Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Иначе, свака част ономе ко је правио ово, стварно.
pogodio je lenu kovačević nakon 24 pitanja, nakon 10 mi je postalo dosadno
al nije pogodio Borisa Novkovića:) pobjedila sam ga :)
Погодио је Жанету Паприкарку, пу маму му.
Til Lindeman, Son Bin, Sting, Ceca i Nigrutin. Sve ih je pogodio.
Мислим да знам како је дошао до свих тих података.
У почетку вероватно је имао малу базу података.За сваку особу има одређени број критеријума и карактеристика.Када ви кренете са одговарањем у суштини радите претрагу дата базе.Само питањем да ли је мушко или женско избор смањите за 50% , и такло мало по мало , и ето.Али , ако нема неку личност у бази ви својим одговорима постављате срч критеријум за исту и обично када у бази нема име те личности ви имате опцију да је додате.Најбољи пример синоћно дешавање.Седплас је тражио Момира Булатовића , није га нашао.Онда сам ја кренуо да тражим Момира ,опет га није нашао јер га Сед можда није ни убацио на крају :)) , ал ја јесам , затим га је Смарко тражио и нашао га ..... Плус неке логичке претпоставке на основу ИП-а и географског положаја.Када види да си са Балкана прво постави питање да ли си певач ,а одма после политичар , и да ли имаш браду -.- ....
Bogme meni je pogodio kamaru ovih što vama nije. Počevši od Rodnija, Horejšija, Tita, Memedovića (mada se namučio i to opasno u jednom trenutku rekao da je onaj debil Von Daniken...) i kada sam zamislila Ivanu Žigon SJEBAO SE! NE RADI!
Па провалио је већ синоћ Латинче да нема Ивану Жигон у бази података. :)
Pogodio je i Boga. Sve pogadja. Samo mi nije jasno kako radi ovaj sajt.
Pa znam, nego sam gledala hoće li pogoditi ostale koji nisu bili i jeste. Ali kod Ivančeta se sjebao, bukvalno! Ne da nije pogodio, već prestao da radi!
Па ово што је Лаки објаснио има смисла.
ja sam pogadjao iz raznih kategorija i najslabije pogadja istorijske licnosti iz srednjeg veka.
Ne zna za Urosa Nejakog.
Pogodio Ričarda Fejnmana, Dovahkiin-a i Bambija k'o iz pičke.
17. Из јор кериктр а леџендери прсн?
- Јес.
Ај тинк ов Брус Дикинсон.
Факјеа.
Ubo Bananamena hahah i Zvonko Bogdana posle 20 pitanja
Hahahaha, odgovorim mu pozitivno da je izmišljena životinja koji živi u vodi, i sledeće pitanje bude: "Has your character won the UEFA Champion League?" Oduševi me ovako ponekad.
edit: Ubo Gill-a iz "Finding Nemo" tek iz drugog puta, kad sam ga obeležio, ha!
Рзочарао ме. Не зна за Дајмбега ааааааало. Глупи бот.
Jebem mu mater misli na moju sestru! hahahaha
a ti si znaci dodao Momira! ja reko da se ja nisam zajebo u proracunu, vidim da ga je ubo Smaretu i Eleku. dobro je, nek ima akinator Momira, valjace mu!
Аааа, не зна Потемкина и Васу Мијића. Погодио Каспера и Драгу Машин.