Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Колачи, за дивно чудо ипак нису никога убили.
- Све што је лепо кратко траје - рекао је ЈТУ и посркао свој акварел. - Друштво време је да кренемо!
Vitez je ustao jer je upravo imao košmar da je ušao u nepoznatu kuću i shvatio je da je to stvarnost. "Ovi fini ljudi očigledno misle da me poštede da bi me kasnije vezali za sto i slikali temperama po meni" pomislio je. Ali onda je video kako pas gleda u njega mrgodno dok ga je lepa riđokosa devojka češkala iza uveta. Ako se psu ovde dopadalo on nije imao gde da mrdne, ipak je pas bio njegov gazda, "Ako išta barem mi ne govori da mu donosim novine" pomisli ponovo. Ipak kad se sve sabere mogao je da bira ili da mu pas bude gazda ili da igra tablić sa Kenpačijem. A svi znaju da se Kenpači lako uzbuđuje čim mu se pruži ruka i kaže da seče...
I dosao je goku u ssj3 formi da igra tablice sa Kenpachijem.I kad je Kenpachi krenuo da presece ruku Gokuu,ovaj ga je udario u stomak i onesvestio ga.Kad se probudio,Goku je vec chargovao svoju Spirit Bobmu i bacio ga na njega.Kenpachi je umro,a Goku se vratio kuci i naguzio svoju zenu xDDDDDD
METAFIKCIJA!
Otaku: Banex, budes li jos jednom spamovao, ostices katanu!!!! (-_-)
Aj sad se lepo igraj :)
U ovakvim trenucima, Otaku je osecao da je potreban podstrek, nekakav pokretac radnje, kako bi radnja ostala radnja.
"Zelis li da voda bude mirna, prvo moras napraviti talas", govorio je njegov ucitelj.
I Otaku je znao da je voda postala suvise mirna.
Otaku se okrenu ka nevidljivoj pretnji i rece:
"Slobodan od zelje, shvatas skriveno.
Uhvacen u zelji, vidis samo obrise.
No skriveno i obrisi deo su istog.
I to je tama.
Tama u tami, kapija ka razumevanju.
Otvori se, Kageoni"
PS: Voleo bih da neko od vas, redovnih, u sledecem postu smisli moc mog Zanpakutoa, Kageonija (ko zna, zna i da ovo nije originalno ime, al jebiga, da znam japanski malo bolje... :))
kage- senka
oni- demon (Japanci imaju baš puno imena za demone, za ''oni'' sam provalila da su čovekoliki)
Znači, Kageoni (demon iz senke) je jedan mnogo zadrt zampakto svađalica i kavgadžija, i ti imaš mnogo problema sa njim, jer je krvožedan i svaki put kada ga izvučeš on odbija da se vrati u korice dok nije krvav. Nije bitno čija je krv, tako da ga ti mudro koristiš.
Šikaj- Kokoro no Kage (Mračno Srce).
Dovoljno je da tvoj zampakto probode senku tvog protivnika. Ti možeš onda da se opustiš i uživaš u predstavi. Senka tvog protivnika oživi. A pošto senka prati svog vlasnika celog života, ona zna sve njegove tajne, ma koliko mračne, prljave ili sramotne one bile.
Senka se obmotava oko svog vlasnika i počinje da mu šapuće na uvo sve, od početka života da danas. Svaku laž, svaku prevaru, svako ubistvo, dok vlasnik ne poludi i u ludilu ubije sam sebe.
Bankaj- Ume no Kage (More Senki)
Ovaj bankaj si iskoristi samo jednom do sada, jer je isuviše van kontrole.
Sa oslobađanjem tvoj mač gubi oštricu, koja se pretvara u gavranovo perje i leti na vetru tražeći toplinu krvi. Kada pero pronađe senku bilo koga (nije bitno da li je protivnik ili prijatelj) ono se utapa u njoj, sva krv iz tela se sliva u senku koja napušta svog vlasnika i kreće ka tebi. Usput se mračne mase stapaju i okružuju te stvarajući sliku mračnog mora.
Za sada možeš da stvoriš 124 pera koja pokrivaju radijus od 124 metra. Prilikom upotrebe svog bankaja si bio u bezizlaznoj situaciji, ubio si 4 menosa, 13 ađukasa, 5 šinigamija i espadu.
Дошао је и БеллЦха...појавио се током кишовите мрачне ноћи и застрашујућим и веома тамним гласом (ударајући се десном руком по левој страни врата свом својом снагом) иѕговорио:
-Ови комарци ко роде јеботе
Koje moći je pas imao malo ko je znao. Mogao je opako da uvije cigaru samo jezikom za pola sekunde i uvek je birao najbolje šešire koje je našao koji su se uvek poklapali sa njegovim očima. Takođe ako je trebalo mogao je viteza blagosloviti Znakom Tame i tako ga pretvoriti u Crnog Viteza koji je oslobađao iz sebe najgore nagone za uništenjem i spaljivanjem koje u kombinaciji za vitezovom zbunjenošću su rezultirali omanjom apokalipsom veličine dva osrednja bloka. Ali ipak najveća moć koju je pas imao je njegov kul pogled, svako koga bi pogledao svojim kul pogledom znao bi da nije dostojan ni psećeg života a kamoli života koji on vodi...
Eh, da u sobi su naglo upali Pein, Orochimaru, Pop Anderson i Stoja jer smatraju da se osećaju mnogo zapostavljenim u ovoj priči pa žele da malo pokrenu radnju...
Stoja je smatrala da je Otakuov zanpakuto "vrh!"
A Lady Feanor je smatrala da je Stoja dno dna, i da će Kageoni da podivlja u skoroj budućnosti i isecka je na čvarke.
Uto su se pojavili navijači Radničkog i prebili Orochimarua zato što je pedofil. Posle aplauza kojeg su dobili od prisutnih otišli su negde na pivo, i izašli iz naše priče zajedno sa stokom pedofiličarskom.
Pain koji je bio dovoljno inteligentan da sam ode je dobio 2 karte za ''Harija Potera i Polukrvnog Princa'' i otišao da gleda film sa Konan.
I tako se naša priča vratila na pozitivnu nulu...
Pas otrese pepeo sa svoje cigare i pogleda preko naočara prisutne.
Nije baš bio siguran kako se pokreće radnja, pa se malo nakašlja: ''Av...''
Jedini koji je uspeo da ostane Pop Anderson, vide prelepu crvenokosu vampirku i u njemu odmah prorade nagoni za uništenjem "dece od noći" i u njegovim rukama se pojave tri bajoneta spremna da se zariju u prelep vrat mlade vampirke. Al' avaj Pop u tom trenutku se preuspita da li da barem jedanput da ostavi svoj posao po strani sigurno Bogu neće smetati, a i svetom čoveku kao on treba odmor ipak se i sam Bog smorio posle šest dana a on je već nebrojeno godina lovio vampire. Pas zato vreme krenu da se udvara Lady Feanor najnežnijim rečima koje je pseći rod smislio : "Av, av, vuf, av, kev, auuuuuuuuuu... , av, av...". Pop taman krenu da se opusti al' onda vide Jiraju i u njemu se razbude ponovo sveti nagoni za lovom nečasnih demona u obliku žaba, a za to nikada nema vremena za odmor.
Vrlo zadovoljna razvojem situacije Lady Feanor je nežno pogledala psa i zabacila kosu u pravcu Popa Andersona, a zatim se nevino nasmešila.
JTU koji je brzo kapirao stvari joj je umešno dobacio otvorenu lepezu, kako samo gejša ume. Drugom rukom je nalio sebi šolju čaja i ubacio unutra malo muskatnog oraščića.
Vamp je uhvatila lepezu i sakrila donju polovinu svog lica. Oči su bezobrazno sijale.
Za to vreme Jiraja se odmicao od popa i pitao se šta je bogu zgrešio.
Tihi vitez se spustio na obližnji kamen i razvio mapu. Posle kraćeg razmatranja, zaključio je da su bogu iza tregera i izvadio svoju frulu. Muzika je potekla.
Otaku koji se nije mešao u sadašnji haos, sedeo je u dubokoj meditaciji na grani najbližeg drveta.
Vetar je duvao sa juga, topao i prijatan. Latice su poletele sa sakure i obavile družinu zaokružujući scenu iz starih japanskih crteža.
Šta bi moglo da pokvari ovaj spokoj?
Možda urlik iz podnožja brda koji se nije obraćao nikome posebno: ''HEJ TI, MAJMUNE, IMAM NEDOVRŠENA POSLA SA TOBOM!!!''
Otaku je podigao glavu.
Shvatio je ko je to.
Spustio je glavu.
Dalo se primetiti da su svi prisutni gledali u njega, buduci da je on najotvorenije reagovao na "MAJMUNE".
I JTU se usudi da progovori:"Otaku, idi vidi sto se dere da te ne bi opet zakljucao u budoaru!!!"
Otaku poce mrmljati sebi u bradu:" Da utvrdimo cinjenicno stanje: JTU se bavio crtanjem akvarela i gadjanjem nedefinisanih pretnji, L raspravlja sa Lejdi Feanor o materijalistickim stavovima njenog savremenika Demokrita, Vitez gleda u kucu, a kuca je vitezov gazda, Beli Ludi Znik je prdnuo i pobegao, kao i Goku u Super Sayan modu, Pop Anderson planira da pokrsti pijanu budalu, a Bjakuja je otisao da objasni par stvari Rukiji o gumici i ostalim kontraceptivnim sredstvima. Da ne duzim puno, ostala je samo jos jedna stvar, a to su dve stvari:
KOME TI MAJMUNE NABIJEM TE GARAVA!?!"
Tajac u grupi. Svi oklembesise vilice od iznenadjenja.
Jedino JTU rece:"Da li sam ikad pre video svet njegovim ocima?"
Pas očigledno nije puno obraćao pažnju : majmuni su se davno evolutivno odvojili od pasa što je bila njihova velika greška, već se posvetio prelepoj gospodarici noći i nežno joj tepao na jeziku njegovih predaka koji su lovili i hvatali po noći dok su se ljudi skrivali po pećinama. Voleo je takva bića, čista i detinjasta, a opet spremna da u sekundi okrenu celu igru naopačke. Dok je on ponovo stavio glavu u krilo vitez je gledao daleko u lepote prirode i divio se tvorevinama koje su stvorili ili priroda ili nešto što je imalo plan. Ali viteza to nije zanimalo jer je upravo otkrivao kako da sa frulom odsvira "Za Elizu", dok je u daljini jedna lepa velika planina.... počela da se pomera ?
I pomeri se planina, a iza planine Brko, arhineprijatelj Međedovića. U jednom brku gnezdo napraviše kondori, u drugom omanja kolonija Zulu ratnika počiva.
A u trećem brku...
JTU se onesvestio od prizora.
"Kako te nije sramota, obuci gaće. POKER FEJS!!!" viknu Lejdi Gaga i ispali zrak iz svoje...pardon, iz svog oka.
Brku je to malo ošamutio, ali on je ionako imao problema sa sluhom, a kad ne čuješ napad, kao da se nije ni desio.
"NEMAM FEJS!!!", dreknu joj Brko.
Lejdi Gaga se onesvestila od zadaha... malo je reći zadaha. Brkina usta su bila večno lovište za sve umrle zadahe iz usta.
"A TI, BALVANE JEDAN, KOME TI GARAVI!?!", viknu Brko sad Otakuu Nobunagi, velikom strategu Imperijalnih Snaga Palpa-ovaj Japana.
Otaku je ispustio samo jedan kiai.
KIAI!!!
I ništa.
"NAZDRAVLJE, PIČKA TI MATERINA NENORMALNA!!!".
Brko je već vadio svoju batinu.
Mislim na oružje.
I reče reči, koje su zvučale gotovo kao da aktvira zanpakuto:
"ĆE TE KARA SAMO TAKO, JAGODINKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!"
I batina se pretvorila u mali, tanušni, malečki bumerang.
Bio je mali čak i za razmere ljudskih bića.
Otaku je rekao:
Nebo bez mesečine.
Trava je oštra na neprohodnom putu.
Sad smo ga ugasili.
Ogrmoan je bio Brko, al' se mladi vitez ne uplaši već zasvira na svojoj fruli najlepšu melodiju na svetu zbog koje je Brko zastao i zamislio se o životu. I dok je on tako razmišljao dođe mu pas iza leđa i odseče mu jedan brk sekirom koju je držao u vilici...
Brka sočno opsova i baš kad se spremao da zgromi psa, a Otaku da aktivira svoj bankaj, dogodile su se tri stvari:
1. Pas se pretvorio u more tame koje je zbunilo sve. Isprva su pomislili da je to Otakuovo delo, ali je i on zbunjeno gledao. Iz senki polako počeše da se otvaraju oči. Crvene, prodorne, zabavljene i iznad svega zle. Čuli su krckanje Brkinih kostiju i urlik. JTU je podigao obrvu. ''Samo da mi krv ne isprska odelo i ne upadne u čaj.'' reče malodušno. Otaku je osetio olakšanje, nema potrebe za Kageoni, Jiraja je viknuo: '' U, jebote, kao da gledam ponovo Alien vs. Predator!'' i odnekud izvadi kokice. Tihi vitez nije izgledao ni uplašeno, ni iznenađeno.
2. Tama se podigla otkrivajući visoku vitku prliku u fedori koja se cerila. Od Brke ništa nije ostalo.
''Alukard...'' prošaputa Otaku, još jednom se mašivši za balčak svoje katane.
Zaista, to beše on. Vampirski grof laganim korakom krenu prema družini ne skidajući ni za tren osmeh sa lica.
3. Brzim pokretom lady Feanor je ošamarila Alukarda iz sve snage. '' Ne mogu da verujem da sam te pustila da mi staviš glavu u krilo, kučkin sine!'' Viknu pomalo rumena od besa.
Svi su bili toliko iznenađeni da nisu primetili da je vitez ispustio svoju frulu i da se JTU čaj preliva preko oboda šoljice na besprekorni čipkani rukav.
''WTF?'' reče Jiraja ustima punim kokica.
''Bitch please...'' odvrati JTU znalački, odmahnuvši rukom. Zatim primeti mrlju od čaja...
Пошто је ЈТУ-ова версаће љубичаста кошуља била упропашћена, био је то почетак скоријег отварања седам библијских печата.
Сви су ћутали, време је стало.
ЈТУ је...