Gde izaći u Beogradu?

1. "Romantika", tamo preko puta Palate pravde. Apsolutna socijala i najjeftinije točeno pivo u užem centru grada. Nije daleko ni štajga, za one koji vole da zakuntaju na peronu dok slušaju vozove.

2. Понекад долазио у Че, није лоше ни седети напољу лети а ни зими доле.

3. Ako dolaziš u Beograd, najbolje je izaći na Železničkoj stanici, a ako dolaziš autobusom, najbolje na BAS glavnoj ili Lastinoj. Već avionom, moraš do Surčina, pa autobus opet do Železničke.

4. A autobus sa aerodroma direktno, cini mi se da je 75 mada mozda i nije taj broj? Imas i Jatov autobus a za ljude sa dubljim dzepom tu su taksisti.

5. Pa pišem za sirotinju, kakva na ovom sajtu jeste :)

6. gubitnici tranzicije, Valdemare, budi politički korektan.

7. Gladuši i nevoljnici. Jesi gledao onu temu šta ko jede? Sve neki mesni naresci i pasulji.

8. На главној Железничкој, на крају Немањине улице. Ту сви изађу из воза.

9. @Valdemar
    Foliraju se zarad samilosti koja će u krajnjem ishodu značiti više pluseva i veću virtuelnu popularnost. Na vrhu umije da bude prilično samotno.

10. cini mi se da je 75 mada mozda i nije taj broj?

72. Nakon aerodroma, prolazi baš kod moje zgrade :)

savski kej

Slažem se sa Olanikom.
    Početak zemunskog keja takođe, onaj deo baš duboko u Zemunu je pun kafana i to dobrih, pravih. A uopšte su zemunske kafane odlične za zezanje. E sad što se tiče klupske scene, ispao sam odatle pre jedno 7, 8 godina tako da nemam pojma.

11. ollanik

savski kej

KAKA JE OVO DISKREMINACIJA PREMA DUNAVSKOM KEJU?!

12. Agilni

"Romantika", tamo preko puta Palate pravde. Apsolutna socijala i najjeftinije točeno pivo u užem centru grada.

Моји ортаци јели тамо, кажу да је јефтина и клопа.

13. Мени је Квинс паб добар за блеју, налази се негде на пола пута између ПМФ и Народног позоришта, тачније "Глумца". Добијеш кикирики уз пиво (Зајечарско једино домаће), имају стони фудбал, а сад су убацили у понуду и гомилу неких зајебаних чајева, можда ће некога и то да привуче.

14. Toliko sam soc da, kad nemam kesa, sedim u sahovskom klubu i pijem caj za nekih 40 din...

15. lokal kada se prodje posta i vukov spomenik,nedje u pizdi maminoj od centra.jedna od zaposlenih je i baba sera.bilo pre 2-3 godine.20 dinara cenifa.i pivo je skupo ko djavo bilo,enterijer obicne kafane.

16. ja sam bila u kornjači i bilo je lijepo.

17. Jeste fino u Kornjaci, doduse nisam bila u svim.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.