Čudne navike, osobine

  1. :) И ја имам ову навику. :) Баш чудно.

    Мхм, и да тражиш да те други буде :Р То си заборавио :Р

  2. Svaku posudu, čašu i sl. i to već čistu moram pre upotrebe da isperem dva puta... Hoću da umrem ako to ne uradim.

    Kad se napijem imam monologe sa sobom u sebi, ujutru se samo toga obično sećam.

    Preskačem obavezno kockaste poklopce za šahte, a na okrugle uvek stanem :D

    Kad čekam u redu ili se vozim autobusom uvek u sebi recitujem istu pesmu, iznova i iznova i popizdim kad me neko nepoznat prekine u tome...

    Pre nego što počnem da trčim popijem dva gutlja vode, na drugom kilometru isto dva gutlja... Posle za svaki km po jedan gutljaj vode.

    I volim da sednem u kupatilu na stazicu koja je pored mašine za veš i da blenem u prazno.

  3. lololo

    У школи често размишљам о терористичком нападу, и на који начин бих спасао одељење...

    +1

  4. Ne znam da li je čudna navika, al niko je nije spomenuo pa da ispričam:

    Često u autobusu gledam u neku odredjenu osobu, najčešće stariju ili u kafiću ako me smara priča koja je trenutno na tapetu...Gledam je i zamišljam koja je njena priča..A onda po njegovim/njenim očima skontam da je npr "Bolovo od raka, radio na pilani, počeo rat, žena ga ostavila i pobegla u Njemačku, pao je u depresiju, hteo da se ubije, onda ga spasio neko, vremenom se oporavio i opet se zaljubio (ako je devojka pored njega, onda je ona taj lik naravno) bla bla bla ...

    E da, onjušim svoje smrdljive čarape da proverim koliko smrde..

  5. Često u autobusu gledam u neku odredjenu osobu, najčešće stariju ili u kafiću ako me smara priča koja je trenutno na tapetu...Gledam je i zamišljam koja je njena priča..A onda po njegovim/njenim očima skontam da je npr "Bolovo od raka, radio na pilani, počeo rat, žena ga ostavila i pobegla u Njemačku, pao je u depresiju, hteo da se ubije, onda ga spasio neko, vremenom se oporavio i opet se zaljubio (ako je devojka pored njega, onda je ona taj lik naravno) bla bla bla ...

    Занимљиво. Ми смо се некаааадаааа давно тога "играли", измишљали приче о другим непознатим људима...или о чему мисле...
    Кад ме неко нервира и то много нервира замишљам како га ударам. Шта ми све падне на памет у тим тренуцима...ех.... Неки људи ме баш инспиришу! :Р

  6. Uvek sam mislio ako mi provalnik uleti u kuću da sam ja taj koji će ga savladati i zarobiti, i postati heroj. Uvek sam kao dete razmišljao o tome, način na koji ću ga prevariti. Tako smišljam planove.

  7. E da, onjušim svoje smrdljive čarape da proverim koliko smrde..

    +1234123415

  8. Rale, te se stvari rešavaju lakše nego što se čini, ali ti sigurno bolje znaš gde si i zašto i gde ćeš dalje. dovoljno sam solila pamet za jednu temu:)

    Facafaca, i meni se često čini da zatvaram teme, otprilike- posle mog posta tema umre. Nadam se da to neće ovde biti slučaj...

    Ja sam imala gomilu navika-od toga kojim se redosledom šminkam, kojim putem idem negde, kojim flomasterom podvlačim koji predmet na faksu..itd.
    Ostalo mi je da neke stvari ne nosim, ako je u pitanju odeća, ili ne koristim-ako je u pitanju šminka ilki kozmetika jer sam ubeđena da su baksuzne. recimo, jednu majcu ne nosim jer sam je imala na sebi kad sam dobila neki grip pre sto godina.
    i da, jako teško menjam stvari, od najmanjih sitnica do velikih.

  9. Imam trip, kad se vozim u busu ( isključivo u busu ), da trepnem u onom trenutku kada je automobil u ravni sa prozorom kroz koji gledam. Da li slikam pogledom, kad trepnem, šta već radim... I nakon 10ak puta to nastavi da se dešava bez moje volje. Okrenem glavu od prozora, gledam 3-4 sec u jednu tačku i to prođe... Rekla mi jedna ortakinja da ona to isto radi sa banderama :D, tako da mi je tada laknulo.
    Kada idem u šk, zamislim sebi u glavi po predmetima sveske i knjige koje sam ponela, pa tako proveravam da nisam nešto zaboravila. Inače sam pre proveravala stvari po 15 puta pre nego što krenem, tako da je ovo lakši način.
    Isto zamišljam kad sam u busu, kad prelazim preko Brankovog, šta bi bilo kad bi sleteo sa mosta i upao u reku. Kako bi se izbavili itd...
    Napravim sebi snimak u glavi kako ustajem i npr. opalim šamar nekoj osobi... Pa posle moram da se suzdržavam da ne ustanem i uradim isto.
    I ono, da hiljadu puta moram da pijem vodu pre nego što negde krenem, jer se plašim da ću da ožednim.
    Puna sam tripova :)

  10. Jedem slatko pecivo ili nešto slatko i pijem jogurt, ljudima je to čudno, iako mislim da nema razloga za to.

  11. Ja obozavam da mesam slatko i slano.Pijem vodu sa necim slatkim ako nema mleka.

  12. Volim da jedem pileće kosti i riblje isto. I hrskavicu obožavam. Ove druge kosti tipa svinjske ne mogu da pregrizem, ali ih maksimalno oglođem, goveće i mogu donekle da pregrizem. Nekad radije dam keru meso nego kuvanu pileću kost. Posebno onu od bataka. A krilce jedem celo, bukvalno. :/ Keretina sam. :/

  13. Ја обично кад једем нешто не баш конкретно, обично гледам да свега буде пропорционално. Нпр. ако имам насечене неке саламе и кобасице, увек ћу гледати да их буде једнако, а не да прво поједем саламу, а после кобасицу.

  14. ja jedem riblje oči, od pečene/pržene/pohovane ribe.
    ako to imamo za ručak, ja obavezno prvo pojedem oči, i povadim iz svačijeg tanjira.
    prvo je mojima bilo čudno i fuj, ali su navikli.

  15. Ja sam imao naviku da kaziprstom i srednjim prstom po palcu "crtam" jednim potezom kucice kao sto su one koje se crtaju na sistematskom za polazak u osnovnu skolu. To je trajalo bogami dobrih 7-8 godina dok me drugovi nisu provalili i poceli da zezaju, onda sam poceo da se odvikavam mada i sad poneki put uhvatim sebe da to radim. A kad me pucala nervoza to sam radio nenormalnom brzinom.

  16. = Christine
    prvo operem zube, pa onda isperem četiku i lepo osušim (onu dršku) onda time zakačim kosu i onda se umijem. skoro nikad ne koristim šnalu. uvek četkicu za zube. a preko dana olovku. =

    Pored posude sa četkicama uvek imam bar nekoliko olovaka kako ne bih morala ovo da radim. Ranije sam ovo radila, ali sam onda zaradila tripove da mi četkica bude najčistija moguća, sad je pre upotrebe operem pastom bar dva-tri puta, pa je ne koristim kao gumicu. Nikad ne vezujem kosu gumicom ili šnalom, samo olovkama, stapićima, kablićima i inače bilo čim što mi padne pod ruku, a može da veže kosu.
    Ne znam da li iko ovo radi, ali kad pržim jaja osmišljavam im život, dam svakom ime i kad ih razbijam lupajući jedno o drugo, poslednje koje ostane vratim u frižider. A kad jedem meso, zamišljam život te životinje i način na koji je umrla. Zbog tih boleština dve godine nisam jela meso.

  17. Kad pijem vodu uvek čašu isperem tri puta, nema veze što je upravo oprana.
    Kad ustajem za školu (6:30), uvek odspavam još 15 minuta nakon toga, zašto? Ko će ga znati...

  18. Кад покушам да радим нешто, обично лако одустанем од тога...

  19. Kad ustajem za školu (6:30), uvek odspavam još 15 minuta nakon toga, zašto? Ko će ga znati...

    Па зато што иначе устајеш у 15 до 7.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.