Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
savski kej
"Romantika", tamo preko puta Palate pravde. Apsolutna socijala i najjeftinije točeno pivo u užem centru grada. Nije daleko ni štajga, za one koji vole da zakuntaju na peronu dok slušaju vozove.
Понекад долазио у Че, није лоше ни седети напољу лети а ни зими доле.
Ako dolaziš u Beograd, najbolje je izaći na Železničkoj stanici, a ako dolaziš autobusom, najbolje na BAS glavnoj ili Lastinoj. Već avionom, moraš do Surčina, pa autobus opet do Železničke.
A autobus sa aerodroma direktno, cini mi se da je 75 mada mozda i nije taj broj? Imas i Jatov autobus a za ljude sa dubljim dzepom tu su taksisti.
Pa pišem za sirotinju, kakva na ovom sajtu jeste :)
gubitnici tranzicije, Valdemare, budi politički korektan.
Gladuši i nevoljnici. Jesi gledao onu temu šta ko jede? Sve neki mesni naresci i pasulji.
На главној Железничкој, на крају Немањине улице. Ту сви изађу из воза.
@Valdemar
Foliraju se zarad samilosti koja će u krajnjem ishodu značiti više pluseva i veću virtuelnu popularnost. Na vrhu umije da bude prilično samotno.
Hahaha!
72. Nakon aerodroma, prolazi baš kod moje zgrade :)
Slažem se sa Olanikom.
Početak zemunskog keja takođe, onaj deo baš duboko u Zemunu je pun kafana i to dobrih, pravih. A uopšte su zemunske kafane odlične za zezanje. E sad što se tiče klupske scene, ispao sam odatle pre jedno 7, 8 godina tako da nemam pojma.
savski kej
KAKA JE OVO DISKREMINACIJA PREMA DUNAVSKOM KEJU?!
"Romantika", tamo preko puta Palate pravde. Apsolutna socijala i najjeftinije točeno pivo u užem centru grada.
Моји ортаци јели тамо, кажу да је јефтина и клопа.
Мени је Квинс паб добар за блеју, налази се негде на пола пута између ПМФ и Народног позоришта, тачније "Глумца". Добијеш кикирики уз пиво (Зајечарско једино домаће), имају стони фудбал, а сад су убацили у понуду и гомилу неких зајебаних чајева, можда ће некога и то да привуче.
Toliko sam soc da, kad nemam kesa, sedim u sahovskom klubu i pijem caj za nekih 40 din...
lokal kada se prodje posta i vukov spomenik,nedje u pizdi maminoj od centra.jedna od zaposlenih je i baba sera.bilo pre 2-3 godine.20 dinara cenifa.i pivo je skupo ko djavo bilo,enterijer obicne kafane.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1514939_1395282960726862_330261423_n.jpg
ja sam bila u kornjači i bilo je lijepo.
Jeste fino u Kornjaci, doduse nisam bila u svim.