Čudne navike, osobine

  1. cupi

    Ta životinjica posebno. :D

  2. Espeš'li ta jednostavna i pomalo čudna životiinjica:)

  3. Зоофилчино!

  4. али иипак, има чудне навикеее љ ааали ипакк инма чудне навикеее

  5. Kada stavljam novu rolnu papira, uvek mora da mi stoji ovako http://www.uredidom.com/Portals/0/CLANCI_FOTO/Uradi_sam/wc%20papir%20stalak/wc_stalak_02.jpg
    Ni slučajno u drugu stranu, ako razumete

  6. Перовићу, леђендо, а како би тоалет папир другачије могао стајати...

  7. Да се одмотава ближе зиду.

  8. Pa tako je i ispravno, Peroviću.

  9. Tražim sliku već 20 min i ne mogu da nađem... meni se često dešava da je okrenut drugačije :) znači, od zida se odmotava...

  10. I mene nervira ovo perovicevo :)
    Ja svake veceri racunam koliko cu imati sati sna ako zaspim odmah, ali to mi nikad ne uspeva, pa posle 2-3 odgledane epizode neke serije (ako ne zaspim) ustanem iz kreveta prosetam se po sobi, uradim seriju sklekova, pustim 4. epizodu, preracunam kolko mi je sati sna osnalo, i zaspim...

    Imam i retardiranu naviku da nikad ne vadim pare iz dzepova. U pocetku sam ih stekao u dzepove da iznenadim sam sebe, a sad u potpunosti zaboravljam...
    Takodje ne obracam paznju na kovanice koje su mi razbacane po stanu.
    Imam fobiju od buba (cudno za muskarca sto moja baba iz sela nikada ne zaboravlja da napomene, uvek se hvali kako je, kao mala, kidala skakavcima noge iz zabave..)
    Nerviraju me pederuse(ne lezbejke nego one torbice)..jednostavno ne podnosim da mi nesto bude tako okaceno o rame, sve sto imam nosim ili u rancu ili u dzepovima, cak i na ekskurziji.
    Ne mogu da pocnem da vozim biciklu ako mi je pedala namestena da desnom nogom prvo okrenem, zato uvek prebacujem da leva pedala bude sa gornje strane
    Iako sam desnoruk, kad vozim bajs jednom rukom uvek rucice drzim levom
    I nikad ni jednoj drugarici ni drugu nisam rekao ovo, ali ne volem kucice jer sa njima ne mozes da pricas, nego mogu samo da ti lizu ruku koja posle toga smrdi.
    Toliko lako se iskljucujem kad neko prica da je to zabrinavajuce, kad prica neko ko mi se ne svidja, koncentracija na to sto prica traje najvise 10 sekundi, posle toga se, ni ne primetivsi, iskljucim...jednostavno krene u mojoj glavi neko grin dejova pesma i ja pocnem da lupkam nogom o pod...daklem, sto se mene tice, kad pricam sa nekime cim pocnem noznim prstima da lupkam po podu, moze odmah da prestane da prica, jer ga ni ne slusam vise..
    I da, toliko me mrzi da kucam necije ime na fejsovom searchu da trazim po onoj strani gde su novosti to sto je taj neko izbacio..

  11. leva pedala bude sa gornje strane

    Ja više volim suprotno.
    Slovo O pišem u smjeru kazaljke na satu. Nijesam mislila da je to nešto neobično, dok mi nijesu rekli.

  12. Mirišem svu hranu pre nego da je pojedem, uvek, toliko dugo to radim da kad pomirišem nešto što nisam nikad jeo mogu da osetim kakav mu je ukus otprilike.

    Verovao sam da imam srećnu hemijsku koja je bila sva izgebana i iskrivljena, pisao sam nome od 6 razreda, sve do prošle godine na faksu kad sam je izgubio... Nisam mogo da se saberem da je više nema, mada kolko sam je dugo koristio ne bi se čudio da se raspala prirodnim putem. :)

  13. Перовићу, ево га решење твог проблема. Значи ти имаш фетиш да ти папир иде овамо где је Б, а не где је А. Сам у праву?

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQp6HkYyYWO9OT4WcaddOJg_2xMgsVR0AuXp9u-cef98vx-frL2uycRsFotIw

  14. Meni uvek ide na B jebeš me, valjda je tako normalno.

  15. Што би рек'о неко паметан: "Нужда закон мења" ако ме разумете. хњо хњо

  16. kada setam sa nekim,ne volim da mi ta osoba bude sa leve strane.

    Ово зависи ваљда од тога јеси леворук или деснорук, тако неки трип. Ја сам леворука, па сам навикла да ми онај са ким шетам увек буде са леве стране, а ја са десне.

  17. Перовићу, ево га решење твог проблема. Значи ти имаш фетиш да ти папир иде овамо где је Б, а не где је А. Сам у праву?

    E to! :)

  18. Moram sve po nekoliko puta da proverim i ovo radim konzistentno, bilo da se radi o vezanju pertli, proveri da li sam navio sat na mobilnom pa do stvari koje radim na poslu. Isto tako mnogo detaljišem i šminkam stvari do u sitna crevca, npr. neki dan sam pola dana štelovao tip font i veličinu fonta na nekom grafiku. Koliko je dobro jer je sve pedantno, toliko me mnogo zamara i usporava u životu, ali ne mogu se rešiti.

  19. Ово зависи ваљда од тога јеси леворук или деснорук, тако неки трип. Ја сам леворука, па сам навикла да ми онај са ким шетам увек буде са леве стране, а ја са десне.

    Takodje. Recimo iz nekog razloga ne umem bajs da guram levom rukom, iako sam levoruk, samo desnom.

  20. Moram da pljunem kad šampi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.