Teatralni odlazak sa sajta

1. Ево да кажем, почињем одисеју. Записивачу однос + и -. Ако неко оће нек прати. Идемо сада :спрема се:

2. Ја могу јако брзо да читам, али деликатно је то питање, поготову код Дога и Страје, неко ће да схвати као лајк.

3. Ја могу јако брзо да читам, али деликатно је то питање, поготову код Дога и Страје, неко ће да схвати као лајк.

Тога се и ја бојим :)

4. A ja se bojim da ovo neko ne shvati ozbiljno.

Bolje da neko od vas "ode" a ja ću da ga "tešim".

5. 3 страна цукице :)

6. u al ce da padne stub srama vol. 2.

7. cuko, ja te podrzavam, tako da sam ja na 2. strani :)

8. Zajebite ovo!!!!
    Stvarno ću da odem.

:zadovoljno broji plusiće:

9. 5 страна доста од мене :)

10. Tako je, ništa ovo nije organizovano. Ljudi su se spontano okupili i krenuli u mirnu šetnju sa bejzbolkama...

11. Vidimo se 2012. .... možda.

12. Pa čekaj, i ja sam najavio odlazak. PA NAĐITE MENI NEKU CUŠI!
    Ovo što aurora nudi mnogo skupo
    http://vukajlija.com/forum/teme/36390-teatralni-odlazak-sa-sajta?strana=9#post_1705646

13. 5 страна доста од мене :)

+1

14. Ovde svi pišu samo o seksu. Dupe, sise, čke, rčovi, ako toga nema, nema ni pluseva. Nije ovo mesto za mene. Pamtite me kao autora koji o ljubavi piše. ZBOGOM!

15. kuco, ne pisi vise nista, imas postova na forumu tacno 15800. vise nista i cao, ako ces ,,stvarno da odes,,! :) :*

16. Pamtite me kao autora koji o ljubavi piše.

Zbogom, borite se za ljubav, plemeniti viteže. Naša vukajlijaška srca će biti uz vas! A onda ćemo vas rastrgnuti ukoliko kukavički pogazite svoje principe i vratite se u ovo leglo pakla i nemorala.

Jesam bila dobra? Kome još da poželim gud baj? :)

17. Da bre, dajte neku ženku za Ne'amnadimakA!!!
    Krizira čovek.
    A može i neki "dragovoljac". Inače nam ode član "netaknut".

Rče ostani, pisaćemo samo o istoriji umetnosti, nauci, i starim zanatima (izuzimajući najstariji) !!!!!!!!

18. u al ce da padne stub srama vol. 2.

Лололо, Доже, не читам те више! Лоло

Једну женку за сто Не'амнадимка!

19. Dogže, ako se vratim, Smorena će da me rastrgne. Mada to i ne mora zvučati loše, ne znam šta da radim. Da li da budem kao i svi ostali i pogazim svoje principe?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.