to za dva aviona, pa to je ono što mi znamo, što je zvaničan podatak. Amerika nas je prisilila da potpišemo dogovor u kojem nećemo javno iznositi njihove gubitke nakon rata, što indicira na mnooogo veće gubitke od dva aviona (inače imaju preko 3500 samo lovaca i bombardera). Natera te da se zapitaš zašto...

11. Amerika nas je prisilila da potpišemo dogovor u kojem nećemo javno iznositi njihove gubitke nakon rata, što indicira na mnooogo veće gubitke od dva avion

Јесте, јебали смо им кеву!

12. E,a odakle svima vama ta informacija da se u Libiji živelo tako dobro?
    Stalno slušam "Besplatno školovanje,davao pomoć siromašnima,vozili se u džipovima svi blablabla" . Samo želim da znam da li ste to čuli od "Kurira" i sličnih trač-novina i veb sajtova,ili vam je neko to rekao. Ili ste možda sami bili?

I,zašto bi bila laž? Mislim,znam zbog čega,kao,da obeshrabre te Gadafijeve.
    Ali,ne verujem da je montirano.Mrtav je,verovatno ga je neko od njegovih izdao. Ostalo bi sve bilo pravljenje teorija zavere a sve zbog toga što nada kod ljudi umire poslednja,pa se nadaju da nije poginuo.

I,oni klipovi što sam video...To je užas. Ti ljudi su divljaci šta su mu uradili.Onako šutirati čoveka je varvarski. Jeste činio zločine,kao i NATO i pobunjenici (jer u svakom ratu postoje zločinci) ali niko ne zaslužuje da ga linčuju.

13. E,a odakle svima vama ta informacija da se u Libiji živelo tako dobro?
    Stalno slušam "Besplatno školovanje,davao pomoć siromašnima,vozili se u džipovima svi blablabla" . Samo želim da znam da li ste to čuli od "Kurira" i sličnih trač-novina i veb sajtova,ili vam je neko to rekao. Ili ste možda sami bili?

Нпр. лекари, пријатељи, који су ишли тамо да шљакају, све најбоље, невезано за њи'ове плате. Такођер, другови - кувари, све кул. Једино ако сви лажу.

14. Pa,zbog čega je onda toliko ljudi pobunjeno?
    Hajde,sebi ću dati nekakav odgovor. Da su ti pobunjenici,jednostavno,plaćenici SAD-a i da su oni ostale i nahuškali za nekakvu demokratiju da idu u rat.

15. ma on je bio diktator, recimo ko naš sloba, i nije tačno da su ga svi voleli, da su ga svi voleli, narod bi se založio za njega i napravio kontra revoluciju... Ja kažem, da je na vreme pripretio nuklearkom, ne bi mi ovde diskutovali da li je gadafi mrtav nego zašto je kraljica elizabeta otišla u zimski dvorac na severu škocke...

16. ГАДАФИ ИЗДРЖИ, ПА АМЕРЕ ОПЕТ ПРЖИ!

17. Фор фак сејк, гет а лајф.

18. gadafi get a lajf...

19. Prvi potez demokratskih promena. Gadafi ce biti sahranjen tajno kako njegov grob nebi postao mesto hodocasca. Bravo za libijsku DEMOKRATIJU!!!

Jesmo se za ovo borili?
    Pitanje koje ce se jako cesto postavljati u sledecih nekoliko decenija.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.