Prijava

Sticajem okolnosti gledam utakmicu. Do sada, ovo je najblize savrseno odigranoj utakmici. Svako je uradio ono za sta je tu, od golmana koji je skinuo mrtvu sansu, preko odbrane koja nije primila gol, sredine koja kontrolise igru, krila ciji je svaki ulaz polusansa i napadaca koji su dali gol svaki. Bez obzira na kvalitet protivnika koji je upitan, ovo je mozda takticki najkvalitetnija utakmica nekog naseg tima koju sam gledao.

Ivan Ilić me je prijatno iznenadio.

Mitar i Vlahovic nas teraju na poslovicu ako kanis da pobjedis nemoj da izgubis
Kad imas napad da je zadrzi odbrana da se nadise druga prica kurac

Da ne pricamo sto 90 posto ekipa mora da ih udvaja i ne zna sta ce im

Lako je biti Haland u sitiju jebem te usta zuta

Bravo Serbsi, Daemon nemoćan

халанду после текме уручити ваучер за адактар обрве требаће му

AUh ladno mu je skinuo čistu 1v1. Bravo WANJA

Kolko je ona pobeda protiv POR istorijska. Jednostavno prelome u glavi, ej možemo. Ovo je takva jedna rutina od tekme bila, ovo nisam video u repki za 34 god života.

Ovako se osećaju hrvati u vezi nogometa zadnjih deceniju i nešto a?

Kolko bitna utakmica. Cak i da bude poprd na SP (neće biti poprd)- prvi put ne krećemo od nule, imamo A ligu gde su nam rivali top selekcije a ne Moldavija, sparing sa najjačima, napredak individualni, onda drugi šešir na EP, onda alternativni put na EP koji sig neće biti potreban, napredak na FIFA listi... ma bombonica sve.

Pa kasmo ekonomski tigar

Dobro Zapato sad već pričamo o gradjenju nekog ozbiljnog sistema za šta savez svakako nema kapacitet, ali da, dobro stoje stvari. Lično - igramo fudbal, i sve mi drugo nebitno. Ne moramo ni grupu da prodjemo ako ću da vidim tri ozbiljne, kvalitetne utakmice i lepog fudbala. Nismo u rangu Brazila, imaju 100x jači napad od Norveške ili Švedske, nebitno, ako ćemo igrati fudbal 90 minuta i parirati na najbolji način, ja srećan pa kako god.

Ovaj zapatin optimizam mi se ič ne svidja

Svaka čast predsedniku Aleksandru Vučiću što gradi fudbalske stadione po Srbiji

Prošo sam kroz zajčmar pre neki dan, znate kakvo se fudbalsko zdanje jebeno gradi tamo. U Zaječmar jebeni. Zašto? Koji će kurac tu? Timok da igra šta? Svaka čast predsedniku svakako.

https://www.youtube.com/watch?v=Mf-TtlsSMR8

То је ово ваљда јебем ли га, а Тимоку у трећој лиги шта ће не знам....