Gde izaći u Beogradu?

1. Braun ne volim zbog sponzoruša

Niko te ne tera da ih sponzorises. Licno volim da sacekam devojku koja je pred povracanjem i predstavim se kao kulturan momak koji zeli da joj uleti u cmarinu na jedan fin, dzentlmenski nacin. Moras da provalis pravi momenat, jer ne zelis da te u sred recenice ispeglira kao Pekovic zapisnicki astal. Bacis spiku i nadas se da ces da se ogrebes za sisu, ili broj pre nego joj lice dobije zelenkastu boju. Top nivo.

2. Ево да оживим, свака част Бушкету на оном темљном посту, али брате, колико ја не знам та места, а цео живот живим у БГ.

3. "Код Доктора" на Бановом Брду, крв ти јебем, имају поховане маслине.

4. Black turtle mate, svih pet. Ima i dobrih kafanica tamo na onom potezu od Hrama prema bulevaru.

5. Za početak izaći iz kuće...onda može Vrući gavran, sve Kornjače, Pubis i naravno Maršal (to kad više ništa ne radi i svejedno vam je gde ste).

6. Danguba meni jedan od omiljenih kafica, muzika mi je na prvom mestu... Molokini ukoliko ste za fenseraj i dobre koktele ;)

7. Nato nismo bili u maršalu sto godina. Inače ja sam u ponedeljak sedeo u kornjači sa jednim gospodinom odavde.

8. E da, na Adi Huji ima par kafića. Vikendom su neke žurke, pičke materine pa mora da se rezerviše.

9. Nato nismo bili u maršalu sto godina

.

Nismo. A što nismo? Ajmo :)))

10. Bridž pab, kod Zelenjaka. Ponekad puštaju lepu muziku, a nekad i ova nova komercijalna sranja, sve zavisi. Jeftino piće, a dobro. Kajsija jebe majke. Još ima posebnu atmosferu, neprejebivo :)

11. Pa ja mogu u subotu, u nedelju imam neke obaveze. Mada videću, znaš da sam uvek za.

12. Bridž pab, kod Zelenjaka

gde to zaboravi.

Kajsija jebe majke.

Mene je patosirala :)

13. Elem imate kajsiju i u kornjači, 110 kinti nije loša. Ima i ona stara 12 godina, al koga boli uvo.

14. Ih, kakva kajsija ondaK na Kališu, a?

15. Ono je bila kruška, ako se sećam. A ne sećam se hehehe

16. Da ne zaboravim, gulaš u pekari na Skadarliji, da me jebeš ne znam kako se zove pekara, al' ne može da se promaši. Nači odlično je, kalorijska boNba , ujedno i možda najbolje jelo koje sam ikad probao. Roštilj u Drvcetu, u Zemunu, takođe. Ima i ona pivnica, ni 30 metara levo od Bridž paba, ali ne preporučujem, osim ako vam ne smeta gomila pijanaca. Ja bio pre godinu dana, gomila skinjara i alkosa kojima je 'ladno ispred prodavnice. Ako tražite bekrijanje, preporučujem Šaran, kod Zemunskog keja. Živa muz'ka i prvoklasna riba, merak.

17. A Maršal ič ne gotivim, ne može da se živi od poludivljih metalaca. Bio sam tamo jednom, i priče su otprilike : ,,Brte što sam skin'o Skrim Bladi Gor na Stratokasteru, nači prejebivosti bez'' , onda ,, Što sam eksir'o 2 l Baltika pa onda prešao na pivo '' i gomila nacističkih proseravanja o cigošima i pederima.

18. Dečko kad dođu Vukajlijaši, molićeš Boga da se vrate metalci lolo

19. Парк ,било који за блеју

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.