Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Дркам левом руком.
U desnoj ti miš lololo
Тако навико јебига.
kada setam sa nekim,ne volim da mi ta osoba bude sa leve strane.
+1
+2
Свашта. Још испаде да сам ја овде најнормалнији.
Visim naopačke, makar jednom dnevno 30 do 60 sekundi.
Novine čitam uvek s kraja ka početku. Ili mestimično, po rubrikama.
Čim ustanem otvaram prozor gde god da se nalazim, pre spavanja isto.
+3
Znači da ne voliš da dominiraš u društvu.
EDIT: Kad pričam milije mi je da stojim bez obzira da li ostali sjede.
Kad na ulici vidim neko gadno đubre-tipa:pseće govnjo, povraćotinu ili neku šlajmaru, brzo pogledom tražim nešto lepo -drvo, lepu boju fasade, cveće, klince kako se igraju-bilo šta , samo da mi se "prekrije" ona prethodna "slika".
Kad se penjem stepenicama, skoro uvek stajem samo vrhom stopala, pa zategnem malo listove na nozi, kao, razgibavanje neko. :)
Mogu da budem do jaja seksi i ne jebem 17 godina. Da da.
ја сам једна сушта родољубиво-алтернациона персона моћног гласа попут оливера њега
Kad setam sa nekim, nervira me da taj neko bude sa moje desne strane, u desnom uvetu mi je slusalica skoro uvek...
plus i *
Kad se vozim ponekad "čekiram" prostor izmedju drveća pored puta ili izmedju traka na putu. Često tokom šetnje otkinem po neki list sa drveta, pocepam ga i bacim dole. Kad idem trotoarom i smorim se dodje mi da pazim da ne gazim one linije...
Kad idem na dvokorak posle polaganja moram proći ispod table, ako to ne uradim 'vata me neka praznina :)
Kada idem stepenicama uvek prvo levom nogom zakoracim i uvek prvo levu patiku obuvam.
jedan ortak izvalio da ima čudnu naviku da nesvesno pljuje na smrtovnice, kao često mu se desi da pljune i skonta da je pljunuo na smrtovnicu šlol
Kad treba da počnem da učim, uvek gledam da bude 'okruglo' vreme, recimo tačno 4 ili 5 ili eventualno pola 5, nema šanse ako je 16:52 kao sad :) Evo, čekam 5 da počnem :)
Sa desne u mom slučaju.
+
Kad nemam naočale na glavi osjećam se loše i paranoično, kao da ne držim situaciju pod kontrolom.
http://image.made-in-china.com/2f0j00KMHTBeFtEpqs/CV-Axle-Axle-Shaft-for-ATV-Car-TB07001-.jpg
Ово је такође чудна осовина, макар мени.
ЕДИТ: Јао мене, ја прочито осовине уместо особине, хе хе. Немојте замерити...
читам ово и почиње да ми се кристалише просечан профил личности
http://www.youtube.com/watch?v=gdRCXrr-XHo
Volim kad neka životinjica zaspi u mom krilu, mačka, štenac, cupi, prase...