Ubistvo Gadafija - Laž ili istina?

1. А да ли ће слобода умети да пева као што су сужњи певали о њој?

2. Da li su u ijednom od tih ratova onako mamojebački razbili protivnika da nisu mogli da mrdnu buljom?

Ма они су имбецили, не могу да помере дебеле гузичетине, ратове добијају захваљујући броју војника и мамојебачком опремом... Руси би их скењали само тако...

3. Нисам прочитао све поруке на овој теми, ал морам да кажем да ми много жао оног народа који мисли да је слободан и који мисли да је сад Либија њихова. Баш ми их жао.

4. Lepo reče Gete : niko nije više porobljen nego onaj koji veruje da je slobodan.

5. Thumb_tumblr_lm9d4v7cem1qh4agpo1_500
    Blake Griffin

Lepo reče Gete : niko nije više porobljen nego onaj koji veruje da je slobodan.

Само мала исправка: Онај ко ПОГРЕШНО мисли да је слободан.
    :)

6. Убили га ко пса. Најгорем непријатељу не бих оно учинио. Одвратно.

7. Јао како сте ми само паметни и добацујете се цитатима... Сад још мало кад завршите средњу упишите Филозофски и купујте једни другима књиге за рођендан.

8. Murinjo ispravlja Getea. Jebem te demokratijo ko te izmisli....

9. Ja sam negde (pitajbogagde) pročitao da je onog koji veruje. Jebeš ga, značenje je isto. :) Šta te muči gamby?

10. Bushido

Murinjo ispravlja Getea. Jebem te demokratijo ko te izmisli....

Ма опуштено, само Грифина исправљам јер је погрешио при цитирању. :)

11. А колко вама пију воду ове приче да је Хитлер живео до 1973. и то? Или да су се договорили са Америма и сад ладе јаја на Хавајима и то?

12. А колко вама пију воду ове приче да је Хитлер живео до 1973. и то? Или да су се договорили са Америма и сад ладе јаја на Хавајима и то?

Нимало.

13. А колко вама пију воду ове приче да је Хитлер живео до 1973. и то? Или да су се договорили са Америма и сад ладе јаја на Хавајима и то?

Moje je mišljenje da nije izvršio samoubistvo '45. a gde je bio i šta je radio, to ne mogu da znam a i boli me kurac. I ne ispravljaš mene nego moje greške, kad već toliko cepidlačimo... :D

14. A zašto bi Ameri ostavili Hitlera živa?

ALI OVO NIJE MJESTO NA KOME SE TREBA SPOMINJATI IME TAKVOG ZLA! OVDJE SE SPOMINJE SAMO IME REVOLUCIJE! GADAFI, NISU PROŠLI! MORALI SU PACOVI DUBIJU TEBE HEROJU PROLETERIJATA ISLAMSKOG I POMALO AFRIČKOG!

15. Hajd dobro stipumo Gadafija sad.
    Da li je istina da EU i Amerika duguju dosad Libiji 200 milijardi dolara?
    Neko 'vamo stavio taj podatak pa da proverim među mojim pametnicama s Vukajlije, ima li to ili nema? Naučna fantastika ili stvarno?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.