Фудбал

1. smorio sam se zbog cola i njegovih kasapina ali dobro borusija je mega gotivna

2. Tovariće se londonska žgadija večeras

3. сити реал има да пршти на ртс капирам

4. ispusice real juce je skinuta karma

5. пријем а ла зидан винисијус лепо показо руком де да му овај дода пас на другу и гол просто ко пасуљ мајсторска контра
    плус данас сам сконто да овај дебилко Фоден направио ИГ сину који има фазон 3 године..

6. sta je problen ako je cale admin bitno da klinac ne drka tel

*na vreme treba krenuti

7. хахаха шта је проблем

8. roditelji treba da prave profile deci odrodjenja i onda na 18 rodjendan da im zvanično predaju šifru kao i usb sa narudarenim koinima

9. msm da u zivotu nisam video halanda da da neki go ili odradi neku bitniju akciju na tekmama koje sam gledao u lajvu (ne pratim ove sranje pl tekme) i kad je protiv nas igrao isto nista

precenjen igrac def

10. преплаћен као 90посто играча
    не знам што се реал брани цело друго полувреме играли су солидно у првом саће и други да приме

11. chekamo plavokosog ponia da udje

12. анчелоти је мого да избаци родрига белингема и виницијуса и да убаци 3 одбране кад је већ тео да се брани

13. можда мекелелеа и гравесена да убаци

14. gutija obavezno, nikad mi nije bilo jasno sto su njega drzali u onim galktikosima valjda neko morao da nosi lopte

15. sad modrica za penale cuvati tesko iskustvo je to (grbavljenje)

16. hnjo hnjo hnjo celava prevara duvaj ga

17. psg dort
    real bayern

mirishe na 15. titulu

18. драго ми је што је анчелоти избацио ћелаву превру ја и шмоле славимо ајде још псж дизбаце и тудеј воз а гуд деј

19. ликујмо хахаха

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.