Фудбал

1. Dal misliš da će sve naftne kompanije da kažu e ok električna vozila su bolja evo ugasite nam celu industriju i izvor prihoda.

Bukv precenjeno misljenje, naftna industrija sa kapitalom ce se preseli u bilo koju drugi oblik industrije koja donosi najveci profit. Profiteri ce ostati isti

2. Kakva je blamčuga u stvari biti crnac

3. E ljudi lakse malo sace uiver da nas iznapada bice u pravu

4. To više manje vredi za sve prljavo bogate,

naravno da vredi, ali ovi predvode. prica je o njima.

i o kinezima/indijcima/amerikancima/evropi svasta moze da se kaze. prica je o arapima, vucicevoj antitezi "a vidi ove" nije mesto ovde.

5. Ne znam celte sve sto si posle napisao mi deluje kao de se vadis iz govana posle onake sirove izjave

6. dobro neka je vadjenje iz govana, ako sam pogresno reko jednu rec, jel sam napisao nesto netacno?

7. a i kad kazem nepravda, mislim da je nepravedno sto arabijci imaju para i pisaju po svemu, a narodi poput irana, egipta, libije, pa i -stana, zive kako zive, uz naravno blagoslov ovih prvih. mozda i jeste nepravda.

8. Dobro u pravu si, jeste malo lejm prema irancima npr

9. Izvuko si se ovim libijama i iranima, celt.
    Mislio sam da te obuzela neka zapadnjacko-desnicarska spika a znam da si realan čovjek inače.

10. pa eto i vi jbt, pomenem ovo, i mora se "vadim" na dve strane jer nikom ni ne prilazi mislima ovo sto bi po meni moralo da se podrazumeva kad se prica o saudijcima i uae i svima njima tamo. oprali se jebeno.

od kvaliteta kao nacija, imaj jaku vladajucu klasu, da ne kazem diktaturu da narod ne moze da se buni, nemoj drkati najjaceg i imaj enormne kolicine nafte i mozes se i ti obogatiti kao mi. gledaj kako ronalda drzimo na kratkoj uzici da igra uz frulu.

11. Imaš kod Egziperija, u "Zemlji ljudi", kada pokupe uglednije Arape i odvedu ih na vodopad, i ovi stoje i blenu satima, pitaju - kad ćete ovo da ugasite. Odvedu ih u Pariz, na sve strane trava, drveće, pijace, zgrade...I počnu Arapi da pričaju po povratku - hrišćanski bog je bolji prema svojim vernicima nego naš...Ono što Celt ne razume je da se taj tamo svet patio i maltretirao vekovima da bi bukv. našao baricu vode, uzgajio šačicu nekakve hrane i preživeo. Nije bilo ko kod nas, odeš u kuhinju i odvrneš slavinu, još te i to mrzi, pa vičeš kevu da ti donese čašu vode dok se previjaš po kauču. Sad je vreme da se i oni malo bahate.

Zdruge strane dogovor je bio da se sva ta nafta plaća u dolarima, i to je važilo do prošle godine. No kako je krenuo ovaj rat, krenulo je i suzbijanje dolara na sve strane, i sad naftu možeš i za juan da kupiš od njih, što je do skoro bilo bukv. nezamislivo. Tako da ono, Ameri gube saveznike tamo.

12. Sad je vreme da se i oni malo bahate.

toliko mrzim americke vrednosti i ponasanje da cu da podrzim americke vrednosti i ponasanje.

al u arabiji, da se razumemo.

13. Galantni kosovac
    Sand niggas

towel-head sand monkey goat fuckers

14. Kakve tačno vrednosti brate moj Keltaure? Amerika je skoro načisto degenerisano društvo. Glupavi, debeli, drag queen show. Ljudi koji lopticu udaraju palicom zaradjuju 100.000 puta više nego lekari koji spasavaju živote. To je duboko poremećen kontinent. Džaba sve slobode kada ih koriste da od sebe naprave još veće idiote.

15. bahacenje generalno sto ti rece, raznih vrsta. ti primeri sto navodis. izivljavanje na indijcima. potejto-tomejto.

16. Neka pašteta se širi vazduhom...

17. Usa je predobra zemlja za ćivot bukv imaš čitav kontinent na raspolaganju, izaberi državu u kojoj ti odgovara klima i zakon ili šta god jedino ako si neandertalac ili poludebil pa ne umeš da se snađeš odnosno da kao radno sposobna individua ne vrediš ni kučećeg govneta e onda umri niga šta da ti kažem

18. Doduše jebe ih malo zdravstveno osiguranje
    Al opet u svemu ostalom prednjače

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.