Šta STVARNO može da se izveze iz Srbije

1. Znam...neki ljudi su napravili bogatstvo tako, samo što neki tamo zlobnici to nazivaju "trgovina belim robljem". :-)))

Vidim ja da ti već imaš nekog na umu... :-)))

Ma jok, nije to-to. Ovo je više nešto kao postbračno posredovanje :)
    I ove kockice, ekološke igračke, ako hoŠ povezaću te sa likom iz Subotice, on to radi. I da, izvozi već za EU.
    Doduše nisam se odavno čula s njim, možda je u međuvremenu izvršio samoubistvo, odao se alkoholu, drogama, gejštini i bankrotirao, otišao u tvorza, ubili ga poverioci da ne kažem kamatari i sl. To ti ovde dođe nešto kao folklor a odvija se ekspresnom brzinom.

2. E ono sa drvenim igračkama je odlično...a što se tiče pet shopova, i to je kul...

dakle hrana ne, obuća, odeća ne, sad ne znam koliko bi tržište hteo da pokriješ..u ovako skučenom prostoru, dakle nešto što se ne jede, ne nosi i što bi imalo prizvuk "nebezbednosti" jer je iz Srbije...dakle drvo...papirna galanterija...

jbg ja sam teo da proizvodim dugmad za kafanske stolove, da kad ti god zatreba klikneš na dugme, a njemu vibira neka narukvica i on zna da mu trebaš...mada osećam da bi neko umro od struje kolko volimo da zajebavamo konobare....

3. jebote ladno si radio u TIVu Vranjska Banja :)

a držao Vrelo...ja se kroz maglu sećam toga...

a TIV, ispod gornje pijace kad se krene Nemanjinom bila je jedna TIV prodavnica, i uvek su bile tu neke krošnje i kanapi...samo to...ladno sam mislio da tu samo konopce prodaju...

4. ко је обрисао пост у коме ја пишем да глупост може да се извезе из србије?

5. ja nisam...ali stvarno je glupost što si reko da je glupost.

6. па шта друго, ни малине више не иду напоље.

7. Komplet lepinje! Ima da polude za tim u Luksemburgu.

8. Jogurt valjda imaju, ali nemaju ono sto ide uz njega. Burek.

9. Imaju i jogurt i burek, nemaju pavlaku. Pravu pavlaku, našu, eto. Znam da je odavde nose a pravo da ti kažem gde god sam bila nisam naišla na tako nešto, evo sad me ovo dvoje podsetiše. Imaju neke surogate, ni tamo ni ovamo svašta nešto.
    Ali nema od tog ništa, čovek bi morao svu paletu mlečnih proizvoda da izvozi.
    I neće prehranu, koliko sam skontala.

10. A čekaj, što ti sad uopšte išta hoćeš da radiš kad je sad najbolje lelemudati dok se ne pokrljaju ovi svi i dok ne obrnemo novi ciklus ekonomije?

11. па шта друго, ни малине више не иду напоље.

pa dobro, nemoj biti toliko isključiv, jes da smo propali, al nismo toliko...ja znam u ovom mom kraju bar tri-četiri dobre izvozničke firme, a kamo li BG i ostali veći gradovi i sela.

Imaju jogurte, al nemaju slani jogurt...nemaju pojma šta je to...može jogurt...mad to je prehrambeno...

12. dal bi jogurt izdrzao do tamo? kao stigne tamo, i stave ga na police, i prc milojko, on provristo.

alkohol. ovde ga proizvedu za male pare, a tamo da ima manju cenu od lokalnog. norvezani dolaze vamo po alkohol, i cigarete, dzabe im. ma i da ne kosta manje, ipak je nas alkohol prva liga.

13. Psi lutalice. Kinezima.

El se meni čini il sam već spominjala vaginu na ovoj temi?:)

14. butt, nije losa ideja. uzasno zivciraju. inace volim kucice, ali ovo je stoka. nisam procitala nista o vagini.

15. Šalim se, zapravo, samo zli ljudi mogu da požele smrt kučićima.

16. naravno, i ja. volim macke i pse iz sve duse. :D ali su me napali jedno petses puta. samo lutalice, naravno. i ubijaju macke. e to, ne valja. u egiptu oni bi vec bili osakaceni.

17. Pa kad nosiš šnicle po džepovima.

18. naravno, i ja. volim macke i pse iz sve duse. :D ali su me napali jedno petses puta. samo lutalice, naravno. i ubijaju macke. e to, ne valja. u egiptu oni bi vec bili osakaceni.

Brate, šalim se, opusti se.

:)

19. dal bi jogurt izdrzao do tamo?

pa napisao sam da je prehrambeno...ja msilim da sam tim reko baš ovo što ti citiraš...ali može da se izveze recept za taj slani hogurt, pa nek prave tamo, i Luksemburžani imaju krave verovatno...

El se meni čini il sam već spominjala vaginu na ovoj temi?:)

Sad si je pomenula.

samo zli ljudi mogu da požele smrt kučićima.

http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201009/25927/nista.jpg?1301801629

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.