Vas misljenje o njemu, posto sam primetio da ga mnogi ljudi sa ovoga sajta mrze, a izjavio je da obozava da lista definicije na Vukajliji u jednom intervjuu
Којем интервјуу? (ако се тако пише интервјуу:))
Добар мизичар, има добре песме и врхунске текстове, али не и најбоље, као што се пропагира. Паметан лик, нема шта, и добар калуп за оне који хоће да се угледају на њега. Пљују га комплексаши и завидни, јер јесте лик паметан и добар у ономе чиме се бави, али имам утисак да му је нос много подигнут.
Слажем се са Муријем. Има неке врхунске текстове и песме које обожавам. Али све то раније, овај последњи албум ми је онако њааах. А да је паметан, то стоји. Готиван лик скроз.
Брате :))
Како ти то знаш, си чуо све репере са ових простора? :)
Mislim od ovih poznatijih. Za ove nepoznate ne znam, da valjaju verovatno bi se i probili, na ovim prostorima to reperi lako rade, ali ko zna možda nisam u pravu.
Vas misljenje o njemu, posto sam primetio da ga mnogi ljudi sa ovoga sajta mrze, a izjavio je da obozava da lista definicije na Vukajliji u jednom intervjuu
Ja ga ne mrzim, imam jednu njegovu knjigu i ono cool coek volim da cujem s vremena na vreme kou njegovu pesmu.
Којем интервјуу? (ако се тако пише интервјуу:))
Добар мизичар, има добре песме и врхунске текстове, али не и најбоље, као што се пропагира. Паметан лик, нема шта, и добар калуп за оне који хоће да се угледају на њега. Пљују га комплексаши и завидни, јер јесте лик паметан и добар у ономе чиме се бави, али имам утисак да му је нос много подигнут.
Како си? Кад ће нови албум?
ja generalno ne gotivim taj pravac muzike, te o njemu imam mišljenje kao o proljećnjem valu mikrotalasnih pećnica.
inace ne volim rep, al njega gotivim. tj njegove tekstove gotivim.
neke pjesme su mi genijalne
Slazem se u potpunosti sa murinjom.
Ево га један репер са бољим текстовима од Марчела. Марчело ми има некако шит флоу, али јесте један од најбољих, кажем.
http://www.youtube.com/watch?v=_qh4V1uX484
Liričar među reperima, ima svoj stil... Jedinstven na sceni...
slažem se. realno ima dobre tekstove
Слажем се са Муријем. Има неке врхунске текстове и песме које обожавам. Али све то раније, овај последњи албум ми је онако њааах. А да је паметан, то стоји. Готиван лик скроз.
Марчело више није репер.
kvazi intelektualac sa krestavim glasom, slepac.
Tata nad tatama. Veoma jak reper, nema niko na ovim prostorima tako dobre tekstove kao on. :)
хахахахаха Радјарде :Д
Tata nad tatama. Veoma jak reper, nema niko na ovim prostorima tako dobre tekstove kao on. :)
Брате :))
Тарантино пиша у уста Уми Турман
А она га бичује и сере му на чело
-Нека курац пуше Виклер и Марчело-
Ниђе везе, ал' оно.
Зезају се људи јер радили су бело.
Mislim od ovih poznatijih. Za ove nepoznate ne znam, da valjaju verovatno bi se i probili, na ovim prostorima to reperi lako rade, ali ko zna možda nisam u pravu.
Е да, нисам рекао да не слушам Марчела.