No Audio Device problem

1. ako ti je taj uredjj ko g sada nema radio u skorijeg vremena, probaj u start accessories da nadjes system restore, i da vratis komp na datum kada je govno radilo...
    za posledice i korisnost ovoga pitaj elektricara, on je pro...

2. Инсталирај Windows 7, аутоматски ће да скине све потребне драјвере и сам ће их инсталирати и никакве проблеме нећеш да имаш са репродукцијом звука.

Ако се, пак, бавиш снимањем, то може бити друга прича...

3. 1 - Instaliran pogrešan drajver za integrušu (mala šansa ako si probao onaj s cd-a)

Malo verovatno da je ovo u pitanju, instalirano je par razlicitih drajvere, ukljucujuci i onaj sa CD-a, nista nije funkcionisalo.

2 - Ne znam da li je tvoj komp i kakva mu je istorija ali moguće je i da je integruša crkla zbog čega je i stavljena posebna zvučna (ako je tako onda nije ni čudo što neće jer joj sve vreme instaliraš drajver od integruše koji si dobio uz komp)

Ne, ovakav mi je stigao komp iz prodavnice.

3 - U control panelu pod audio devices kao output je odabrano nešto drugo a ne soundmax analog out ili šta god ti je ponuđeno (ovo je vrlo verovatno... takođe, pogledaj u sklopu onog pod pretpostavkom 2 da li je umesto te dodatne zvučne odabrana integruša)

Stvar je u tome sto je sve zakljucano, ne mogu ni da pojacavam jacinu zvuka.

Kao što vidiš ja ovde nagađam zato što nemam dovoljno informacija, probaj nešto od ovoga i DETALJNO opiši đe je ba zapelo.

Imao sam problem identican ovome. Neko mi je objasnio sta i kako. Ako se dobro secam da li sam samo apdejtovao drajver ili sam ga reinstalirao, uglavnom, profunkcionisalo je. Ovog puta sam pokusao sam da sredim, sjebao sam drajver (obrisao ga ili sta vec), i nece nista od svega ovoga da pomogne. TATIC

Инсталирај Windows 7, аутоматски ће да скине све потребне драјвере и сам ће их инсталирати и никакве проблеме нећеш да имаш са репродукцијом звука.

Ако се, пак, бавиш снимањем, то може бити друга прича...

Rekao sam vec, ako nista od ovoga ne uspe, dajem drugu da reinstalira sistem. Imam giga i 256 rama, trebalo bi Windows 7 da mi radi. Koje crno snimanje, hocu samo da slusam ziku na kompu.

4. Inače, to sa automatskim skidanjem drajvera kod mene nije radili... na win7 Ultimate (32-bit)... morao sam sam da ih skidam...

5. Moguće da ti je računar "zaključan" tako da ne možeš da instaliraš i apdejtuješ drajvere, mada šanse za to su minimalne. Ako možeš i smeš da otvoriš kućište, izvadi tu dodatnu karticu i ostavi samo integrisanu zvučnu. Probaj samo sa njom. Ako i dalje ne radi, probaj desni klik na My Computer/ Properties/ Hardware/ Device menager/ nađeš integrisanu opet desni klik/ Properties i dole imaš padajući meni, izabereš opiju Disable device.
    Onda ubaciš onu drugu karticu i probaš da instaliraš drajver za nju. Ako ni to neće, onda je nešto verovatno crklo.

6. За ''No audio device'' problem најбољи је ''No audio problem'' device.

7. Evo može pop da ti okadi karticu lololo

8. Moguće da ti je računar "zaključan" tako da ne možeš da instaliraš i apdejtuješ drajvere, mada šanse za to su minimalne. Ako možeš i smeš da otvoriš kućište, izvadi tu dodatnu karticu i ostavi samo integrisanu zvučnu. Probaj samo sa njom. Ako i dalje ne radi, probaj desni klik na My Computer/ Properties/ Hardware/ Device menager/ nađeš integrisanu opet desni klik/ Properties i dole imaš padajući meni, izabereš opiju Disable device.
    Onda ubaciš onu drugu karticu i probaš da instaliraš drajver za nju. Ako ni to neće, onda je nešto verovatno crklo.

Cim nadjem vremena, isprobacu.

За ''No audio device'' problem најбољи је ''No audio problem'' device.

`De naci takav device? :D

Evo može pop da ti okadi karticu lololo

Bila je srecna i dugovecna.

9. `De naci takav device? :D

Чим га освештам, шаљем ти линк.

10. Чим га освештам, шаљем ти линк.

Sa nestrpljenjem ga ocekujem. Samo pravoslavlje ima leka za zvuk na kompu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.