Čudne navike, osobine

  1. па не сме у земљу своју мајчицу србију пљувати то није од бога

  2. Imam čudnu naviku da mi se želudac okrene kad gledam dnevnik.

  3. teška je to dilema, počeo sam u toj situaciji pljuvat po samom sebi ili nekom drugome, jer ne sme se u krst i zemlju s kostima predaka naših

  4. E da ga jebem. Onda nemoj da pljuješ. Ili rkni jednu šlajmaru u šaku, pa je stavi u dep, pa kad dodješ do kante, baci je.

  5. Još spavam, po navici, u tvojoj majici...

  6. Imam naviku da kad upoznajem ljude ponašam se kao da ih znam sto godina, "kao da smo ovce čuvali" štobsereklo... A, jes. Sve poruke brišem i posle svakog ulaženja na internet istoriju... Po sredi je mali malecni sindromčić progona...

  7. Imam naviku da kad upoznajem ljude ponašam se kao da ih znam sto godina, "kao da smo ovce čuvali" štobsereklo..

    Ne možete da verujete koliko je ovo istina dok ne vidite sopstvenim očima, kao nas nekolicina.

  8. Imam trip sa vratnim delom kičme. Kad vidim nekome džombu na vratu sav se istripujem.
    Ne volim ali imam poriv da ljudima gledam u to, i kad vidim odlepim.
    Počnem da puckam kičmu, vrat, prste...
    Kad sam video klip kako je nekom dizaču tekova pao teg na taj vratni deo umal' nisam fras dobio!

  9. Sale, zaboravio si "i ne želite da verujete" deo. :)

  10. -Svaki put nosim istu čulju kad imam kontrolni iz matematike i svaki put kad je nosim (znači od 2. polugođa prošle godine) dobijem 5.
    -Imam sadistički nagon da nešto sečem. I komadam. A najviše volem šredere. Napisao sam i defku o tome, ali sam je izbrisao jer je imala malo ocena pa mi Remac sad ne daje da je ponovo napišem. U svakom slučaju , primeru je bila vaka rečenica:

    Marko: Ah, Marija..Čitajući nenapisane knjige zaboravila si one napisane, a u tim si knjigama mogla da pročitaš da je šreder i Sekač iz "Nindža kornjača" , i da je, kako kaže wikipedija, Šreder bio i Gerhard Fric Kurd, nemački kancelar od 1997 do 2005. Mogla si da vidiš i da pročitaš da ti šrederi nisu gubili ovce, da su bespotrebne gluposti sa njima bile stado ovaca što blejeći ide na klanje, da su u šrederima završavali i lavovi, pa bi na osnovu onoga što je bilo mogla da vidiš i ono što će biti...UMRI KUĆO OD STIROPORA ŠTO ME JE DRAGAN TERO DA TE PRAVIM U 7. OSNOVNE!!! MRIIIIIIIIII

  11. Шорам женски. Као клинац сам шорао свуда, свуда ишло само не у шољу. Зарадио батине пар пута, и од тад тако шампи. Кад кењам, воду пуштам тачно кад ми изађе внуго из буље. Да не би остајали они трагови кочења, него оно, да склизне одма'.
    Чим прочитам поруку на фону, обришем је. Пар пута се десило да је обришем, а не прочитам је. Исто тако, заборавим ко је шта рек'о, па пошаљем поруку надркано, јер ми не одговара фазон. Не могу да заспим у савршено намештеном кревету, морам да разјебем чаршав кол'ко тол'ко. И спавам на ћошкићу од јастука. И никако не сме да буде у правилном положају, како и треба.
    * Све мора да буде у јебеном хаосу, јер се осећам геј некако кад је све под конац. А и лакше ми да се снађем кад је све у курцу. Нема логике, ал' шта знам.

  12. Имам неки трип да често стегнем леву руку целу, не'м ни ја појма зашто.

  13. Овде нема нико нормалан.

  14. Зато смо сви ваљда и овде.

  15. ja kad kenjam moram da se skinem go do pojasa (majica duks sta god) i moram da se izujem, carape se tolerisu doduse...i kad kuntam jedna ruka ispod jastuka i od te iste ruke saka na drugom jastuku odmah pored...

  16. Kada se očešljam, isfeniram, šta bilo, ne sme da mi ostane na češlju ili četki ni jedna jedina dlačica. To ne podnosim!

  17. Овде нема нико нормалан.

    Što bi rekao jedan uvaženi kolega...
    http://vukajlija.com/vukajlija/113194

  18. Često dok pričam dodirujem uvo, čupkam ga. Zato se bojim da ljudi ne pomisle da lažem zbog toga.

  19. Ja imam trip od toga da popijem bilo koju tabletu za umirenje, cak i kod vrlo stresnih situacija. Jednostavno, mislim da sve treba sama da prevazidjem, bez "pomagala" te vrste.

  20. Da l' sam ja to pisala ovde, nemam pojma, ali obožavam da jedem kosnu srž, i kosti su same zabavne za glodanje slomim kost zubima (pileću) i sve pojedem, one male kosti iz krilaca obožavam. I volim jako hrskavicu. Inače mogu čudno da izvrćem ramena.