Smatram da su jaja prekopotrebna, te mozda i kljucna. Vrlo je bitno da jaja budu prozeta elementom srece. Dakle, jaja moraju biti lizana. Cesto. Trud nije toliko potreban, ako su jaja podmirena, a element srece aktiviran tom prilikom. Ipak, ponekad je potreban veliki trud kako bi jaja bila podmirena.
Sve je to povezano, te je malo izlisno govoriti na temu. Neko placa za seks, neko placa seksom, a neko ne radi nista, ode da popije i naleti na vrhunsku pizdu koja mu nicim izazvano podmiri jaja. Surta ode na posao i dobije povisicu. Bude srecan. Osecaj volseban.
Na našim prostorima ključnu ulogu ima faktor broj 4, veza, odnosno mazivo, tačnije podmazivanje. Nema uspjeha bez maziva. Ako ima, to je statistička greška i zanemaruje se.
Ako uspeh u životu znači srećan i zdrav život, onda je definitivno potrebna samo sreća.
EDIT A ako se cilja na kintu, prepičke i lude žurke svaki dan, onda ti treba sve od navedenog, plus još neke sitne stvarčice..
Pa da, biti zdrav, naročito psihički, je ogroman uspeh. Ja nekog retarda u džipu uopšte ne smatram uspešnim.
Хм... А шта ако је он психички здрав, ужива, а ја се сваки дан једем што он ретард вози џипа, а ја неретард југића и патим! И добијем чир! А? А? А? :)
Presudan je rad.
Onda se nemoj brinuti, to je zato što ipak jesi retard. Samo retard pati. :))
Није пресудан рад.
То! Очекивао сам такав одговор! :)
Onda može lok! :)
Ljudi koji voze džipa imaju malu kiturinu. Tako kažu.
Nije istina. Ja vozim džipa a spadam u kategoriju iznad evropskog prosjeka.
meni je jedan mudar čovek rekao 3 stvari:
1.glava
2.srce
3.muda
Треба ти пуно среће тј. добрих сплетова околности да имаш у животу нпр. да промашиш последњу карту за Титаник.
Smatram da su jaja prekopotrebna, te mozda i kljucna. Vrlo je bitno da jaja budu prozeta elementom srece. Dakle, jaja moraju biti lizana. Cesto. Trud nije toliko potreban, ako su jaja podmirena, a element srece aktiviran tom prilikom. Ipak, ponekad je potreban veliki trud kako bi jaja bila podmirena.
Sve je to povezano, te je malo izlisno govoriti na temu. Neko placa za seks, neko placa seksom, a neko ne radi nista, ode da popije i naleti na vrhunsku pizdu koja mu nicim izazvano podmiri jaja. Surta ode na posao i dobije povisicu. Bude srecan. Osecaj volseban.
Sve je relativno.
Јаја дефинитивно а ја бих додао и курчина
Енглеска пословица каже: "јаја без среће су масти без угљених хидрата".
Jordanska narodna veli: " Talenat je otac srece sa mudima".
Carska poslovica YCHTC. Bez ikakve ironije, nisi svestan koliko si mi oplemenio zivot ovom bozanskom poslovicom sada. Hvala ti.
Sta god radio, NE SMES mucxkati kolu.
xexex Towelie gde se toga seti LOLISKA
Na našim prostorima ključnu ulogu ima faktor broj 4, veza, odnosno mazivo, tačnije podmazivanje. Nema uspjeha bez maziva. Ako ima, to je statistička greška i zanemaruje se.