ja nikad nisam imao najbolje ocijenjeni komentar :( , taj je popularan ovih dana .. normalno uvijek bude top rated, jedino na onoj pjesmi od džastina bibera bejbe, komentare ko jebena čet soba. svake sekunde komentari
dobro pjesma ali samo neznam koji je konj pjeva vidili on da preso toliko na seksualne pjesme jabite zamolijo nemoj pjevati jer stvarno brukas izvornu muziku konju jedan mirsade
Mene je ovaj oduševio, rado ga posetim svako malo.
OOoooo, Serbi, te qifsha nonnen, rroft Shqipria etnike, te llumt, Kosova, Tetove, Shqiptar me kam, Illir me zemer и тако то. Не мош' човек да слуша песму без ових упадаџија од дванест лета и интернет везе.
Kad je već počeo spem, samo da kažem da mi još ide na nerve kad se navijači prime na neku pesmu koju povezuju na neki način sa protivničkim klubom ili igračem.
Snežana Đurišić - Kleo se, kleo
a kleo se kleo da je partizan voleo i otiso je ZVEZDA SVETINJA partizan proterati iz srbije ZVEZDA OOO
Jes, ti što žale za tim vremenima, a zapravo su najobičniji narkomani željni lake pičetine. Meni lično je bolja muzika od devedesetih pa naovamo, to prije ne mogu nabrojat 10 bendova da mi se sviđa.
Muka mi je od tih ucestalih komentara i imbecila koji brojcano dominiraju jutjubom...pre 2,3 godina,ti komentari sa najvise glasova su bili do jaja,dok se nije pojavila nolajferska klincadija zeljna jebenih tambs-apova(dupe bi dali za te tambs-apove) i krenule da kopipejstuju jedne te iste fore i da mole tu da im das plus ili sta vec.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
serbia is like nokia getting smaller and smaller
САНДОКАНЕ БАЦИ ИМ БОМБУУУ
ja nikad nisam imao najbolje ocijenjeni komentar :( , taj je popularan ovih dana .. normalno uvijek bude top rated, jedino na onoj pjesmi od džastina bibera bejbe, komentare ko jebena čet soba. svake sekunde komentari
Napravite temu - najbolji yt komentari ?
NOŽ ŽICA SREBRENICA
NOŽ KOLAC JASENOVAC
HAHHAhhaha JADNI STE SRBI Srbija ko Nokija
Znate li vi balije da ste nastali od Srba?!
:vade se istorijiski dokumenti i u sledećih pedeset komentara pratimo istoriju kroz vekove:
Ретко који коментар је добар, ја знам само пар, а један сам окачила овде чини ми се.
Mene je ovaj oduševio, rado ga posetim svako malo.
OOoooo, Serbi, te qifsha nonnen, rroft Shqipria etnike, te llumt, Kosova, Tetove, Shqiptar me kam, Illir me zemer и тако то. Не мош' човек да слуша песму без ових упадаџија од дванест лета и интернет везе.
Ја слушам прави рок, типа Прљаво Казалиште и Бајагу, док моји другари слушају дару Бумбамару.
пецони1998
Hahahahahahaha
ti si Srbin poturčeni, čiji je đed prešao na Islam da bi spasio guzicu.
Idemooooooo TDI !!! Lajk svi koji su ovu pesmu culi na TDI-ju/ TOP fm..
ДЕЦХКО ЗАСХТО ТО РАДИСХ ДЕЦХКО?!
Kad je već počeo spem, samo da kažem da mi još ide na nerve kad se navijači prime na neku pesmu koju povezuju na neki način sa protivničkim klubom ili igračem.
Snežana Đurišić - Kleo se, kleo
Lepa Brena - Četiri godine
Коментари на музику коју ја слушам су моје дефке!
http://www.youtube.com/watch?v=OilHrvquG6M
Оооо, Македонците, дека сте древните от Александрот Големите! Тошетот Проескиот, најголемији певач на Балканот. Македониа е Тошетово срцата.
Смарају са тим Тошетом.
X-factor brought me here, again.... the 80's were awesome. And I really needed to hear this song right now...
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lsjna3sPDG1qauo0so1_500.jpg
Idi bre Mešo u peršun! Sve klikćem na play da pustim video! :)))
Tek posle petog pokušaja sam provalila da je slika. :)))
Radi klip, ali je statična slika i na mute je. :)
Često nailazim na pesmama Azre/A.S./Vatrenog poljupca i tih grupa iz ex-yu komentare tipa "Kako bi voleo da sam rodjen 60'tih" i slične...
Jes, ti što žale za tim vremenima, a zapravo su najobičniji narkomani željni lake pičetine. Meni lično je bolja muzika od devedesetih pa naovamo, to prije ne mogu nabrojat 10 bendova da mi se sviđa.
Muka mi je od tih ucestalih komentara i imbecila koji brojcano dominiraju jutjubom...pre 2,3 godina,ti komentari sa najvise glasova su bili do jaja,dok se nije pojavila nolajferska klincadija zeljna jebenih tambs-apova(dupe bi dali za te tambs-apove) i krenule da kopipejstuju jedne te iste fore i da mole tu da im das plus ili sta vec.