Акинатор ,свезнајући ајван

1. Иначе, свака част ономе ко је правио ово, стварно.

2. pogodio je lenu kovačević nakon 24 pitanja, nakon 10 mi je postalo dosadno
    al nije pogodio Borisa Novkovića:) pobjedila sam ga :)

3. Погодио је Жанету Паприкарку, пу маму му.

4. Til Lindeman, Son Bin, Sting, Ceca i Nigrutin. Sve ih je pogodio.

5. Мислим да знам како је дошао до свих тих података.
    У почетку вероватно је имао малу базу података.За сваку особу има одређени број критеријума и карактеристика.Када ви кренете са одговарањем у суштини радите претрагу дата базе.Само питањем да ли је мушко или женско избор смањите за 50% , и такло мало по мало , и ето.Али , ако нема неку личност у бази ви својим одговорима постављате срч критеријум за исту и обично када у бази нема име те личности ви имате опцију да је додате.Најбољи пример синоћно дешавање.Седплас је тражио Момира Булатовића , није га нашао.Онда сам ја кренуо да тражим Момира ,опет га није нашао јер га Сед можда није ни убацио на крају :)) , ал ја јесам , затим га је Смарко тражио и нашао га ..... Плус неке логичке претпоставке на основу ИП-а и географског положаја.Када види да си са Балкана прво постави питање да ли си певач ,а одма после политичар , и да ли имаш браду -.- ....

6. Bogme meni je pogodio kamaru ovih što vama nije. Počevši od Rodnija, Horejšija, Tita, Memedovića (mada se namučio i to opasno u jednom trenutku rekao da je onaj debil Von Daniken...) i kada sam zamislila Ivanu Žigon SJEBAO SE! NE RADI!

7. Па провалио је већ синоћ Латинче да нема Ивану Жигон у бази података. :)

8. Pogodio je i Boga. Sve pogadja. Samo mi nije jasno kako radi ovaj sajt.

9. Па провалио је већ синоћ Латинче да нема Ивану Жигон у бази података. :)

Pa znam, nego sam gledala hoće li pogoditi ostale koji nisu bili i jeste. Ali kod Ivančeta se sjebao, bukvalno! Ne da nije pogodio, već prestao da radi!

10. Па ово што је Лаки објаснио има смисла.

11. ja sam pogadjao iz raznih kategorija i najslabije pogadja istorijske licnosti iz srednjeg veka.

12. Ne zna za Urosa Nejakog.

13. Pogodio Ričarda Fejnmana, Dovahkiin-a i Bambija k'o iz pičke.

14. 17. Из јор кериктр а леџендери прсн?
    - Јес.
    Ај тинк ов Брус Дикинсон.
    Факјеа.

15. Ubo Bananamena hahah i Zvonko Bogdana posle 20 pitanja

16. Hahahaha, odgovorim mu pozitivno da je izmišljena životinja koji živi u vodi, i sledeće pitanje bude: "Has your character won the UEFA Champion League?" Oduševi me ovako ponekad.

edit: Ubo Gill-a iz "Finding Nemo" tek iz drugog puta, kad sam ga obeležio, ha!

17. Рзочарао ме. Не зна за Дајмбега ааааааало. Глупи бот.

18. Jebem mu mater misli na moju sestru! hahahaha

19. Седплас је тражио Момира Булатовића , није га нашао.Онда сам ја кренуо да тражим Момира ,опет га није нашао јер га Сед можда није ни убацио на крају :)) , ал ја јесам , затим га је Смарко тражио и нашао га ..... Плус неке логичке претпоставке на основу ИП-а и географског положаја.Када види да си са Балкана прво постави питање да ли си певач ,а одма после политичар , и да ли имаш браду

a ti si znaci dodao Momira! ja reko da se ja nisam zajebo u proracunu, vidim da ga je ubo Smaretu i Eleku. dobro je, nek ima akinator Momira, valjace mu!

20. Аааа, не зна Потемкина и Васу Мијића. Погодио Каспера и Драгу Машин.