![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije znao Ludog Konja, skoro sve ostalo pogodio.
Мени стрефио и Мома Булатовића.
А да, најјача фора - пре него што ме питао да ли је Баја Мали Книнџа у питању, поставио питање да ли има супер пауерз, ја реко' пробабли! Начи Баја има супер пауерзе.
Hahaha
nije znao despota stefana i vasilija bugaroubicu
a kad sam mu objasnjavo ko je stefan pito me jel to stefan kostic u zagradi awesome ?!
inace kako me je odmah pitao da li mi je lik sa balkana, to mi ne deluje kao slucajnost bas. jel se desilo nekom jos?
Па види ти ИП адресу.
ovo je djavolja naprava on je odma pito dal igra u prijatelima ja mislio na chendlera tacno zna da su ovde popularni ili mi je uso u komp i izvalio da sam gledo na netu.
Pogodio je Micu Trofrtaljku, ja se predajem. :)
Треба неколико пута да се одгра и после почнеш да му утерујеш, само је штета што не можеш да му некако саопштиш једно "Мунем!", али добро, зна он, пошто је тако паметан.
36. питање и још не конта да је Цепеш Влад Трећи у питању.
Едит: ето погоди га, 40.
Из прве сам га сјебао преко Мајкла Мура.
Погоди и за Пају, бог да му душу прости.
Откад сам играо последњи пут, појавило се море идиотских питања и одговора, много је лакше зезнути га, мање је занимљиво. Као кад ови са фба пишу нешто на Вуки.
Ние погодијо Ивану Жигон, ео ти курац Аки!
Ali pobedila sam kod Cuneta, nije se setio da me pita za bradu. :)
Хаххаха
Лол решио сам да пробам поново да га зајебем испитујући га о њему самом, и сам крај игре:
-Да ли је ваш лик геј?
-Да.
-Погађам.... Акинатор?
-Да.
-Ај лав плејинг вид ју!
Ja zamislio Dzimija, a on mi izbacio Ivana Ivanovica. Je l' to bag ili?
Papak ne zna za Zorana Kostića Caneta, izbacio mi Bajagu o_O
После једно 50 питања избаци ми Бајагића, тек из другог пута погоди
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/173505_100001966039638_7164329_n.jpg