E to brate. Baš sam se zabezeknuo kad sam vido, mislim mora da razumete mi ovde u timočkoj krajini živimo kao u somaliji jebenoj, ništa se ne gradi od kad znam za sebe, i onda odjednom vidim ovo, začudio sam se baš. Ko to finansira, zašto baš u Zaječaru, imalo bi mi smisla da kinezi pljunu pare za stadion u Boru, ali ovo van svake pameti. Neko pere pare sig.
Ničić je naglasio da je u pitanju izuzetno značajan projekat ako sagledamo iz ugla da je stadion u Zaječaru jedan od predviđenih stadiona za zajedničko konkurisanje Grčke, Bugarske, Rumunije i Srbije za evropska i svetska prvenstva
Arsenal Totenhem pršti utakmica za sad, napadaju oba tima, na jednoj strani Martineli i Žezus, na drugoj Rišarlison, tako će da pršti i naša odbrana na svecko sig
ео ручавам и гледам пренос на нету ово лие живот ееее
јбт артета је или мурињо или намешта све текме до краја не знам како са овим тимом може да узме пл
Počo da ćelavi otkako su ga ovi krimosi doveli u bayern zato što ga pucaju nenormalnim količinama steroida i hormonima rasta. Ste izvalili njegove slike pre i posle prelaska u govnjivi bajern? Toliko je providno da ih rokaju s droge tamo u taj minhen mislim ste vidli vi one rezultate neke kad naređaju, 8:0, 6:1, 5:0, 4:0, barselonu odvališ 8:2 u gostima mislim alo o čemu mi pričamo ovde. Stop nadrogiranim nacističkim retardima.
E to brate. Baš sam se zabezeknuo kad sam vido, mislim mora da razumete mi ovde u timočkoj krajini živimo kao u somaliji jebenoj, ništa se ne gradi od kad znam za sebe, i onda odjednom vidim ovo, začudio sam se baš. Ko to finansira, zašto baš u Zaječaru, imalo bi mi smisla da kinezi pljunu pare za stadion u Boru, ali ovo van svake pameti. Neko pere pare sig.
balkanska antanta
https://i.ytimg.com/vi/OvNCAmVz0-8/maxresdefault.jpg
:Allianz arena heavy breathing:
Samo da ne bude sad kidaju na nebitnom turniru gde svako cuva snagu i onda budu losi na sp LOL
То је класика нека еуфорија вамо тамо новинари нас хвале као да смо победили немачку и то хладне главе у катару
LOL
Ахахаха, стадион у Зајечару конкурише за европско са капацитетом од 8-9 хиљада места, јесте да....
европско за жене можда да
Arsenal Totenhem pršti utakmica za sad, napadaju oba tima, na jednoj strani Martineli i Žezus, na drugoj Rišarlison, tako će da pršti i naša odbrana na svecko sig
да је видара ту и у премијер лиги и на свецко не би се они шетали кроз одбрану јбт која квота да арсенал узме титулу
Još i šiptarko se upiso, mora i on da doživljava neku kurčevu renesansu karijere SAD BAŠ NAŠO
ео ручавам и гледам пренос на нету ово лие живот ееее
јбт артета је или мурињо или намешта све текме до краја не знам како са овим тимом може да узме пл
5 измена у једној измени ухх
3:1 op, ne mogu da verujem, dobar posao radi Arteta gg
Koliko dostojanstveno podnosite ćelavljenje na skali od Maestro do Leon Gorecka
па ние горецка ћелав о чему се ради појасни нека фора шта лик добар фрајер
Ne celavim ni najmanje, nemam cak ni sede <3
Dobra tekma ale ale sever
Ne znam koliko pratiš Bajern ali lik razvija lovorov venac ubrzano
Gledaće se Mitar protiv svog ex kluba sad u 4 ale ale mitroglu
Počo da ćelavi otkako su ga ovi krimosi doveli u bayern zato što ga pucaju nenormalnim količinama steroida i hormonima rasta. Ste izvalili njegove slike pre i posle prelaska u govnjivi bajern? Toliko je providno da ih rokaju s droge tamo u taj minhen mislim ste vidli vi one rezultate neke kad naređaju, 8:0, 6:1, 5:0, 4:0, barselonu odvališ 8:2 u gostima mislim alo o čemu mi pričamo ovde. Stop nadrogiranim nacističkim retardima.