Najseksi voditelj, glumac

1. Ja znam devojko koja je upravo zbog priča o ogromnoj kobasici spavala sa čamasom i razočarala se jer je imao ispod proseka, i onda je navatala još dva crnca kasnije i nijedan nije imao veliku paliju pa je odustala od njih.
    To su uglavnom predrasude da su crnčuge obdarenije od belaca.

2. jadnica... ja moje crncuge volim, sasvim su bili fini. i nije samo do camuge, nego i do strasti, kao sto rekoh malopre :)

3. Таман сам хтео да се нашалим, кад оно едитован коментар, пффф...
    :)))

4. lololo... ja sam ga volela kad sam bila mala :D

5. Таман сам хтео да се нашалим, кад оно едитован коментар, пффф...
    :)))

I ja. Pih, samo tri crnca, pa što tako malo?

:)

6. pa ne vole me mnogo... :smrc smrc: kao ni brojevi, koje ne znam ni da napisem lepo :D

7. Оооо, Сморена, фала на подсећању. :)

8. A, vidi mu te zmijolike ruuuuukeeeee! :)

9. И израз лиииицааа.

10. Opaaa Kaćooo, nisi ti luda :P

11. Мени Колин Фарел и Бред Пит највећи шмелеи а од црнаца Дензел. и зајебан је Клуни исто.

12. http://www.zvezde.info/wp-content/themes/redcarpet/thumbs/Vlado-Georgijev.jpg
    posto rekoh da moze bilo koja zanimanja, ne samo voditelji i glumci, ja ne mogu a da ne prilozim Vladinu sliku :)))

13. Nisam Jezu, nisam :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.