Najzad Afrički kup liči na solidno takmičenje. Izjednačene reprezentacije, solidni tereni i stadioni (iako se na nekim igraju po dve utakmice uzastopno), čak su i sudije ok. Uz to ima baš iznenađujućih rezultata, a meni se posebno dojmila Zelenortska ostrva protiv Gane. Doduše, gledao sam samo prvo poluvreme i sam kraj utakmice i tu su ih nadigrali potpuno- i igrački i taktički.
Jeste da je Gana drugi gol primila kao da im u odbrani igraju srpske vedete, ali Zelenorćanci su neverovatno zrelo i disciplinovano izgledali. A ima ih manje od Crnogoraca.
ништа спец по мени ибра се ваких надавао мали милион
биће много бољих по мени
dali lud si ti da on ovo sve uspeo da uradi iz jednog bez da lopta padne
ibrahimović mož sanja samo da izvede ovako nešto
Ma ovo se nije skoro videlo
Skočio, uštopovao grudima, opalio poluvolej, nema dalje
смејурија ибра давао голове маказицама са 40 метара искоса овај шупак дао гООЛлл без падања лопте не серииии
Ovaj go lepši
agent 627 ubaceni element umesto care
ххехе
sve je nekad bilo bolje za razlikud od ovog sad sto je sranje taj tip posta, cuj mali milion ovakvih dao ene de
пљујемо чињенице
vuzi pp
Nista spec on je dobio mali milion takvih pp vec xd
Dobra bila sad utakmica Arsenal-Mancester Utd 3:1
zašto se ne prate pomno afrički i azijski kup a?
ako sam ja krezuba arena sirotilja ne znači da ste i vi to
od sad očekujem iscprne analize na kraju svakog takmičarskog dana ovde na ovoj temi inače ste ga najebali
Posebni jedan dobio otkaz
mogo bi paca sad da ga uzne vreme je
Ne prolazi više taktika mr specijalnog, godinama
Priča se da će gladijator da ih preuzme, pa da bude rimski Čolo
Ne pratimo crnce inače jer nemamo drugosrbijanskog provajdera, a eon mi nešto zbaguje tvrdo
opa. de rosi
Najzad Afrički kup liči na solidno takmičenje. Izjednačene reprezentacije, solidni tereni i stadioni (iako se na nekim igraju po dve utakmice uzastopno), čak su i sudije ok. Uz to ima baš iznenađujućih rezultata, a meni se posebno dojmila Zelenortska ostrva protiv Gane. Doduše, gledao sam samo prvo poluvreme i sam kraj utakmice i tu su ih nadigrali potpuno- i igrački i taktički.
Jeste da je Gana drugi gol primila kao da im u odbrani igraju srpske vedete, ali Zelenorćanci su neverovatno zrelo i disciplinovano izgledali. A ima ih manje od Crnogoraca.
Azijski kup ne pratim.
561,901 ima ih, uh napeto po brojnosti ali otkinuli bi ih 1v1, prsa u prsa, od vatrenog oruzja samo dzeferdari