Precenjeno / potcenjeno

1. Јесте ли извалили да су ово "Ја готивим, а други пљују" и "Ја пљујем, а остали готиве" спојене у једну тему?

2. Не знам је ли ико написао.

По мом мишљењу је потцењен недавно преминули Р. Константиновић.

А прецењен Бећковић, Капор, Тохољ, и наравно, најпрецењенији од свих Вук Караџић.

3. Precenjeno je:
    jebeno studiranje menadzmenta i ekonomije jer neki dripci i glodari i dalje ne kontaju da mora neko nesto i da proizvodi u ovoj zemlji i treba da se zna sta cemu sluzi.
    jebeno studiranje jer neki moroni i dalje zele da vise na maminoj sisi i da ima placaju jos nekoliko godina zivota. Studiranje prava je lvl 1000 ove teze
    Slusanje elektro muzike i tripovanje to URBANOG stila zivota.
    Pusenje vutre.

Potcenjeno je:
    Iskazivanje otvoreno svojih misli bez kopi pejst i ocekivanja tudje pozitivne ocene.
    Mogucnost boljitka u zivotnom standardu.
    Fizicki rad.
    Vojvodina.

4. Цупићу, ти с' луд. Тог Константиновића форсирају само највећи љобери, којима је довољно да неко "пљуне" на "паланку", па да му се клањају.

В. Караџић?!

5. Цупићу, ти с' луд. Тог Константиновића форсирају само највећи љобери, којима је довољно да неко "пљуне" на "паланку", па да му се клањају.

Не знам ја ко њега ,,форсира" нити сам се одређивао према томе.

Једноставно, прочитао сам, допало ми се и мислим да је потцењен.

То је то.

6. Јесте ли извалили да су ово "Ја готивим, а други пљују" и "Ја пљујем, а остали готиве" спојене у једну тему?

Samo se nisam mogao sjetiti imena tema. Ko ga jebe, moramo da pokažemo kako smo do jaja.

7. Прецењени су економија и право. Прецењени су приватни факултети. Прецењене су лепе и "надуване и напуцане", а потцењене природне и једноставне девојке.

8. GM

Цупићу, ти с' луд. Тог Константиновића форсирају само највећи љобери, којима је довољно да неко "пљуне" на "паланку", па да му се клањају.

Не знам баш. Нисам читао ништа, али хоћу сигурно, јер су ми препоручила два човека чији укус ценим и за које одговорно смем да тврдим да нису љаџе.

А што се тиче Вука Караџића, ни мени не иде у главу зашто има толико противника.

9. Вук Караџић је јебени краљ и јебач и ко год да га прецењује, има право што га прецењује.

10. Јесте ли извалили да су ово "Ја готивим, а други пљују" и "Ја пљујем, а остали готиве" спојене у једну тему?

+1000

11. Не знам баш. Нисам читао ништа, али хоћу сигурно, јер су ми препоручила два човека чији укус ценим и за које одговорно смем да тврдим да нису љаџе.

Да ме не схвате људи погрешно: нисам тео да кажем да рахметли Константиновић није вредан читања, већ да га углавном дижу у небеса ликови који нису вредни пажње.
    А за Вучину ми и даље није јасно...

12. Precenjeno je sopstveno mišljenje. Potcenjeno je tuđe.

13. Да ме не схвате људи погрешно: нисам тео да кажем да рахметли Константиновић није вредан читања, већ да га углавном дижу у небеса ликови који нису вредни пажње.

Аха, скапир'о сад.

14. Прецењен је Џеј, а потцењен је Срћко Шушић. Без зајебанције!
    http://www.youtube.com/watch?v=Ijrh9jNA-ZI
    http://www.youtube.com/watch?v=aq0L60xMdns

15. А ово:

А што се тиче Вука Караџића, ни мени не иде у главу зашто има толико противника.

Мислим да онај Самарџић сноси највећи део кривице (у патријоцком табору). А за остатак су задужени Басара & клонови.

16. Precenjeno je sopstveno mišljenje. Potcenjeno je tuđe.

Ti si objasnio. Potpuno se slazem, ali potpuno. Ja tebe obozavam!

17. Precenjeno je sopstveno mišljenje. Potcenjeno je tuđe.

===>

Ti si objasnio. Potpuno se slazem, ali potpuno. Ja tebe obozavam!

Тапија, локујте.

18. Precenjene su plate doktora, a potcenjene plate fudbalera. Potcenjen je spokoj, a precenjen novac. Precenjen je i PES2012.

19. Srećko nema ovako genijalan spot lolololololololololo
    http://www.youtube.com/watch?v=HK0OQyYTXFA

20. прецењено је оно на изборима кад се каже ''да се село пита'' па изаберу неког лудака који тако води то село у пропаст као слепи вођа, не разумем зашто је неко потцењен ако је у праву или није свеједно то је нешто субјективно толико да је апсолутно немогуће одлучити а не погрешити. у сваком случају то није тачно. што се тога тиче са моје стране.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.