![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
pa malo je pamprčio svoju sestru, sad nije to baš zdravo...
Možda je tada to bilo kul
Mada moj idol i pobednik, megavasionski caar
http://www.spotlightofpeace.com/wp-content/uploads/2011/01/hanniba-2l.jpg
А где су докази томе?
А где су докази томе?
Није да осуђујем, али јест мало болесно то са својом сестром чинити.
Роде се после жута деца са косим очима и праве километарске зидове.
Јест' болесно ја то не спорим, само спорим да огроман број људи помиње Калигулино пампрчење сестре као историјску чињеницу...
Исто као и његово проглашавање коња за сенатора. И то се развлачи вековима као нешто што је историја доказала а у ствари је погрешно пренесена изјава...
budimo realni, sjebao si se, precenio svoje poznavanje istorije...
Ја нисам ни рекао да ја познајем историју нешто добро, само хоћу да даш доказ за своје тврдње и тиме покажеш своје познавање историје.
pa imam neke amaterske slike, na kojima Kaligula jebe sestru, prosledio mi ortak pošto se bavi fotografijom, pa eto.
To su gluposti, čak nisam rekao ni da poznajem istoriju. Samo postoje pisanije o tome. Ako te zanima nije teško naći, a ja da se cimam tebi da dokažem, nije da mi je zapelo...
Па нисам ни ја рекао да познајем историју, али о овој теми знам мало више од рандом продавца штипаљки са панчевачког бувљака па ме провлачење ових ствари као чињеница поприлично нервира. А што постоје писаније, постоје писаније о свему и свачему па није све истина...
Ništa ja tebi ne osporavam, ali kontam da je lik bio bolestan i ako jebenih 100 istoričara kaže da je spavao sa sestrom, valjda jeste. Ja se ne mogu teleportovati tamo da potvrim to, a ne možeš i ti, nisam čak ni otvorio jebenu temu da držim čas istorije, nego da možda čujem nešto novo o nekim jebenim istorijskim činjenicama koje mi se jebeno čine zanimljive.
Pisalo se svašta da bi se ocrnili politički protivnici. Pogotovo u Rimu. I ta žuta štampa tog vremena se uzima kao istina danas.
Kizo, skroz ja poštujem i tebe i LOLa, ali ja stvarno iz ovog vremena nemam uvid u to, jednostavno volim da slušam ili pročitam nešto o tim stvarima, svakako da će mi Kaligula biti zanimljiviji i bolesniji ako je to istina, ali mi to ne možemo znati...
Облаче заборавио си да додаш да јебено не оспораваш олололо
А ово што каже Киза је рално највећа истина. Данас се користе свакакве глупости које су тада писали.
koliko sam čekao da ovo uradiš, jebeno dugo :)
Ma i meni su te priče do jaja.
Бејби пандан оправдава очекивања. Не могу ни ја цело време озбиљан да будем :)
Ahahaha, a dobro kažeš...
nekako sve čekam da dođe Kostić i kaže nešto u fazonu:
-NE SLAŽEM SE, NEBITNA RASPRAVA, SKROZ GREŠITE...
Ja gledo na historiju, neki zonfa kad su Vlada jurili politički protivnici, i on uzme odvoji se od svoje pratnje, a konju obrne potkovice na suprotnu stranu, i idioti uzmu i prate mu tragove na pogrešnu stranu, dok su skapirali šta je uradio, on već bio u svom utvrđenju.
Pa to ti je Hujo ovaj Cepeš...